Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Οργασμός: Δείτε από τι εξαρτάται

Ο οργασμός εξαρτάται από πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες!
σεξ

Δεν σταματούν να μας εκπλήτουν ευχάριστα οι επιστήμονες όταν το αντικείμενο της έρευνας τους είναι το σεξ. Αυτή τη φορά στο μικροσκόπιο τους έβαλαν τον οργασμό. Μάλιστα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η κορύφωση είναι θέμα ανατομίας.
Οι επιστήμονες δηλώνουν κατηγορηματικά ότι, ο οργασμός εξαρτάται από την ανατομία μας και δεν μπορούμε να τον ελέγξουμε. Στο πλαίσιο αυτό επισημαίνουν ότι για τους άνδρες είναι σημαντικό να «επικοινωνούν» καλά τα… προσόντα τους με τη σπονδυλική τους στήλη και τον εγκέφαλό τους, ενώ για τις γυναίκες η υπόθεση είναι καθαρά ανατομικό θέμα.
Αναλυτικότερα μια ομάδα επιστημόνων από τη Mayo Clinic και την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα ανέλυσαν προηγούμενες μελέτες για να διερευνήσουν κατά πόσο οι γενετικοί παράγοντες παίζουν ρόλο στον οργασμό.

Έτσι βρήκαν ότι το σημαντικότερο στοιχείο στον ανδρικό οργασμό είναι το νευρικό σύστημα καθώς χρειάζεται να γίνει η επεξεργασία της πληροφορίας στον εγκέφαλο για να γίνει η εκσπερμάτιση. Όσον αφορά στις γυναίκες παίζει ρόλο η στάση ώστε να διεγείρεται ο κόλπος και να συμμετέχει η κλειτορίδα και έτσι οι καλύτερες επιλογές είναι εκείνες όπου η γυναίκα βρίσκεται από πάνω ή το ζευγάρι κάνει σεξ στην κλασική στάση.
Ένας ακόμη παράγοντας ωστόσο που επηρέαζε τη συχνότητα και των οργασμών, αποτελούν, ορισμένα ακόμη χαρακτηριστικά γνωρίσματα της προσωπικότητας του άντρα, όπως η αποφασιστικότητα και η ευφυΐα, αποτελούσαν δυο ακόμη θετικούς δείκτες όσον αφορά το πόσο ελκυστικός και επιθυμητός ήταν για την σύντροφό του.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα