Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Άσε τα “θα” και τα “αν” και ζήσε το ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ!

magiccreation
Της Μαρίνας Αβραάμ
Δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι, όμως συχνά η πραγματικότητα αν και ωμή πολλές φορές, είναι πολύ καλύτερη και σίγουρα ρεαλιστική! 
Για όλα αυτά τα «Θα» που λες αλλά επίσης και τα «Αν», βάζε τελεία. Γιατί νομίζω πως ποτέ δεν τα θέλησες πραγματικά και δεν τα χρειάζεσαι απόλυτα στη ζωή σου. Ότι χρειάζεσαι, ότι σου λείπει, έρχεται και σε βρίσκει. Και εάν δεν έρθει από μόνο του, κάνεις εσύ πάντοτε τις σωστές κινήσεις παίρνοντας καθημερινά τις απαραίτητες αποφάσεις για να φτιάξεις τη ζωή σου στα μέτρα σου
Για αυτό επιμένω λίγο πως όσο και να νομίζεις ότι θες κάτι και «Θα» κάνεις τα πάντα για να το αποκτήσεις, δεν το θέλησες ποτέ αρκετά. Όταν το λες και το ξανά λες, είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις τον ίδιο σου τον εαυτό για αυτό. Γιατί, ότι πραγματικά επιθυμείς, απλά δουλεύεις καθημερινά για να το αποκτήσεις.
Είτε πρόκειται για δουλειά, για κάποιο στόχο, αλλά και για την προσωπική σου ζωή.
Δεν αναφέρομαι σε συγκυρίες που πιθανόν να θέλουν δυο ανθρώπους χωριστά που και αυτό δεν ισχύει πάντα, αλλά σε πράγματα τα οποία χρειάζεσαι στη ζωή σου. Για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος, γιατί σε γεμίζουν, γιατί τα θες απόλυτα δικά σου, γιατί δεν μπορείς να σε φανταστείς χωρίς αυτά.

Όταν θες κάτι, να είσαι σίγουρη πως θα υπάρχει στη ζωή σου. Επίσης, όταν αισθάνεσαι πως δεν σε γεμίζει πλέον κάτι άλλο, θα φροντίσεις με υπομονή, με τρόπο, να το βγάλεις από την καθημερινότητα σου, να απαλλαχτείς από αυτό.
Αγάπησε τον εαυτό σου, μάθε τι πραγματικά θες, τι σου αξίζει, τι χρειάζεσαι και τι απλά αισθάνεσαι ότι σου είναι απαραίτητο και δούλεψε για να το αποκτήσεις.
Αν πρόκειται για κάποιο άνθρωπο, δείξε πόσο τον αγαπάς, πόσο τον νοιάζεσαι και ακόμη και εάν πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, κάνε ότι περνάει από το χέρι σου. Θα το αντιληφθεί ότι αυτό που δίνεις είναι ενδιαφέρον και αγάπη. Αλλά μην χάσεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτή την προσπάθεια. Αλλιώς, άσε τον να φύγει αν δεις πως επιμένει σε κάτι διαφορετικό, εάν σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δεν αξίζεις την αγάπη, εάν έρχεσαι δεύτερη στη ζωή του, γιατί δεν σου αξίζει σε καμία περίπτωση τέτοια συμπεριφορά.
Εάν πρόκειται για δουλειά ή κάποιο άλλο προσωπικό στόχο, δούλεψε σκληρά. Αγάπησε αυτό που κάνεις και πίστεψε ότι μπορείς να τα καταφέρεις.
Γιατί μπορείς. Για όσα  “Θα” και “Αν” σου λένε μην πολυσκοτίζεσαι, γιατί υπάρχουν όλα τα υπόλοιπα που σε περιμένουν με ένα “φύγαμε τώρα”!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα