Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Πίστευε ότι είχε μια απλή επιφανειακή φλεγμονή στο πόδι αλλά να τι αηδιαστικό πράγμα ανακάλυψαν οι γιατροί!

Ο ίδιος αν και είχε μια φλεγμονή φλέβα στο πόδι του, αλλά εδώ τι αηδιαστικό πράγμα γιατροί βρήκαν!
Ένας 42χρονος άνδρας πίστευε ότι έπασχε από μια επιφανειακή φλεγμονή στο πόδι του και αγνόησε τα συμπτώματα για ένα μήνα, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να επισκεφθεί έναν γιατρό, όταν πρόσεξε ότι η γραμμή στο πόδι του, άρχισε να κινείται για αρκετά εκατοστά την ημέρα.
Μετά από την επιστροφή του από διακοπές στη Νιγηρία, ένας 42χρονος άνδρας παρατήρησε μια περίεργη, κόκκινη γραμμή που έμοιαζε με μια φλεγμονή φλέβας (επιφανειακή φλεγμονή) στο πόδι του, η οποία στην πραγματικότητα αποδείχθηκε ότι ήταν ένα παρασιτικό σκουλήκι που ζούσε εσωτερικά!

Ο άνθρωπος αγνόησε τα συμπτώματα για ένα μήνα, νομίζοντας ότι ήταν μια απλή περίπτωση φλεγμονής φλέβας, αλλά μετά την επίσκεψη του στο γιατρό έμαθε την συγκλονιστική αλήθεια. Οι γιατροί στο νοσοκομείο του Πεκίνου ανακάλυψαν ένα παρασιτικό σκουλήκι που ονομάζεται "δερματική μεταναστευτική προνύμφη" να ζει μέσα το πόδι του. Αυτό το είδος του παράσιτου εισέρχεται στο δέρμα και προκαλεί φλεγμονή και λοιμώξεις.
Το σκουλήκι που βρέθηκε στο πόδι του ανθρώπου βρίσκεται συνήθως στα ζωικά όργανα, και γεννά τα αυγά του στα περιττώματα των ζώων. Μπορείτε να μολύνετε τον εαυτό σας απλά περπατώντας ξυπόλητοι στο έδαφος, με τα πόδια, τους γλουτούς, την κοιλιά ή την πλάτη να πλήττονται περισσότερο.

telegraf

healthylifestory

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα