Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ. ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΝΕΚΡΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ!

Εσείς Αποφασίζετε!!
Ιδού γιατί κατέρρευσε ο ηλεκτρομαγνητικός ιστός του πλανήτη και η μαζική κάθοδος των Ολυμπίων σκαφών
ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ. ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΝΕΚΡΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ!

Νέοι επόπτες στον πλανήτη.
Μετά από χιλιάδες και χιλιάδες χρόνια, η διαγαλαξιακή δικαιοδοσία της Γης μόλις έχει περάσει με βίαιο τρόπο σε μια νέα φυλή ειρηνικών εξωγήινων. Αυτό οφείλεται στην άμεση καταστροφή της συμμαχίας των ερπετοειδών που βρίσκονταν εδώ και καταδυνάστευαν τον πλανήτη.
Ο Στόλος των Φωτεινών Δυνάμεων της Δημιουργίας χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ενεργειακής ολογραφίας (ακαριαία εμφάνιση σε οποιοδήποτε σημείο του σύμπαντος) σταμάτησε και συνέτριψε την συμμαχία των ερπετοειδών που σε μια απόπειρα μαζικής εξόδου μαζί με τις οικογένειες τους προσπάθησαν να διαφύγουν από τον πλανήτη.

Η μάχη έλαβε χώραν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης και ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη 21η Απριλίου 2016. Χιλιάδες σκάφη των ερπετοειδών καταστράφηκαν. Οι πύλες που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν (stargates) και οι θάλαμοι διαφυγής είναι γεμάτοι από τα πτώματα τους. Δεν πιάστηκαν αιχμάλωτοι!
Θα πάρει λίγο χρόνο για να αντιληφθείτε τη νέα κατάσταση ενώ θα γίνει προσπάθεια από κάποιους να αποκρύψουν το γεγονός ή να διαστρεβλώσουν τις πληροφορίες αυτές.
[Επίκεινται περισσότερες πληροφορίες και θα γίνουν ανακοινώσεις και από Έλληνες επαφικούς]
Πηγή: 
http://galacticconnection.com/reptilian-mass-exit-attempt-massive-battle-fought-on-april-21-2016/


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα