Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΑΠΟ... ΑΡΧΑΡΙΟ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ


Τα πας καλά μαζύ της. Έχετε προχωρήσει τόσο τη σχέση σας, που δεν διστάζετε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Πολύ καλώς κάνετε και, χωρίς να παριστάνω τον δεσπότη, σε βεβαιώνω πως έχετε την ευλογία του μεγαλοδύναμου.

Το περνάμε υπέροχα, λοιπόν, είναι λίγο. Αν θέλετε να τη βρίσκεται τέλεια, αξίζει το ψάξιμο για το παραπέρα. Αυτό σημαίνει να βάλεις στο παιχνίδι και το μασάζ. Άλλο το χάδι, όπως και το φιλί, κι άλλο το ερεθιστικό άγγιγμα, το απαλό τρίψιμο, αυτό που λέμε ερωτικό μασάζ.

Μη μου πεις ότι είσαι άσχετος. Δεν χρειάζεσαι μαθήματα από τους ειδικούς, ούτε σχετικές οδηγίες. Η έμπνευση της στιγμής και ο αυτοσχεδιασμός αρκούν. Και τρελλαίνουν το κορίτσι, που θα σε βοηθήσει να πιάσετε υψηλές αποδόσεις.

Δεν λέω, αβαντάρουν το σμίξιμο ο χαμηλός, ο σχεδόν μηδενικός φωτισμός, η κατάλληλη μουσική και ο αρωματισμός στο χώρο. Και ένα αιθέριο έλαιο που θα απλώσεις στην παλάμη.

Ξέχνα τις συμβουλές των γκουρού, αναγνωρίζουμε ότι η τέχνη της μάλαξης, του μασάζ είναι αρχαία και ευεργετική στο κορμί και στο μυαλό. Ξεκίνα από τα βασικά, γίνε αυτοδίδακτος.


Ζήτησέ της να ξαπλώσει μπρούμυτα, ολόγυμνη βέβαια. Αρχίζεις από τα πόδια και προσοχή μην της προκαλέσεις... γαργάλημα, τότε χαλάει το σκηνικό. Γι' αυτό χρειάζεται το λάδι, να γλυστράνε τα δάκτυλά σου και να είναι ζεστά.

Δεν βιάζεσαι! Ποτέ. Έχεις φθάσει τον πωπό της. Φέρσου κατάλληλα, προσπεράσματα ανάλογα με το σχήμα των γλουτών. Εσύ αποφασίζεις αν πιέσεις τις καμπύλες, αν χωθείς στη χαράδρα, αν επιστρέψεις στο ίδιο σημείο. Κάνεις παιχνίδι λαμβάνοντας υπ' όψιν τις αντιδράσεις της, το μουρμουρητό της, τις ανάσες της, τη χαλαρότητά της.

Το ναρκοπέδιο η σπονδυλική στήλη. Το ανιχνεύεις με τα δάκτυλά σου κι εκείνη ανταποκρίνεται με βουβά «αχ», «ωχ»..., ο εγκέφαλός της έχει αρχίσει να πυροδοτείται. Όταν δουλέψεις την πλάτη, μέχρι τους ώμους και το σβέρκο, μετά την γυρίζεις ανάσκελα... Τα στήθη της σε περιμένουν, αισθάνονται ορφανά από μασάζ. Προχωράς στη συνέχεια προς τα κάτω...

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα