Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ
Σημ. ΓΒ. ‘’Το παρακάτω σεμνό – χωρίς φανφάρες – κείμενο, είναι ότι σημαντικότερο έχει βγει ‘’στον αέρα’’ σχετικά με την Αλλαγή που σύντομα θα γίνει. Μην σας ξεγελάει που αναφέρεται στις ΗΠΑ. Ουσιαστικά αναφέρεται σε όλον τον Δυτικό Κόσμο που είναι ΑΠΟΛΥΤΑ εξαρτώμενος από τις πολιτικές των ΗΠΑ, μιας χώρας που είναι αιχμάλωτη (για λίγο ακόμη) της μεγάλης Λερναίας Ύδρας, - της Cabal’’
David Robinson
Είμαστε σε μια εποχή μεγάλων αλλαγών. Το νόμισμα της Αμερικής αιχμαλωτίστηκε το 1913, και η κυβέρνηση της Αμερικής αιχμαλωτίστηκε το 1933. Αυτό εξηγεί το γιατί, όσο κι αν παραπονιόμαστε για την κυβέρνησή μας, δεν έχει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Εταιρείες που σήμερα μεταμφιέζονται ως νόμιμη κυβέρνησή μας, έχουν σχεδόν καταστρέψει την Αμερική! (σημ. μτφρ: Καθώς και ένα πολύ μεγάλο μέρος της υφηλίου) Κορυφαίοι άνθρωποι στην κυβέρνησή μας - συμπεριλαμβανομένων και των στρατιωτικών μας - το γνωρίζουν αυτό. Αυτοί περιμένουν την "κατάλληλη στιγμή" για να βοηθήσουν την Αμερική να επαναφέρει την νόμιμη κυβέρνησή της.
Στο εγγύς μέλλον, μπορούμε να αναμένουμε μια σημαντική εποικοδομητική αλλαγή στον τραπεζικό τομέα και το νομισματικό μας σύστημα. Θα δούμε αποσπάσματα Ομοσπονδιακών Σερίφηδων να κάνουν τα απαραίτητα στις σημαντικές θέσεις εξουσίας – υποστηριζόμενοι από τους στρατιωτικούς.
Αυτοί οι Στρατιωτικοί δεν είναι μέρος κάποιου στρατιωτικού πραξικοπήματος. Απλά υποστηρίζουν την επανεγκατάσταση της χαμένης και νόμιμης κυβέρνησής μας.
Θα δούμε μικρές ανωμαλίες στον κανονικό τρόπο ζωής μας. Η μετάβαση αυτή έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι ανωμαλίες στις υπηρεσίες ζωτικής σημασίας για την οικονομία μας – και για να ελαχιστοποιηθούν οι κακουχίες.
Η μετάβαση αυτή θα συνοδεύεται από ανακοινώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτό που δεν θέλουμε είναι να ανησυχήσουν οι άνθρωποι. Ο αποκαλούμενος "πρόεδρος" μας έχει ενημερωθεί ότι δεν είναι πλέον ο Αρχηγός του Στρατού μας!
Αυτό είναι μέρος μιας παγκόσμιας επιχείρησης με την οποία τα αδέσμευτα έθνη - κράτη εκείνα που δεν αποτελούν μέρος των G20 - θα αποκαταστήσουν τα νομίσματα τους με αντίκρισμα.
Θα υπάρξουν επί πλέον ανακοινώσεις - σχεδιασμένες να ξυπνήσουν αργά τις μάζες, και να μειώσουν τον πανικό.
Η Πολιτική Αρχή έχει αποκατασταθεί στο λαό. Ο στρατός, ο οποίος υφίσταται μόνο μέσα από αυτήν την Πολιτική Αρχή, θα είναι έτοιμος να βοηθήσει τους ανθρώπους, για την ασφάλεια των οποίων έχει ορκιστεί, στην προσπάθεια της αποκατάστασης της Συνταγματικής Δημοκρατίας αυτού του έθνους, για την οποία και έχει δημιουργηθεί.
Το υπάρχον Διεθνές Δίκαιο είναι σε ισχύ στην Αμερική παράνομα από το 1933. Η ανάκληση αυτού του νόμου, είναι ‘’στο τραπέζι’’ από το 1950. Η Πολιτική Αρχή, θα χρησιμοποιήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις στην υποστήριξη της συνεχούς προσπάθειας να φέρει πίσω την ‘’αληθινή κυβέρνηση ", για λογαριασμό του λαού.
Μην παρερμηνεύετε αυτά που πράττει η τωρινή Εταιρική κυβέρνηση - δεν ενεργεί για το καλό του λαού. Ο χρόνος του Cabal έχει λήξει! Παρακαλείστε να προετοιμαστείτε για τις "καλές" αλλαγές που έρχονται.
Παρακαλείστε να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες. Τα θεμέλια έχουν μπει. Το μόνο που χρειάζεται τώρα, είσαι εσύ! - Οι καθημερινοί άνθρωποι θα χρειαστούν για τη διορατικότητα, τις απόψεις και την φωνή τους.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!
Ο David Robinson είναι ένας δημοσιογράφος που ζει στην περιοχή του Maine. Υπηρέτησε ως ένορκος υπό Κλήτευση, στην κομητεία Cumberland, Μέιν, στο Grand Jury για τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2014.
Πηγή: Maine Republic
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα