Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ! Ο Πλανήτης Εννέα θα καταστρέψει τη Γη μέσα στον Απρίλιο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Εσείς Αποφασίζετε...
nibiruwhitehouse
Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ένας μυστηριώδης πλανήτης που κατέστρεψε τη ζωή στη Γη πριν από εκατομμύρια χρόνια θα μπορούσε να το κάνει και πάλι , ενώ κάποιοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να συμβεί το συντομότερο μέσα στον Απρίλιο!
planet-nine-nibiru-489164
Σύμφωνα με τις έρευνες κορυφαίου επιστημονικού αναλυτή, και όπως μεταδίδει το SkyNews, ο «Planet 9», έτσι όπως αποκαλείται ο νέος πλανήτης, ανακαλύφθηκε στην άκρη του ηλιακού συστήματος τον Ιανουάριο και από τότε έχει προκαλέσει καταστροφική «βροχή» από κομήτες που σπάνε σε κομμάτια και θα χτυπήσουν τη Γη, καταστρέφοντας κάθε ίχνος ζωής.
Με λίγα λόγια, η Γη διατρέχει μεγάλο κίνδυνο, καθώς η κίνηση του ήλιου στέλνει βροχή κομητών προς τον πλανήτη μας, παρόμοια με αυτή που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους, προειδοποιεί ο Daniel Whitmire, επιστήμονας του Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα.


Επιπλέον , απολιθώματα έχουν αποδείξει ότι η  ζωή στη Γη είχε μυστηριωδώς εξαφανιστεί κάθε 26 εκατομμύρια έως 27 εκατομμύρια χρόνια, όταν ο Πλανήτης  Εννέα είχε περάσει μέσα από ένα μακρινό σύστημα ζώνης κομητών που λεγόταν  Kuiper , to οποίο στέλνει αστεροειδείς και κομήτες μέσα στο ηλιακό μας σύστημα .


Ο Whitmire ισχυρίζεται ότι ο πλανήτης Εννέα είναι υπεύθυνος για τα « γεγονότα εξαφάνισης » .
Συνωμοσιολόγοι στη δεκαετία του ’80 και του ’90 είχε ισχυριστεί ότι ένας κόκκινος νανοπλανήτης που ονομάζεται Nibiru ή Νέμεσις  περιστρέφεται γύρω από τη Γη κάθε 36.000 χρόνων και ήταν πίσω ήταν πίσω από τα γεγονότα εξαφάνισης.
Και τώρα κάποιοι  είναι πεπεισμένοι ότι θα υπάρξει μια σύγκρουση λίγο πριν από το τέλος του Απριλίου!
Ο νανοπλανήτης Νέμεσις ή Nibiru είχε ευρέως  απορριφθεί ως ψέμα έως ότου ο Πλανήτης Εννέα εντοπίστηκε τον Ιανουάριο από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια .
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα