Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Αριθμολογία Μαΐου: Κάνε ένα διάλλειμα από το δύσκολο πρόγραμμα σου

Αριθμολογία Μαΐου: Κάνε ένα διάλλειμα από το δύσκολο πρόγραμμα σου
Οι αριθμολογικές τάσεις του Μαΐου από τον Athan. 
Ένας μήνας που μας δίνει αρκετές ανάσες σε σχέση με τον προηγούμενο. Η ανάγκη να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε μπορεί να ικανοποιηθεί μέσα από μικρές διαδρομές και εξόδους σε μέρη όμορφα που ικανοποιούν τις αισθήσεις μας ή μέσω του προγραμματισμού κάποιας άδειας από την δουλειά. Η περίοδος που αρχίζει μας αναζωογονεί και μας γεμίζει ενέργεια για να εφαρμόσουμε τα σχέδια και τις ιδέες που οργανώσαμε, που σκεφτήκαμε  ή που διερευνήσαμε τον προηγούμενο μήνα. Τώρα έρχεται  η στιγμή που χρειάζεται η εφαρμογή και το πρώτο πρακτικό τεστάρισμα της ιδέας σε πράξη.  Ο μήνας είναι διερευνητικός βέβαια και μπορεί να χρειαστεί να αναπροσαρμόσουμε τα σχέδιά μας στις εξελίξεις, βελτιώνοντας λεπτομέρειες και κάνοντας τροποποιήσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αναβάλουμε την δράση για αργότερα. Λαμβάνουμε υπόψιν επίσης το γεγονός ότι ο μήνας έχει στοιχεία μεταβλητότητας και αλλαγής, οπότε δεν είναι σοφό να προγραμματίσουμε κάτι πολύ σημαντικό κατά τον Μάιο, ειδικότερα κάτι που αν ακυρωθεί, τροποποιηθεί ή αν αλλάξει ημερομηνία,  τότε θα έχουμε σημαντικό πρόβλημα. 
Προσοχή σε εντάσεις και δυσκολίες στις 2, 5, 8, 11, 13, 14, 16, 19, 22, 26 και 30 του μήνα. 
  • Αισθηματικά 
    Η ανανεωτική ενέργεια του μήνα βοηθάει τις σχέσεις που έχουν εγκλωβιστεί στην καθημερινότητα και στο τρέξιμο της ζωής να ζωντανέψουν και οι σύντροφοι να απολαύσουν ελεύθερα και με λιγότερες υποχρεώσεις την σχέση τους, κάνοντας ίσως κάποιο ταξιδάκι μαζί. Οι ελεύθεροι έχουν αρκετές ευκαιρίες για γνωριμίες που θα τους συναρπάσουν, αλλά ας μην βάλουν όλα τα αυγά σε ένα καλάθι. Οι ημέρες που κινούν τα θέματα του έρωτα είναι στις 1, 6, 7, 10, 15, 16, 19, 24, 25 και 28 του μήνα. 

  • Επαγγελματικά 
    Στις επαγγελματικές σχέσεις κατά την διάρκεια του μήνα θα φανεί σε ποιους συνεργάτες μας μπορούμε όντως να βασιστούμε και σε ποιους τελικά ενώ περιμέναμε, δεν βλέπουμε την υποστήριξη ή την συνεργατικότητα τους. Παρότι η άνοιξη έχει μπει και το μυαλό μας είναι κουρασμένο και σχεδιάζει τις διακοπές του καλοκαιριού, είναι κατάλληλος μήνας για να εφαρμόσουμε επαγγελματικά πλάνα και να διορθώσουμε λεπτομέρειες και σημεία που δημιουργούν δυσλειτουργία στην δουλειά μας. Σε περίπτωση που είναι ο μήνας που σκοπεύετε να πάρετε άδεια, φροντίστε πριν φύγετε να έχετε επιμεληθεί κάθε λεπτομέρεια και να μην αφήσετε εκκρεμότητες, γιατί μπορεί να σας απασχολήσουν κατά την διάρκεια των διακοπών σας. Οι μέρες που κινούν τα επαγγελματικά ζητήματα είναι στις 5, 8, 9, 14, 17, 18, 23, 26 και 27. 
Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα; 

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις. 


Θεμέλιος λίθος 1 
Ο μήνας έχει θέματα οικονομικά που χρειάζεται να τακτοποιηθούν και τα οποία σε απασχολούν από το παρελθόν. Τώρα έρχεται η στιγμή που μπορείς να βάλεις  μια άνω τελεία σε αυτά και να ανασάνεις έχοντας την ικανοποίηση ότι τα κατάφερες. Το τρέχον διάστημα έχει να κάνει με την ανάγκη για αρμονία και ισορροπία, όχι μόνο στον οικονομικό σου τομέα όμως, αλλά και στο παιχνίδι των σχέσεων, είτε πρόκειται για την προσωπική σχέση που διατηρείς είτε πρόκειται για τις σχέσεις με γονείς, συγγενείς και φίλους. Γενικότερα θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να επαναπροσεγγίσεις άτομα και να καλύψεις το χαμένο έδαφος που οφείλεται στην καθημερινότητα, στους ρυθμούς της ζωής σου το τελευταίο διάστημα ή ακόμη και σε κάποια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με αποτέλεσμα την ψύχρανσης των σχέσεων. Ειδικά σε αισθηματικά ζητήματα ο μήνας ευνοεί επαναπροσέγγιση και επανασύνδεση, αλλά φυσικά θα πρέπει να έχεις  σκεφτεί σοβαρά τις δυνατότητες για μελλοντική εξέλιξη και την ύπαρξη σωστών προϋποθέσεων. 
Δύσκολες ημέρες: 5, 7, 8, 10, 13, 16 και 27 
Ερωτικές ημέρες: 5, 6, 9, 14, 15, 18, 23, 24 και 27 
Επαγγελματικές ημέρες: 4, 7, 8, 13, 16, 17, 22, 25, 26 και 31 

Θεμέλιος λίθος 2 
Ο μήνας σε φέρνει αντιμέτωπο με υποχρεώσεις και συνθήκες τέτοιες που δε θα μπορέσεις να αποφύγεις, αντιθέτως θα χρειαστεί να είσαι παρών σωματικά και πνευματικά, δίνοντας ό,τι έχεις και δεν έχεις από ενέργεια, χρόνο, σκέψη και φροντίδα. Μην αποφύγεις τις ευθύνες και αυτό που ξέρεις ότι η καρδία σου και η συνείδησή σου σου υπαγορεύουν και θα έχεις καταφέρει να αποφύγεις ολισθήματα που θα μετανοιώσεις αργότερα. Δημιουργώντας ένα λογικό και βιώσιμο πρόγραμμα για τον μήνα, θα μπορέσεις να βρεις χρόνο ακόμη και για ένα σύντομο ταξιδάκι που θα σε ανανεώσει ή να οργανώσεις έτσι την καθημερινότητά σου ώστε να ξεκλέψεις χρόνο για εσένα και την δική σου ισορροπία ψυχής και πνεύματος. Είναι ο μήνας που εγκαινιάζει ίσως την δραστήρια ενασχόλησή σου με κάποιο  ζήτημα που αφορά στην οικογένεια, σε κληρονομικά ή στις σχέσεις σου εν γένει με τους συγγενείς σου. Η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβεις και εσύ και οι άλλοι τις ευθύνες, οικονομικές και ηθικές, που αναλογούν στον καθένα. 
Δύσκολες ημέρες:4, 6, 7, 9, 12, 15 και 26 
Ερωτικές ημέρες: 4, 5, 8, 13, 14, 17, 22, 23, 26 και 31 
Επαγγελματικές ημέρες: 1, 6, 7, 12, 15, 16, 21, 24, 25 και 30 

Θεμέλιος λίθος 3
 
Μια πολύ θετική και τυχερή περίοδος αρχίζει για σένα και η οποία έρχεται σαν συνέχεια και ανταμοιβή των κόπων και της δράσης που κατέβαλες το τελευταίο διάστημα. Ορίζοντες οικονομικών  επενδύσεων ανοίγουν  ή καινούργιες ευκαιρίες διαχείρισης των υλικών σου πόρων εμφανίζονται κατά την διάρκεια του μήνα και γενικότερα το οικονομικό σου κομμάτι κινείται με θετικό και αυξητικό τρόπο. Στα προσωπικά σου θέματα, ο μήνας σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις με ήρεμο τρόπο σκοτεινά σημεία της σχέσης σου και να περάσεις στον σύντροφο  με σιγουριά τις απόψεις σου και τις θέσεις σου είτε πάνω σε συγκεκριμένο ζήτημα που χρειάζεται να παρθεί απόφαση είτε πάνω στην σχέση σας γενικότερα. Ένα ταξίδι που μπορεί να φαίνεται ακριβό και πολυδάπανο είναι ό,τι πρέπει αυτή την περίοδο. Θα αξίζει τα λεφτά του και θα σου δώσει πολύτιμες εμπειρίες και αναφορές για πρακτική μελλοντική εκμετάλλευση. 
Δύσκολες ημέρες:3, 5, 6, 8, 11, 14, 25, 
Ερωτικές ημέρες:3, 4, 7, 12, 13, 16, 21, 22, 25, 30 και 31 
Επαγγελματικές ημέρες: 2, 5, 6, 11, 14, 15, 20, 23, 24 και 29 

Θεμέλιος λίθος 4 
Ο μήνας φέρνει τα πράγματα σε πλήρη καρποφορία και περιμένεις εξελίξεις που λειτουργούν σαν την τελική επισφράγιση των καταστάσεων που μέχρι τώρα ήταν σε εκκρεμότητα και σε βασάνιζαν ή σε έκαναν να αδημονείς. Μπορείς να προετοιμαστείς με σκέψη ή ακόμη και να κάνεις πράξη τα πρώτα βήματα για ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή σου και να κλείσεις επιτέλους μιας και δια παντός τις εκκρεμότητες από το παρελθόν. Στα αισθηματικά σου μπορεί να τελειώνει μια σχέση ή να περιμένει να την τελειώσεις εσύ. Όπως και να έχει η κατάσταση, ακτίνες φωτός και ελπίδας εμφανίζονται μέσα από καινούργιες γνωριμίες ή ενδιαφέροντα που σε εισάγουν σε φρέσκο κοινωνικό κύκλο. 
Δύσκολες ημέρες:2, 4, 5, 7, 10, 13, 24 και 31 
Ερωτικές ημέρες:2, 3, 6, 11, 12, 15, 20, 21, 24, 29 και 30 
Επαγγελματικές ημέρες: 1, 4, 5, 10, 13, 14, 19, 22, 23, 28 και 31 

Θεμέλιος λίθος 5 
Ένας πολύ δυνατός και σημαντικός μήνας για σένα αρχίζει με πολλές από τις υποθέσεις σου να παίρνουν διαφορετικό δρόμο. Άλλες να βγαίνουν από την στασιμότητα και αυτό είναι καλό, και άλλες να έχουν ανατροπές και αυτό είναι ανησυχητικό. Ακόμη και με τις ανατροπές όμως εσύ θα μπορέσεις να επωφεληθείς των καταστάσεων και να φέρεις τον αέρα της ανανέωσης που επιθυμείς στην ζωή σου. Η περίοδος ευνοεί καινούργια ξεκινήματα, αν και καλό είναι ειδικά αυτόν τον μήνα να μην ξεκινήσεις εντελώς καινούργια πράγματα, αλλά να ξαναδώσεις ζωή και ενέργεια σε σχέδια που τα είχες αφήσει λίγο πίσω σου γιατί η ζωή σου έφερε άλλα θέματα μπροστά. Επαναφορά και ανανέωση λοιπόν, εσύ έχεις τον έλεγχο και εσύ αποφασίζεις αυτόν τον μήνα με τι θα ασχοληθείς. Στα αισθηματικά σου ο μήνας θέλει να αναζωπυρώσεις αυτό που έχεις ή να ανοίξεις τα πανιά σου σε νέες πιο καλοκαιρινές ακτές. 
Δύσκολες ημέρες: 1, 3, 4, 6, 9, 12, 23 και 30 
Ερωτικές ημέρες:1, 2, 5, 10, 11, 14, 19, 20, 23, 28 και 29 
Επαγγελματικές ημέρες: 3, 4, 9, 12, 13, 18, 21, 22, 27, 30 και 31 

Θεμέλιος λίθος 6 
Αλλαγές και μεταβολές στα αισθηματικά σου και στην βαθύτερη ψυχολογία, οι οποίες αυτόν τον μήνα σε προβληματίζουν και σου δημιουργούν διλήμματα. Δεν είναι τόσο άσχημα αντικειμενικά τα πράγματα, αλλά μέσα σου κάτι λείπει ακόμη ή κάτι περισσεύει και πρέπει να έρθει σε ισορροπία. Ουσιαστικά είναι μήνας περισυλλογής και σωστής τοποθέτησης απέναντι στον εαυτό σου και στις ανάγκες τις ψυχής σου που πρέπει να τις σεβαστείς και να τους δώσεις φωνή και υπόβαθρο εκδήλωσης. Όσο δεν το κάνεις αυτό, έχεις εντάσεις και αμφιβολίες και στην αισθηματική σου σχέση και στις σχέσεις σου με οικογένεια και φίλους. Ο μήνας σε καλεί να ξεκαθαρίσεις μέσα σου και να περάσεις με λέξεις και πράξεις στους άλλους αυτό που πιστεύεις, νοιώθεις και ξέρεις. Φρόντισε την υγεία σου και την ψυχική κούραση, ώστε να μπορείς να βρεις και να εφαρμόσεις τις λύσεις ψύχραιμα. Αν χρειάζεσαι ζήτα βοήθεια από κάποιον. 
Δύσκολες ημέρες: 2, 3, 5, 8, 11, 22 και 29 
Ερωτικές ημέρες:1, 4, 9, 10, 13, 18, 19, 22, 27, 28 και 31 
Επαγγελματικές ημέρες: 2, 3, 8, 11, 12, 17, 20, 21, 26, 29 και 30 

Θεμέλιος λίθος 7 
Επικοινωνιακός, κινητικός, δραστήριος και γιατί όχι ακόμη και ερωτικός διαγράφεται αριθμολογικά αυτός ο μήνας για σένα. Και εσύ ο ίδιος αναλαμβάνεις δράση και βγαίνεις από το καβούκι σου, εφόσον πέρασες το προηγούμενο διάστημα σε σκέψη και ενδοσκόπηση και τώρα έχεις πάρει αποφάσεις και ξέρεις τι θέλεις, αλλά και το περιβάλλον σου και ιδιαίτερα νεαρότερα άτομα από σένα προβαίνουν σε κινήσεις που ενεργοποιούν καινούργια σενάρια στην καθημερινότητά σου. Στα αισθηματικά ζητήματα ανανεώνεσαι και ανοίγεσαι περισσότερο διεκδικώντας και κινώντας τα νήματα έξυπνα, με αυτοπεποίθηση και προς όφελός σου, ενώ στα επαγγελματικά θέματα, ο μήνας σε φέρνει μπροστά σε εξελίξεις που ξεκαθαρίζουν οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να είχες μέχρι τώρα. 
Δύσκολες ημέρες: 1, 2, 4, 7, 10, 21 και 28 
Ερωτικές ημέρες:3, 8, 9, 12, 17, 18, 21, 26, 27 και 30 
Επαγγελματικές ημέρες: 1, 2, 7, 10, 11, 16, 19, 20, 25, 28 και 29 

Θεμέλιος λίθος 8 
Ένας δύσκολος αλλά ικανοποιητικός μήνας κατά την διάρκεια του οποίου τα νεύρα σου θα χτυπήσουν κόκκινο και οι αντιστάσεις σου θα ορθωθούν πιο ψηλά και από το Σινικό Τείχος. Δυσκολίες και πιεστικά ωράρια στην εργασία σου και η καθημερινότητά σου γίνεται όλο και πιο απαιτητική. Το περιβάλλον σου σε πιέζει να γίνεις καλύτερος ή να φανείς αντάξιος στις προσδοκίες τους και στις ανάγκες τους. Η τάση σου είναι να βάλεις τις φωνές, να αντιδράσεις διεκδικώντας ή προασπίζοντας τον δικό σου χώρο ελευθερίας και ατομικότητας και να κόψεις τον αέρα σε όποιον και ό,τι πάει να σου αλλάξει τα δεδομένα και να σε πιέσει. Αυτό φυσικά δεν συμβαίνει τυχαία, ούτε το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σου. Όλο αυτό γίνεται για να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι απόλυτος μερικές φορές και ότι χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο εύκαμπτος και διαλλακτικός. Η υγεία σου θα σε απασχολήσει με κάποια μικροενόχληση και αυτό γίνεται για να καταλάβεις ότι τελικά δεν είσαι και τόσο απροσπέλαστος στο μικρό φρούριο που έχεις κατασκευάσει. 
Δύσκολες ημέρες: 1, 3, 6, 9, 20 και 27 
Ερωτικές ημέρες:2, 7, 8, 11, 16, 17, 20, 25, 26 και 29 
Επαγγελματικές ημέρες: 1, 6, 9, 10, 15, 18, 19, 24, 27 και 28 

Θεμέλιος λίθος 9
 
Αρκετές ανατροπές επιφυλάσσει ο μήνας και θα χρειαστεί να μην το παρακάνεις εσύ ο ίδιος με τα καινούργια δεδομένα που θέλεις να εισάγεις στην ζωή σου. Άφησε τις εξελίξεις να τρέξουν μόνες τους κατά το πρώτο δεκαήμερο και από τις δέκα και μετά μπορείς να αναλάβεις δράση και να τραγουδήσεις και εσύ τον δικό σου σκοπό στην χορωδία του μήνα. Φρόντισε να μην κάψεις μαζί με τα ξερά και τα χλωρά και δώσε σημασία σε λεπτομέρειες που σου έχουν διαφύγει ή που απλά βαριέσαι να τις κοιτάξεις και τις αποφεύγεις συνειδητά. Το μήνυμα του μήνα είναι ελευθερία ναι, αλλά τηρώντας τους κανόνες και βάζοντας πρώτα την πρακτική λογική και μετά το ξέφρενο ξεφάντωμα. Ανανέωση στα αισθηματικά σου μέσα από καινούργια γνωριμία ή μέσα από εκδηλώσεις από πρόσωπο που δεν περίμενες και φόρτος εργασίας που όμως θα είναι παραγωγικός και ωφέλιμος για σένα. 
Δύσκολες ημέρες: 2, 6, 9, 20, 27 και 31 
Ερωτικές ημέρες:1, 7, 8, 11, 16, 17, 20, 25, 26 και 29 
Επαγγελματικές ημέρες: 6, 9, 10, 15, 18, 19, 24, 27 και 28


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα