Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Σοκάρουν οι κομμένες σκηνές από την διαφήμιση της Άντζελας Δημητρίου για τα Jumbo

antzela

Σάλο έχει προκαλέσει στη χώρα η συνέχεια του βίντεο με την διαφήμιση της Άντζελας Δημητρίου για τα Jumbo, αφού μεταδόθηκαν και τα σημεία που κόπηκαν, μετά από παρέμβαση της Εκκλησίας της Ελλάδας που θεώρησε πως η διαφήμιση προσβάλλει την κορύφωση του θείου δράματος που γίνεται μέσα σε κλίμα κατάνυξης, ευλάβειας και ιερού δέους.
Τα σημεία του βίντεο που είχαν κοπεί δείχνουν την Άντζελα να έχει πάρει τον Επιτάφιο στην πλάτη και να τρέχει, ενώ ο παπάς -που είναι ο Πέτρος Γαϊτάνος- την κυνηγάει και της τραγουδάει το Come Back.

Αρχικά, όλοι πίστευαν πως η διαφήμιση τελειώνει με την Άντζελα Δημητρίου να προτείνει το αυγό της για τσούγκρισμα και να προκαλεί αυτόν που την παράτησε για την χωριάτισσα με την φράση «Χτύπα, χτύπα σαν άντρας».

Η ιστορία, όμως, έχει και συνέχεια, αφού ο άλλος τσουγκρίζει το αυγό της Άντζελας και το αυγό του σπάει.

Τότε η Άντζελα Δημητρίου του λέει «γύρνα τώρα και τον κώλο να σε αποτελειώσω».


Αφού του σπάει και τον κώλο, του δίνει το φιλί της Αγάπης αλλά με προσοχή, για να μη της φύγει το σαγόνι και δεν ξέρει πως να της το βάλει ξανά μετά ο πλαστικός.

Στη συνέχεια, πέφτουν χιλιάδες πυροτεχνήματα για το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου και τα μαλλιά της Άντζελας παίρνουν φωτιά, ενώ η ίδια τραγουδάει το «Φωτιά στα Σαββατόβραδα».
Το βίντεο, όμως δεν τελειώνει εδώ, αφού υπάρχει και μια σκηνή με την Άντζελα να γυρνάει το αρνί στη σούβλα και να τρώει τις πετσούλες με μαύρο γάντι.

Στο τέλος η Άντζελα Δημητρίου γυρνάει στο φακό και λέει με νάζι:
«Χάπατα Έλληνες, ακόμα και τις πλαστικές μου, εσείς τις έχετε πληρώσει».


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα