Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Αυτή η γυναίκα ξεπέρασε τον Διαβήτη με αυτό το φυσικό ρόφημα και επίσης κατάφερε να χάσει 11 κιλά σε μόλις 25 ημέρες!! Πραγματικά Εκπληκτικό!!

smootie

Πριν ξεκινήσουμε με αυτό το άρθρο, θα ήθελα να σας κάνω μια απλή ερώτηση - ξέρετε τι είναι ο διαβήτης; Ο διαβήτης είναι μια κατάσταση όπου η ποσότητα της γλυκόζης στο αίμα σας είναι πολύ υψηλή, επειδή το σώμα σας δεν μπορεί να την χρησιμοποιήσει σωστά. Και ο κύριος λόγος για αυτό είναι επειδή το πάγκρεας δεν παράγει καθόλου ή αρκετή ινσουλίνη, για να βοηθήσει την γλυκόζη να εισέλθει στα κύτταρα του σώματός σας. Ή, η ινσουλίνη που παράγεται από το σώμα σας δεν λειτουργεί σωστά. Η κατάσταση αυτή είναι επίσης γνωστή ως αντίσταση στην ινσουλίνη.
Τι είναι η ινσουλίνη; Η ινσουλίνη είναι μια ορμόνη που παράγεται από το πάγκρεας. Η κύρια λειτουργία της είναι να διατηρηθεί η καλή κατάσταση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Επιτρέπει στην γλυκόζη να εισέλθει στο σώμα και να μεταφερθεί στα κύτταρα, όπου μετατρέπεται σε ενέργεια για τους μυς και τους ιστούς. Βοηθά επίσης τα κύτταρα να αποθηκεύσουν την γλυκόζη. Το καλό είναι ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές σπιτικές θεραπείες για να την ελέγξετε και να την διατηρήσετε σε φυσιολογικά επίπεδα.
Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία, περισσότεροι από 380 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επηρεάζονται από αυτό το πρόβλημα υγείας. Σήμερα, ο διαβήτης παίρνει περισσότερες ζωές από ό, τι το AIDS και ο καρκίνος του μαστού μαζί - παίρνοντας τη ζωή  1 Αμερικανού κάθε 3 λεπτά. Είναι κύρια αιτία τύφλωσης, νεφρικής ανεπάρκειας, ακρωτηριασμών, καρδιακής ανεπάρκειας και εγκεφαλικού επεισοδίου. Και να θυμάστε - εάν πάσχετε από διαβήτη, είναι πολύ σημαντικό για σας να κρατήσετε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας σε φυσιολογικά όρια, προκειμένου να λειτουργήσετε σωστά. Θα πρέπει να τρώτε υγιεινά και να χρησιμοποιείτε διαφορετικές οδηγίες ή φυσικά φάρμακα για την ανακούφιση των δυσάρεστων συμπτωμάτων.
Αυτή είναι μια πραγματική ιστορία ζωής, για μια γυναίκα - που ξεπέρασε τον διαβήτη με φυσικό τρόπο. Χρησιμοποίησε αυτό το σούπερ υγιεινό ποτό, το οποίο την βοήθησε στην καταπολέμηση αυτής της τρομερής ασθένειας και στο να χάσει 11 κιλά σε μόλις 25 ημέρες. Αυτό το εξαιρετικά υγιεινό ποτό είναι πολύ απλό και εύκολο να παρασκευαστεί, και είναι φτιαγμένο από εύκολα διαθέσιμα υλικά. 

Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε οργανικά συστατικά. 

Σημείωση: απλά ακολουθήστε τις απλές οδηγίες.
Αντι-διαβητικό Smoothie:
Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:
  • 2 μπανάνες
  • 2 μήλα
  • Μια χούφτα κόκκινο λάχανο
  • 5 ακτινίδια
  • ½ λίτρο νερού
Οδηγίες:
Όπως είπαμε, αυτό το smoothie είναι πολύ απλό και εύκολο να παρασκευαστεί. Απλά πρέπει να βάλουμε όλα τα υλικά που αναφέρονται παραπάνω σε ένα μπλέντερ και να τα ανακατέψουμε μέχρι να γίνουν λεία. Απολαύστε το smoothie σας. Θα πρέπει να πίνετε αυτό το smoothie κάθε μέρα. Συνιστάται ιδιαίτερα να το πίνετε με άδειο στομάχι, νωρίς το πρωί - αμέσως μόλις ξυπνάτε. 

Σημείωση: και φροντίστε να το πίνετε αμέσως μόλις το παρασκευάσετε.
Αντι-διαβητικό Smoothie - Οφέλη για την υγεία:
Αυτή η γυναίκα ακολούθησε τις απλές οδηγίες, που παρέχονται από τον διάσημο Δρ John Zirdum. Ο Δρ John τρώει μόνο φρέσκα φρούτα και λαχανικά τα τελευταία 12 χρόνια. Είπε ότι αυτό το σούπερ υγιεινό smoothie βοήθησε στη θεραπεία του διαβήτη και έχασε 11 κιλά κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας. Ναι αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό.Έχασε 11 κιλά σε λιγότερο από ένα μήνα. Αυτό το σούπερ υγιεινό smoothie βελτίωσε την υγεία της, επανέφερε την πίεση του αίματος της σε κανονικό επίπεδο και τα επίπεδα τριγλυκεριδίων από 16 σε 1,4. Αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό, έτσι δεν είναι;
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα