Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Προ-Σέλληνες, Έλληνες και η σχέση τους με τους Λυκάωνες - Λυκάνθρωπους!



Οι ιστορικοί συνήθως επισημαίνουν ότι η ελληνική μυθολογία είναι η πηγή αυτού του μύθου για τους Λυκάωνες !!!! Αλλά κατά τον Montague Summers ( Μόνταγκ Σάμερς – http://www.globalgreyebooks.com/Pages/the-history-of-witchcraft-and-demonology.html  ) , στο ευρέως αναγνωρισμένο βιβλίο του 1928  << Ο Λυκάνθρωπος >> , ανέφερε ότι οι Έλληνες θα μπορούσαν να έχουν υιοθετήσει την ιδέα της lycanthropy από την αρχαία φοινικική λατρεία ( Λές και οι Φοίνικες δεν ήταν ελληνικά φύλα αλλά τέλος πάντων )!!!! Η λατρεία προέρχεται από το 1200 π.Χ. και υπήρχε μέχρι το 539 π.Χ.!!!! Με αίτημα του καλοκαιριού και την ηλικία του λατρείας, στο σύνολό τους, θα βρούμε την προέλευση του μύθου των Λυκάων, ίχνη που υπάρχουν πίσω μερικές χιλιάδες χρόνια!!!! Κατά μέρος, αυτό  είναι πιο μοναδικό, είναι πως κάθε πολιτισμός έχει τη δική του ευθύνη και αναλάβει σχετικά το μύθο του λυκάνθρωπου!!!!
Αυτό όμως που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι οι Λυκάωνες ως πλάσματα πραγματικά έχουν αναγνωριστεί από όλα τα αλλα πλάσματα ως διεθνή ιστορικό μυστήριο!!!! Όσο για τον Μόνταγκ τους Λυκάωνες τους βλέπει ως δαιμονικά πλάσματα και κάνει τραγικό λάθος για το από πού προέρχονται!!!! Διότι ο Μύθος του βασιλιά Λυκάων έρχεται πριν τους προσελήνιους κάτι που κάνει την  ιστορία αυτή να είναι πάνω από 700.000 χρόνια πίσω!!!! Και τι εννοούμε προσελήνιους!;! Αν και τα έχω ξανά γράψει δείτε:
Ενδείξεις από αναφορές σε αρχαία ελληνικά κείμενα μας λένε ότι κάποτε η Σελήνη δεν υπήρχε στον ουρανό!!!! Μάλιστα για να δηλώσουν την πανάρχαια εποχή που ιδρύθηκε η Λυκόσουρα, στην ορεινή Αρκαδία της Ελλάδας, η πρώτη πόλη που είδε το φως του ήλιου στη Γη, λένε ότι << ιδρύθηκε τότε που δεν υπήρχε Σελήνη στον Ουρανό >>!!!! Γενικά τους αρχαίους Αρκάδες τους αποκαλούσαν << προσέληνους >>, επειδή υπήρξαν στην περιοχή αυτή πριν εμφανιστεί η Σελήνη στον ουρανό, κάτι βέβαια που πολλοί απορρίπτουν αλλά δεν μας εξηγούν γιατί τους ονόμαζαν προσελήνιους!!!!
-<< Προσέληνοι οι Αρκάδες και προσεληνίς το θηλυκόν >>, γράφει ο Στέφανος Βυζάντιος!!!!
– << Αι νύμφαι της Αρκαδίας απεκαλούντο και αυτές προσελήνιδες >>, αναφέρει το λεξικό του Ησυχίου Αλεξανδρέως!!!!
– << Προσέληνοι Ηρόδοτος τους Αρκάδας ούτω λέγει, τουτέστιν αρχαίους προ της σελήνης >>, γράφει το λεξικό του Σουίδα!!!!
– Αργοναυτικά του Απολλώνιου του Ρόδιου: << Αρκάδες οι και πρόσθε σεληναίης υδέονται ζώειν, φηγόν έδοντες εν ούρεσιν… >>!!!!
Ο Απολλώνιος αναφέρεται σε μία εποχή στην οποία << δεν υπήρχαν όλες οι ουράνιες τροχιές >>, πριν από τη γενιά του Δευκαλίωνα και της Πύρας, δηλαδή πριν τον κατακλυσμό!!!! Τότε που δεν υπήρχε Σελήνη, οι μόνοι άνθρωποι που υπήρχαν ήταν οι Πελασγοί ή Πελάσγιοι για τους μυημένους οι οποίοι ζούσαν στα βουνά της Αρκαδίας!!!! Και ένας λόγος που ήρθαν τόσοι κατακλυσμοί στην γη ευθύνεται ο ερχομός της σελήνης!!!!
– Ο Δημόκριτος και ο Αναξαγόρας δίδασκαν ότι υπήρξε εποχή όπου η Γη δεν είχε τη Σελήνη!!!!
– Ευστάθιος, εκκλησιαστικός συγγραφέας και φιλόσοφος: << Δοκεί δε φασί, παλαιότατα έθνη Ελλήνων είναι τα Αρκαδικά, διό και προσέληνοι ελέγοντο οι Αρκάδες, όπερ, φασίν, Ίππυς ο Ρηγίνος πρώτον αυτούς εκάλεσε >>!!!!
-Οβίδιος << … οι Αρκάδες κατείχαν τη χώρα τους πριν από τη γέννηση του Διός >> και << το γένος τους είναι παλαιότερο από την Σελήνη >>!!!!
– Ο Πλούταρχος που αφήνει υπόνοιες για πανάρχαια κατοίκηση της Σελήνης: << Διά τι τας εν τοις υποδήμασι σεληνίδας, οι διαφέρειν δοκούντες ευγένεια φορούσιν; πότερον, ως Κάστωρ φησί, σύμβολον έστι τούτο της λεγόμενης οικήσεως επί της σελήνης και ότι μετά την τελευτήν αύθις αι ψυχαί την σελήνην υπό πόδας έξουσιν, ή τοις παλαιοτάτοις τους’ υπήρχε, εξαίρετον, ούτοι δ’ ήσαν Αρκάδες των απ’ Ευάνδρου Προσελήνων λεγομένων >>!!!!
– Ο νεοπλατωνικός φιλόσοφος Πρόκλο, ο οποίος λέγει: << Μήσαντο δ’ άλλην γαίαν απείρατον, ην τε σελήνην αθάνατοι κλήζουσιν, επιχθόνιοι δε τε μήνην, η πολλ’ ούρε έχει, πολλ’ άστεα πολλά μέλαθρα >>!!!! Δηλαδή: << Μελέτησαν μιαν άλλην Γη, άγνωστη, την οποίαν οι αθάνατοι ονομάζουν Σελήνη, οι δε κάτοικοι της Γης Μήνην και η οποία έχει πολλά όρη, πολλές πόλεις, πολλά μέγαρα >>!!!!
Από την πανάρχαια λέξη Μήνην, φαίνεται να προέρχεται και η λέξη μήνας, ο οποίος και διαρκεί περίπου όσο μια περιφορά της Σελήνης γύρω από τη Γη!!!! Καλό ε!;!
Ας μπαίνουμε όμως σιγά σιγά σε ποιο χοντρά θέματα με ανθρώπους όπου επιδίωξαν να δείξουν ότι οι Λυκάωνες είναι σατανικά πλάσματα ενώ οι ίδιοι είχαν να κάνουν με τον σατανισμό ή και με άλλα θέματα όπως (  ο Αχιλλέας Αχιλλέας ξέρεις εσύ  )!!!! Και αυτό γιατί ήθελαν να αποδείξουν ότι υπάρχει το κακό….!!!!
Ένα από αυτά τα καθήκια ήταν ο Νικόλας Σκχρεκ όπου είναι ένας Αμερικανός τραγουδιστής, μουσικός, συγγραφέας, σκηνοθέτης και πάρα θρησκευτικός διδάσκαλος!!!!
Από το 2012, Σκχρεκ υπήρξε τραγουδιστής του μουσικού ντουέτου Βασιλεία των Ουρανών, της οποίας το πρώτο άλμπουμ XXIII κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015!!!!
schrek
Ο Σκχρεκ!!!!
Ο Σκχρεκ είναι ο ιδρυτής, τραγουδιστής, και το μοναδικό σταθερό μέλος στην μαγική μουσική ως συλλογική ονόματι  Ραδιόφωνο Λυκάνθρωπος από την 1984-1993, των οποίων οι ηχογραφήσεις του περιλαμβάνουν την φλογερή Κλήτευση (1989), η αστραπή και ο ήλιος (1989), Bring Me τον προϊστάμενο του Geraldo Rivera! Μια Ευλογία σε Τέσσερις Κινήσεις (1990), Τραγούδια για το Τέλος του Κόσμου (1991), Μαγεία / Μπότες: Αφιέρωμα στον Sinatras (1991), Η αγάπη κατακτά Όλα (1992) και το 2012 για την κατάρτιση Ο Vinyl λύση !!!!
Ο Σκχρεκ είναι ο συγγραφέας του αρχείου Manson: Μύθος και Πραγματικότητα ενός εκτός νόμου Σαμάνο (2011) Δαίμονες και Σάρκα: Ο πλήρης οδηγός για σατανισμό ως  αριστερό χέρι στην σεξική μαγεία , (2002) συνέγραψε με την  Zeena , Λουλούδια από την κόλαση: ένα σατανικό Reader (2001), η σατανική οθόνη: Μια Εικονογραφημένη Οδηγία για τον Διάβολο στον Κινηματογράφο , (2001) και η πρώτη έκδοση του The Manson File (1988)!!!!
Το 1997,  ο Σκχρεκ  παρήγαγε το πρώτο άλμπουμ από τον Βρετανό ηθοποιό Christopher Lee  Κρίστοφερ Λι να τραγουδά διαβολικά, με απατεώνες και άλλων κακοποιών που κυκλοφόρησε με τον τίτλο Wolfslair Schreck!!!!
Επικείμενη σειρά μυθιστορημάτων του Σκχρεκ –Ντάλας Βιβλίο των Νεκρών, είχε προεπισκόπηση σε μια εκπομπή ως ανάγνωση στις Ιστορίες του Βερολίνου NPR τον Ιούλιο του 2013!!!! Σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ του Charles Manson Superstar ] και έχει εμφανιστεί σε αρκετά ντοκιμαντέρ και ταινίες!!!! Είναι παντρεμένος με την Zeena Schreck (πρώην Zeena LaVey – Ζήνα Λαβέϊ  – https://en.wikipedia.org/wiki/Zeena_Schreck όπου ο πατέρας της ήταν ο Άντον Λα βέϊ όπου και ίδρυσε επίσημα παγκοσμίως την εκκλησία του σατανά –https://en.wikipedia.org/wiki/Anton_LaVey  )!!!!
Πριν από τη μετατροπή του το 2003 έως το Tantric Βουδισμό , και νωρίτερα από την υποτιθέμενη παραίτηση του σατανισμού, ο Σκχρεκ ήταν ένας εξέχων μαύρος μάγος ο οποίος ήταν συν-επικεφαλής στο μαγικό σχολείο ως Ο Λυκάνθρωπος της Τάξης με την  Zeena 1988-1999!!!! Εργάστηκε στενά στα τέλη της δεκαετίας του 1980 με την Εκκλησία του Σατανά ιδρυτή Anton Lavey , παρόλο που ο ίδιος δεν ήταν μέλος της Εκκλησίας όπως ο ίδιος λέει τώρα!!!! Ο Σκχρεκ ήταν ένας αφέντης του Ναού του Σετ πριν παραιτηθεί με αρκετούς άλλους το 2002, λόγω των θρησκευτικών και διοικητικών διαφορών!!!! Το 2002, ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Απελευθερωτικού Κινήματος Sethian ( Σέθιαν πρώην Storm – Στορμ ), το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Βερολίνο!!!!
Σύμφωνα με τη σελίδα του στο Facebook, η μπάντα του Ουρανού εκτέλεσε μια συναυλία στο Γουέηβ-Γκόιθικ-Τρέφεν φεστιβάλ μουσικής στη Λειψία της Γερμανίας στις 22 Μαΐου, 2015!!!! Βασίλειο του πρώτου άλμπουμ του Ουρανού XXIII κυκλοφόρησε στο iTunes και το Amazon στις 10 Απριλίου 2015!!!!!
Εμφανίστηκε ζωντανά στη Γερμανία, για πρώτη φορά από το 1992 σε μια ηχητική τελετουργία συναυλίας με τίτλο δέσμια της: Evokation des ewig-Weibichen ( Εβοκέσιον ντες έγουηγκ Βεηπμίκχεν ) Μεταδόσεις Φεστιβάλ Μουσικής IV στη Δρέσδη στις 27 Σεπτεμβρίου του 2014, σε συνεργασία με σημειωμένη μπάντα κρουστών John Murphy ( Τζων Μέρφι )!!!! Μια ταινία συναυλία ντοκιμαντέρ της συναυλίας, επίσης δέσμια της φωτογραφήθηκε από τον Boa Thor ( Μπόα Θορ ) και κυκλοφόρησε μέσω του World Operations ( Γουόρλντ Οπερέισον ) του!!!!
Ξαφνικά στο πλούσιο ενεργητικό του πήρε εντολές από την εκκλησία του σατανά να ενοχοποιήσει τους Λυκάωνες με το να λέει και να διαφημίζει ότι είναι όντα του σατανά και ότι θα είναι ο προπομπός της αποκάλυψης!!!! Βλέπετε οι Λυκάωνες ως όντα του κινηματογράφου των βιβλίων αλλά και της αληθινής ιστορίας της ιεράς εξέτασης εξάπτουν τους νέους και θέλουν να μοιάσουν ή να γινούν σαν και αυτούς!!!! Για την δύναμη, την ταχύτητα κτλ. κτλ.!!!! Εδώ όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι διότι μέχρι στιγμής σας έχω δώσει στοιχεία για το ποιοι είναι οι πραγματικοί Λυκάωνες!!!!
Ο κύριος αυτός όμως δια αμοιβής και μάλιστα χοντρής με σατανηστικές τελετές έπειθε ανθρώπους ότι μπορούσε να τους κάνει Λυκάωνες!!!! Και πολλοί νέοι υπέκυψαν στα ψέματα αυτού και μάλιστα αυτοί που δεν μπορούσαν να κάνουν πίσω τα βρήκαν σκούρα!!!! Μάλιστα ο εν λόγο κύριος έφτιαχνε συμβόλαια με τα θύματα του όπου τους έπειθε ότι με ένα φίλτρο θα μπορούσε να τους αλλάξει σε Λυκάωνες όταν ερχότανε η αποκάλυψη!!!! Το συμβόλαιο λεγότανε << Το τάγμα των λυκανθρώπων >> το οποίο βασιζόταν στο πείραμα του Βurih ( Mπάριχ ) όπου και καλά μέσο του ραδιοφωνικού σταθμού επικαλούσε άτομα δείχνοντας ένα βίντεο όπου έδειχνε τις δυνάμεις των λυκανθρώπων κτλ. κτλ.!!!! Βέβαια το βίντεο αυτό είναι αμφιλεγόμενο και ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του….μα η πραγματικότητα είναι αυτή που έθεσα πιο πάνω!!!! Παραθέτω τα τότε συμβόλαια παρακάτω:
werewolf contract 1werewolf contract 2
werewolf contract 3
Παραθέτω πηγές για τον εν λόγο κύριο διότι δεν θέλω να γράψω άλλα για αυτόν τον κόπανο!!!! Παραθέτω τις πηγές για αυτούς που δεν πιστεύουν….καλή μελέτη!!!!

    1.  “Charles Manson Superstar”. IMDb.com. IMDb.com, Inc. Retrieved 26 July 2012.
    2. Jump up^ “December 17, 2002 Disinfo description of Temple of Set High Priestess Zeena Schreck, along with several Masters, Priests, Orders and Elements of the Temple of Set who resigned en masse to form The Storm, later renamed Sethian Liberation Movement”.
    3. Jump up^ The Music Connection, “Who Needs a Record Deal when you’re Busy Taking over the World?” Vol 3, #12, 1989
    4. Jump up^ “Race and Reason Interview with Radio Werewolf”. Radio Werewolf. July 8, 1985.
    5. Jump up^ Nikolas Schreck on Radio Werewolf, The Manson Mystique, and the Satanic Panic of the 1980s: Interview by Christophe Lorenz, 2008 (Le Gourou du rock)
    6. Jump up^ Schreck, Nikolas (March 1988). The Manson File. Amok PressISBN 0-941693-04-X.
    7. Jump up^ Nikolas Schreck (April 2011). “The Manson File: Myth and Reality of an Outlaw Shaman”. Nikolas Schreck. Nikolas Schreck. Retrieved 26 July 2012.
    8. Jump up^ Schreck, Nikolas (April 2011). Le Dossier Manson. Camion NoirISBN 2-35779-120-9.
    9. Jump up^ Mortne2001 (22 November 2011). “NIKOLAS SCHRECK (usa) – Artiste”. Metal-Impact (in French and English). Metal-Impact. Retrieved 26 July 2012.
    10. Jump up^ Schreck, Nikolas (2001). Flowers From Hell: A Satanic Reader. Creation BooksISBN 1-84068-024-5.
    11. Jump up^ “American Movie Classics Interviews Author Nikolas Schreck” 2002
    12. Jump up^ Schreck, Nikolas (2001). The Satanic Screen: An Illustrated Guide to the Devil in Cinema. Creation BooksISBN 1-84068-043-1.
    13. Jump up^ Schreck, Nikolas (2002). Demons of the Flesh: The Complete Guide to Left Hand Path Sex Magic. Creation BooksISBN 1-84068-061-X.
Βλέπετε είναι πολλοί οι θεσμοί που δεν θέλουν όντα όπως οι Λυκάωνες να μην γίνουν γνωστοί στον κόσμο και όχι μόνο θεσμοί αλλά και μυστικές ομάδες αλλά και οι Ιλλουμινάτοι όπου και είναι οι εχθροί των Λυκάωνων !!!! Δεν πρέπει οι άνθρωποι να μάθουν ότι υπάρχουν άλλα όντα το αναφέρω και στα άρθρο μου << ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ >> όποιος θέλει να το διαβάσει για να καταλάβει ας πατήσει ΕΔΩ!!!! Θέλουν τον κόσμο κοιμισμένο οι Δρακόντειοι-Ιλλουμινάτοι για να μπορέσουν να κάνουν την δουλειά τους μια και καλή και να  μην ξανά πέσουν στα λάθη του παρελθόντος!!!! Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι όπως ( ο Αχιλλέας Αχιλλέας ) ίσως έχουν απογοητευτεί από κάποια κίνηση κάποιων ή λόγια κάποιων και τα έχει βάλει μαζί μου για το θέμα των Λυκάωνων  είναι δικαίωμα του να ασκεί κριτική και να λέει ότι θέλει, καλά κάνει όμως κάνει κάποιο λάθος!!!! Δεν είναι εύκολο κάποιος να δεχθεί κάτι το οποίο το έχει μάθει αλλιώς!!!! Όσο για τις αποδείξεις που ζητά δεν έχει παρά να διαβάσει τα άρθρα μου!!!! Προσωπικά δεν του κρατώ κακία, δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο!!!! Επίσης λέει ότι εγώ είμαι ο Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος όπου και αποκαλεί χαριτωμένα χονδρούλη, καμία σχέση!!!! Ο Γεωργακόπουλος είναι μέλος της ομάδας μας όπου είναι περιστασιακά και σε ειδικές έρευνες!!!! Εδώ λοιπόν θα παρακαλέσω τον Κωνσταντίνο Γεωργακόπουλο αλλά και τα μέλη της ομάδας του Φέης Μπουκ να αφήνουν τον κύριο αυτό να εκφράζεται όπως αυτός θέλει!!!! Έχουμε δημοκρατία και μπορεί να λέει ότι θέλει!!!! Ο κόσμος μπορεί να καταλάβει το πώς γράφω!!!!
Όπως έχω ξανά πει, έχουν πει πολλά για μένα, ότι θα φέρω την αποκάλυψη με τα σκυλιά του διαβόλου, ότι προσηλυτίζω κόσμο να γίνουν Λυκάωνες, ότι κάνουμε τελετές, ότι τα γράφω κιόλας όλα αυτά!!!! Περιμένω το λοιπόν να μου υποδείξουν σε ποια από τα άρθρα μου τα έχω πει αυτά!!!! Απλώς το μόνο που είπα και ανάφερα για την ύπαρξη των Λυκάωνων  είναι ότι έχουν ένα είδος σπυριού στην πλάτη και από εκεί κάνουν την μετάλλαξη και όχι δαγκώνοντας και σκίζοντας σάρκες όπως πολλοί θέλουν να πιστεύουν!!!! Επίσης πρέπει να τονίσω προς όλους τους επικριτές ακόμα και στον αγαπητό Αχιλλέα Αχιλλέα ότι έχω γράψει ότι όποιος θέλει πιστεύει το αν υπάρχουν οι Λυκάωνες και όποιος δεν θέλει ας το πάρει ως μια φανταστική ιστορία!!!! Πραγματικά όμως το να ασχολείται τόσο μαζί μου και να πηγαίνει από ομάδα σε ομάδα και να αναφέρεις όλα τα καλούδια του δείχνει να είναι δάχτυλος κάποιων!!!! Ποιων!;! Ας σκεφτεί ο καθένας όποιον νομίζει!!!! Τα άρθρα μου είναι πεντακάθαρα και προκαλώ οποιοδήποτε να μας πει αν τον έχω προσηλυτίσει ή του έχω προτείνει να τον αλλάξω όπως λένε κάποιοι ότι κάνω!!!! Με αποδείξεις όμως όχι λόγια του αέρα!!!!
Αυτό γίνεται για να αποκαλύψω το ποιος είναι, μάλιστα κάποιοι μου το είπαν ξεκάθαρα ότι θα σε λιώσουμε στην δυσφήμιση ώστε να βγεις και να πεις ποιος πραγματικά είσαι!!!! Να κάνετε ότι θέλετε δεν πρόκειται να μάθετε το ποιος είμαι!!!! Βέβαια τώρα θα τρέξετε να πείτε εκεί που ξέρετε ότι, να τι γράφει για να δικαιολογηθεί ένα κάρο ψέματα και φανφαρολογίες κτλ. κτλ.!!!! Η απάντηση μου από τώρα είναι τα άρθρα για τους Λυκάωνες διότι με αυτούς έχετε κολλήσει!!!!
Είμαι από τους πρώτους σε παγκόσμια κλίμακα που δίνω όλα αυτά τα στοιχεία για τους Λυκάωνες και βέβαια θα υπάρξουν οι δυσαρεστημένοι για τα δικά τους πιστεύω και αντιλήψεις όμως δεν θα σταματήσω να το κάνω!!!! Η ιστορία του μέλλοντος θα δείξει το αν ήμουν σωστός ή όχι και μόνο από αυτήν θα δεχθώ έστω και πεθαμένος τις κριτικές!!!!
Ας επανέλθουμε όμως στο κύριο θέμα μας:
Δεν θα ήταν παράλογο να πει κανείς ότι οι ιστορίες με τους λυκανθρώπους ενδεχομένως να ξεκίνησαν από τότε που οι πρόγονοί μας ζούσαν σε μικρές κοινωνίες και συνωστίζονταν γύρω από φωτιές προ αρχαιότητας, ελπίζοντας να ξορκίσουν τα κακά πλάσματα που θα μπορούσαν να εμφανιστούν τη νύχτα!!!!
Στην πραγματικότητα, όμως, οι λύκοι σπάνια επιτίθενται σε ανθρώπους, κάτι που οφείλεται εν μέρει στον μικρότερο πληθυσμό τους, αλλά και επειδή γρήγορα αντιλήφθηκαν ότι δε θα έπρεπε να τα βάζουν με τους ανθρώπους, γράφει η Kathy Padden ( Κάθι Πάντεν ) στο Today I Found Out ( Τουντέη Άη Φάουντ Άουτ )!!!!
Παρ’ όλα αυτά οι λύκοι έχουν αποκτήσει τη φήμη πολύ αιμοβόρικων πλασμάτων και έχω εξηγήσει τον λόγο σε προηγούμενα άρθρα μου!!!!
Σε κάθε περίπτωση, μία από τις πρώτες γραπτές μαρτυρίες για λυκάνθρωπο έρχεται από τον Ηρόδοτο το 440 π.Χ., ο οποίος περιγράφει μια φυλή ανθρώπων στη Σκυθία, που κάθε χρόνο μεταμορφώνονταν σε λύκους όπως έχω ξανά αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μου!!!!
Περίπου 500 χρόνια μετά, ο Οβίδιος αναφέρεται στην ιστορία του βασιλιά Λυκάωνα όπου ο Παυσανίας διαστρέβλωσε…!!!! Κατά την παραλλαγή του Παυσανία (VIII 2), ο Λυκάων θυσίασε ένα βρέφος στον Δία επί του βωμού στο Λύκαιο όρος, και αμέσως μετά μεταμορφώθηκε σε λύκο!!!! Αυτό συνδέεται με τον θρύλο ότι ένας άνθρωπος γινόταν λύκος κάθε χρόνο στην ετήσια θυσία προς τον Λύκαιο Δία, αλλά ξαναγινόταν άνθρωπος αν δεν έτρωγε ανθρώπινη σάρκα επί δέκα χρόνια >> πράγματα τα οποία έχω αναφέρει λεπτομερώς σε προηγούμενα άρθρα!!!!
Ιστορίες με τους Λυκάωνες άρχισαν να μεταδίδονται σ’ ολόκληρη την Ευρώπη και Ασία, με πολλούς από αυτούς να μοιράζονται δύο κοινά χαρακτηριστικά: οι λυκάνθρωποι ήταν από τη φύση τους κακοί και έδειχναν μια ιδιαίτερη προτίμηση στην ανθρώπινη σάρκα ένα παραμύθι που εφεύραν οι Δρακόντειοι από το κάθε ιερατείο τους!!!!
Πέρα από αυτά, οι Λυκάωνες μπορούσαν να είναι οποιουδήποτε φύλου, ενώ ορισμένοι θρύλοι υποστηρίζουν ότι ένας Λυκάων έπρεπε να έχει πραγματικό δέρμα λύκου για γίνει η μεταμόρφωση, ενώ άλλοι διαβεβαιώνουν ότι αρκούσε το δέρμα ενός κρεμασμένου για να πετύχει το κόλπο, δεισιδαιμονίες φτιαχτές προς τρομοκράτηση του κόσμου!!!! Η σύνδεση των Λυκάων με την πανσέληνο προέκυψε αρκετά αργότερα!!!! Και από τη στιγμή που << υπήρχαν >> οι Λυκάωνες, εμφανίστηκαν και αρκετές υποτιθέμενες << θεραπείες >>, πολλές από τις οποίες περιείχαν περίεργες συνταγές προς εκτέλεση και απαγγελία παράξενων στίχων προς τους Λυκάωνες!!!! Όταν ο χριστιανισμός άρχισε να εκτοπίζει τα παγανιστικά τελετουργικά, οι Λυκάωνες συνδέθηκαν με το Σατανά όπως ήταν αναμενόμενο!!!! Παρ’ όλα αυτά οι αναφορές για επιθέσεις λυκανθρώπων παρέμειναν <<  ζωντανές >> και κατά την Αναγέννηση, οπότε και απαντάται μία από τις πιο διάσημες ιστορίες για τους Λυκάωνες όπου και έφτιαξε η ιερά εξέταση …..!!!!
Είναι η ιστορία ενός άντρα που έχω προαναφέρει σε παλαιό άρθρο με το όνομα Peter Stubbe ( Πήτερ Στουμπ ) ο οποίος έμενε στη βορειοδυτική Γερμανία, κατηγορήθηκε για την έξαρση των επιθέσεων λύκων στους κατοίκους της περιοχής!!!! Ο ίδιος φέρεται κατά τη σύλληψή του να μην έφερε καθόλου αντίσταση!!!! Αφού τον έβαλαν στον τροχό των βασανιστηρίων, ο Στουμπ παραδέχτηκε ότι είχε κάνει μια συμφωνία με το διάβολο και ομολόγησε τα εγκλήματα της δολοφονίας, του κανιβαλισμού και βιασμού!!!! Πραγματικά πως γίνεται να βιάζεις και μετά να τρως το βιασμένο κορμί ούτε τα ζώα δεν το κάνουν αυτό!!!!! Ισχυρίστηκε ότι είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος των δύο προηγούμενων δεκαετιών σκοτώνοντας παιδιά ( συμπεριλαμβανομένου του γιου του ) και ζώα, στη συνέχεια τα έτρωγε, ενώ είχε βιάσει κατ ‘επανάληψη την αδελφή και την κόρη του!!!! Εκτός από αυτά, είπε ακόμη ότι είχε δολοφονήσει έγκυες γυναίκες και είχε φάει τα έμβρυά τους!!!! Έλεγε ακόμη ότι χάρη στις δυνάμεις που του είχε δώσει ο Διάβολος, μπορούσε να μεταμορφωθεί σε << ένα άπληστο, ισχυρό, δυνατό λύκο με μεγάλα μάτια, που το βράδυ άστραφταν φωτιά, μεγάλο στόμα με κοφτερά δόντια, τεράστιο σώμα και ισχυρά πόδια >>!!!! Μόνο που οι Λυκάωνες από την προ αρχαιότητα είναι στα δυο πόδια με μορφή λύκου χωρίς να αστράφτουν τα μάτια τους διότι αν τα είχαν αυτά θα έχαναν τον  αιφνιδιασμό που θα ήθελαν να κάνουν κάπου!!!! Οπότε μέχρι τότε η ιερά εξέταση τους έβλεπε ως μεγάλους λύκους μετέπειτα όταν είδαν ότι δεν έπιανε πολύ αυτό με τους λύκους με διαταγή των Ιλλουμινάτοι τους έκαναν τελικά δίποδους!!!!
Θέλετε και τα καλύτερα!;!
Το κατά πόσο διέπραξε όντως τα εγκλήματα στα οποία αναφέρθηκε, ή αν αυτά ήταν αποτέλεσμα << ομολογίας >> εξαιτίας των βασανιστηρίων στα οποία υποβλήθηκε, φάνηκε από την δημόσια συγνώμη του τότε Πάπα που είχε έλθει στην Ελλάδα για τα εγκλήματα της ιεράς εξέτασης αλλά και για τα εγκλήματα κατά των ορθοδόξων!!!! Με μια συγνώμη τελείωσαν όλα!!!! Μια χαρά!!!! Πάντως η τιμωρία που του επιβλήθηκε ήταν πολύ σκληρή: τα μέλη της κοινότητάς του αφαίρεσαν το δέρμα του με καυτές τανάλιες!!!! Στη συνέχεια έκοψαν τα χέρια και τα πόδια του και τον αποκεφάλισαν, α!!!! δεν τελειώσανε μόνο εκεί!!!! Για παν ενδεχόμενο (!!!!!) εκτελέστηκαν και η κόρη και η ερωμένη του με βίαιο τρόπο, ενώ τα πτώματά τους ρίχτηκαν στη φωτιά!!!!
Πραγματικά αν μπορούσαν κάποιοι να μάθουν ποιος είμαι θα μου το έκαναν και μένα αυτό!!!!
Το σημερινό άρθρο αφιερώνεται σε όλους αυτούς που προσπαθούν να βγάλουν τους Λυκάωνες ότι είναι σκυλιά του σατανά ή ότι άλλο λένε!!!! Δυστυχώς για αυτούς δεν είναι έτσι!!!! Ίσως οι ποιο πολλοί να είναι τσιράκια των Δρακόντιων και βαλτοί από στοές διάφορες!!!! Η πλακά είναι ότι λένε εμείς να γυρίσουμε στις στοές μας….!!!! Υπάρχουν και οι άλλοι όπου για δικά τους πιστεύω πιστεύουν ότι οι Λυκάωνες είναι έτσι όπως μας λένε οι Ιλλουμινάτοι!!!
Αυτό το οποίο λέω εγώ είναι ότι εύχομαι κάποια στιγμή όλα τα φίλια νοήμον όντα προς τον άνθρωπο να σμίξουν μαζί του όπως κάποτε!!!! Να μην υπάρχει η τρομοκρατία των Δρακόντιων Ιλλουμινάτοι!!!! Μην ξεχνάτε τι λέει η γραφή: << τα πάντα εν σοφία εποίησε >> οπότε γιατί να μην έφτιαξε και όλα τα άλλα πλάσματα κακά ή καλά!;! Θεός είναι θα είχε τον λόγο του!!!! Επίσης αναφέρει η γραφή ότι δεν έφτιαξε μόνο τον άνθρωπο….!!!
Τώρα!!!! Το τι θέλετε εσείς να πιστέψετε αν είναι έτσι όπως τα λέω εγώ ή κάποιοι άλλοι είναι μόνο  στην δικιά σας αντίληψη και μόνο!!!! Για να το επιτύχετε όμως αυτό και να έχετε αντίληψη θα πρέπει να διαβάσετε όλα μου τα άρθρα για τους Λυκάωνες και να ψαχτείτε και αλλού όπως έχω ξανά πει!!!!
Θα επανέλθω σύντομα με άρθρα για τους Λυκάωνες….
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι ( φίλοι και εχθροί ) πάντα καλά και να θυμάστε!!!!
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα