Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ


Γιατί αρέσει το «μουσικό» show της Eurovision; Κάτ’ αρχήν δεν αρέσει. Ποιος σου είπε ότι αρέσει; Το ότι το παρακολουθεί κάποιος δεν σημαίνει ότι το γουστάρει κιόλας, ότι το φχαριστιέται σίγουρα.
Ρεκόρ τηλεθέασης θα κάνει και φέτος η Eurovision. Επειδή ένα σωρό κόσμος δεν έχει τι άλλο να κάνει. Επειδή δεν έχει κάτι άλλο να δει. Υπάρχει και μια άλλη εξήγηση στο φαινόμενο. Υπ’ όψιν ότι την Eurovision θα την παρακολουθήσουν κι άτομα ποιοτικά, όχι μόνον ο κάθε μούσμουλας.
Ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον. Φιλοσοφίες; Μη βιάζεσαι. Θέλει ο άλλος, με επιθυμία ασυναίσθητη, με κίνητρο ασυνείδητο, να δει αυτό που σίγουρα θα δουν άλλοι, οι πολλοί. Να ξέρει τι του γίνεται. Άσε ότι το έργο έχει και το εθνικοπατριωτικό του αλατοπίπερο.

Ξεκόβω από την κοινωνία αν σνομπάρω τις προτιμήσεις του κοσμάκη. Όποια επίθεση δέχονται οι μάζες από τη μουσική βιομηχανία, την ηλεκτρονική βιομηχανία, την κομματική βιομηχανία, το παπαδαριό, το αδελφάτο, τις μυστικές υπηρεσίες, τέλος πάντων ό,τι καταναλώνεται αμάσητο από τις μάζες, τον πολτό.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα