Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΦΛΥΑΡΟΙ – ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ ΣΑΣ


"Αν θέλετε να διαθέτετε μαγνητισμό, μην μιλάτε πάρα πολύ. Μην είστε φλύαροι. Η φλυαρία διασκορπίζει τον μαγνητισμό σας. Είναι επίσης επικίνδυνο, γιατί αυτοί που μιλούν πάρα πολύ στο τέλος καταλήγουν πάντα να λένε λανθασμένα πράγματα. Αυτές οι μικρές λέξεις που βγαίνουν από το κανόνι του στόματος έχουν τη δύναμη να διαλύσουν αυτοκρατορίες· ή, αν προέρχονται από έναν σοφό, να φέρουν ειρήνη. Το άτομο που μιλά πολύ σκέφτεται ρηχά και έχει πολύ λίγο μαγνητισμό. Όταν όμως ένας συνήθως σιωπηλός σοφός μιλήσει, οι άνθρωποι ακούν.
Μόλις δύο ή περισσότεροι άνθρωποι βρεθούν μαζί, όλοι θέλουν να ακουστούν και κανένας δεν θέλει να ακούσει. Μάθετε να ακούτε περισσότερο, να κάθεστε ήσυχα και να απολαμβάνετε την παρέα των άλλων.
Όταν μιλάτε, να δίνετε όλη σας την προσοχή στον άνθρωπο με τον οποίο μιλάτε και να μιλάτε λογικά. Όταν μιλάτε με την ψυχή σας, όλοι θα θέλουν να ακούσουν. Η δύναμη όλου του κόσμου και της αλήθειας του Θεού θα βρίσκεται πίσω από τις λέξεις σας. Θα αλλάζετε τους άλλους με τα λόγια σας. Αυτό είναι μαγνητισμός.

Αν θέλετε να αναπτύξετε μαγνητισμό, πρέπει επίσης να μάθετε να προβαίνετε σε ενδοσκόπηση και να κρατάτε ένα καθημερινό νοητικό ημερολόγιο του τι έχετε κάνει. Θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε πόσος χρόνος χαραμίζεται στο τίποτα. Όποιος θέλει να είναι σπουδαίος πρέπει να αναλύει τον εαυτό του μ’ αυτόν τον τρόπο. Κάθε βράδυ να κάθεστε ακίνητοι και να ρωτάτε τον εαυτό σας: «Τι έκανα σήμερα;». Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε καθαρά με ποιον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χρόνο σας πιο σοφά. Αν θυμάστε έστω και μόνο αυτό, θα γίνετε άλλοι άνθρωποι. Μόλις αποκτήσετε έλεγχο της ζωής σας και αρχίσετε να κάνετε αυτά που πρέπει, αναπτύσσεται η δύναμη της θέλησής σας, καθώς και ο μαγνητισμός σας.
Ο μόνος σωτήρας μας είναι η δύναμη της θέλησής μας. Η θέληση είναι ο διακόπτης που ελέγχει τα πάντα σ’ αυτό το σύμπαν. Αν δεν εξασκείτε τη δύναμη της θέλησής σας θα είστε αδύναμοι, εύκολα επηρεαζόμενοι από το περιβάλλον σας. Η ανάπτυξη της θέλησης είναι το μυστικό του μαγνητισμού. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν μεγάλη δύναμη θέλησης. Όταν αναπτύσσετε θέληση, άσχετα με το πόσο έχετε χτυπηθεί από τη ζωή, σηκώνεστε ξανά και λέτε: «Είμαι επιτυχημένος. Μπορώ να νικήσω». 

– Παραμαχάνσα Γιογκανάντα


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα