Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΟΤΑΝ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ


Ξενοπηδιότανε η γυναίκα του. Κουβαλούσε ο φουκαράς αυτό τον πόνο, αυτό το κέρατο στο κεφάλι του, είχε από πάνω και τον γείτονα, βουλευτή του Σύριζα, άσχετο αυτό, που κάθε μέρα του έλεγε «Ντροπή σου!».
«Ντροπή σου, που στα φοράει η σύζυγος. Ντροπή σου, που το ανέχεσαι. Ντροπή σου, που δεν κάνεις κάτι. Κερατά!» Αυτά τον κατηγορούσε ο γείτονας, βουλευτής του Σύριζα, άσχετο αυτό.
Έπεσε βούκινο στη γειτονιά. Το 'ριξε στην απιστία και η σύζυγος του βουλευτή. Η χειρώτερη σουρτούκω έγινε αυτή. Κάθε βράδυ γύριζε στα μπαρ και σε ντίσκο. Μέχρι που έφερνε τους γκόμενους, όχι τον γκόμενο, όχι έναν γκόμενο, στο σπίτι της και κεράτωνε τον βουλευτή μπροστά στα μάτια του.
Κι αυτός, ο συριζαίος βουλευτής, πώς αντιδρά;
Έτσι πρέπει να κάνει η γυναίκα μου, λέει. Αυτό θα έκανε όποια άλλη ήταν στη θέση της, όποια ήταν γυναίκα μου. Δεν κάνει τίποτα κακό, τίποτα πονηρό η σύζυγός μου, απεναντίας ωφελεί εμένα και την οικογένειά μας. Ύστερα το 'χετε παρεξηγήσει! Δεν ξενοπηδιέται η γυναίκα μου, απλά επιτρέπει σε κάποιον, σε κάποιους ξένους να διεισδύουν σωματικά μέσα της. Όχι πνευματικά! Όχι ιδεολογικά, ούτε ψυχικά, παρά μόνον σωματικά.
Αξιοσημείωτο δεν είναι το ότι οι σύντροφοι που σήμερα κυβερνούν, αυτοί οι ίδιοι που υπογράφουν μέτρα, πιο σκληρά από εκείνα που... εξέφραζαν προηγούμενες, πουλημένες, ξενόδουλες κυβερνήσεις. Ότι άλλα έλεγαν, άλλα κάνουν. Όχι, δεν είναι αυτό το αξιοσημείωτο.
Η ξευτύλα τους, η καραξευτύλα των βουλευτών του σύριζα είναι ότι... συμφωνούν με τις αποφάσεις υπουργών συντρόφων τους. Και το ακόμα καραξευτύλισμά τους είναι οι «δικαιολογίες» τους για την...αναγκαιότητα των μέτρων που είχαν την... τόλμη να πάρει η δική τους κυβέρνηση.
Θλιβερό. Αριστεροί βουλευτές να πηδιέται το κόμμα τους, να πουλιέται το κόμμα τους κι αυτοί να συμφωνούν. Ποιοι; Αυτοί που κατά το 80% ως φοιτητές ήταν μέλη κομουνιστικών νεολαίων, αντιχουντικοί, αντιδεξιοί, αντιαμερικάνοι, αντιευρωπαϊστές, αντικαπιταλιστές. Ένα σωρό «αντί». Κάργα αντιστασιακοί μέχρι που έγιναν κυβέρνηση.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα