Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ (Μέρος Γ)




Η ουσία σας σας κρατά χώρο για να μπορείτε να θυμηθείτε την δύναμη σας, να αναλάβετε την πλήρη ευθύνη για τα πάντα στη ζωή σας, και να αντιληφθείτε ότι εσείς επιβάλατε την δημιουργία αυτή στον εαυτό σας. 
Η ζωή θα προσπαθήσει να σας πείσει να βγείτε από όπου κι αν βρίσκεστε, μερικές φορές με μια σειρά από συναγερμούς. 
Για παράδειγμα, οι συναγερμοί μπορεί να παρουσιαστούν σαν προβλήματα στους τομείς της υγείας, των οικονομικών, των σχέσεων, ή της καριέρας. Οτιδήποτε που θα σας προκαλούσε συναγερμό.
 Παράλληλα, συγχρόνως με τα συμβάντα αυτά, ένας εξ ίσου ισχυρός καταιγισμός μηνυμάτων θα είναι παρόν. 
Προσπαθεί να σας αφυπνίσει. 
Με κάθε συναγερμό, τα μηνύματα θα σας λένε πώς να σηκωθείτε, να κινηθείτε, να σταθείτε, και να περπατήσετε μέσα από αυτά έτσι ώστε να αρχίσετε να μαθαίνετε τον χορό του να βρίσκεστε μέσα στον κόσμο αλλά να μην είστε από αυτόν. 
Οι καταστάσεις αυτές θα στρώσουν τον δρόμο, δείχνοντας σας ακριβώς που πρέπει να πατήσετε. 
Το αρχικό ξύπνημα θα προκληθεί από μια σειρά ερωτήσεων που αρχίζουν να βράζουν μέσα σας…
• Γιατί μου συμβαίνει εμένα αυτό;
• Ποιο είναι το νόημα της ζωής;
• Τι σημαίνει όλο αυτό;
• Πότε θα αλλάξει η ζωή;
• Γιατί βρίσκομαι εδώ;
Ένα βουνό από πράγματα που σας σπρώχνουν να κατηγορείτε τους άλλους, που σας στερούν την δύναμη σας, και ντροπή, και το οποίο συνεχώς μεγαλώνει, είναι αυτό που θα σας υποστηρίξει να καταλάβετε την προσωπική σας δύναμη και ικανότητα για δημιουργία. Αυτά θα προκαλέσουν τις απογοητεύσεις και την έρευνα.

Από τη στιγμή που οι αρχικές ερωτήσεις αναδυθούν, μια πιο συνειδητή προσέγγιση θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται, επιτρέποντας βαθύτερη αποκάλυψη. Ερωτήσεις αυτού του τύπου προσκαλούν ένα ανήσυχο πνεύμα. Μην φοβηθείτε να σκάψετε. Βουτήξτε στην τρύπα του κουνελιού που είστε. Η αυτό-εξερεύνηση ζητά σκέψεις της αλλαγής, ακόμη και αν δεν έχετε ακόμα συνειδητοποιήσει ότι η αλλαγή αρχίζει με σας, γιατί είστε η ουσία της αλλαγής. Είστε η πρόσκληση για αλλαγή. Και είστε η αλλαγή.
Φτάνει κάποιο σημείο που θα πάρετε την απόφαση ότι η αλλαγή είναι η μόνη επιλογή. Ο πόνος αποτελεί απίστευτη ώθηση. Όταν η ζωή τελικά φτάσει στο σημείο όπου πονάει αρκετά πολύ, δεν θα ψάχνετε πλέον, ούτε και θα εξαρτάστε από άλλους για να αλλάξετε ή να διορθώσετε οτιδήποτε. Θα δεχθείτε ότι εσείς πρέπει να είστε αυτός που θα βιώσει την ζωή με έναν διαφορετικό τρόπο.
Από αυτή τη στιγμή και μετά, πέντε συγκεκριμένες ερωτήσεις θα σας υποστηρίξουν στο να κινηθείτε προς την πλήρη προσωπική ευθύνη, την ενδυνάμωση, και την συνειδητή δημιουργία της εμπειρίας σας. Προσοχή, έχετε δημιουργήσει την εμπειρία σας ασυνείδητα όλο αυτό το διάστημα – περισσότερο από ότι γνωρίζετε. Τώρα, μπορείτε να είστε συνειδητοί σχετικά με αυτό, και για αυτό.
Οι πέντε αυτές ερωτήσεις είναι ο γρήγορος δρόμος για την προσωπική εξέλιξη. Αν εφαρμοστούν σε κάθε εμπειρία, περίσταση, και σημάδι, δεν υπάρχει γρηγορότερος δρόμος για την αυτό-εκπλήρωση. Επίσης δεν υπάρχει γρηγορότερος τρόπος για να αρχίσετε να ακούτε την γλώσσα του Σύμπαντος και τι αυτό σας λέει σχετικά με ΕΣΑΣ. Δεν απαιτεί δασκάλους, εργαστήρια, βιβλία, μαθήματα, ή οτιδήποτε άλλο. Εσείς είστε όλα όσα χρειάζεστε – ο κόσμος είναι η τάξη σας.
Αυτό είναι ένα πρόγραμμα αυτό-μάθησης που μπορεί να γίνει στους δικούς σας ρυθμούς. Ποτέ δεν περνάτε ή κόβεστε, απλά προχωράτε όταν είστε έτοιμοι. Η αποφοίτηση είναι η εμπειρία του να ανεβείτε στο ύψος της αλήθειας, να ανοίξετε σε μια μεγαλύτερη σύνδεση, και να γνωρίσετε ποιος πραγματικά είστε μέσα από όλα τα οποία έχετε δημιουργήσει.
Κάντε τις ερωτήσεις και επιτρέψτε στις απαντήσεις να φέρουν και άλλη μία ερώτηση. Η πλήρης απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα έρχεται μέσα από περισυλλογή και αυτό-εξερεύνηση. Εσείς είστε η απάντηση. Γίνετε το δικό σας πείραμα που εξελίσσει την ψυχή σας.
• Που είναι «αυτό» σε μένα;
• Για τι πράγμα είναι εδώ να με διδάξει;
• Ποιο είναι το δώρο σε αυτήν την εμπειρία;
• Ποιο χαρακτηριστικό, ταλέντο, ή εμπειρία που κοιμάται μπορώ να ανακαλύψω τώρα;
• Πως μπορώ σκύψω και να δώσω αγάπη σε ένα άτομο ή περίσταση, αυτή τη στιγμή;
Το να αμφισβητείτε τις εμπειρίες της ζωής θα σας επιτρέψει να αρχίσετε να στρέφετε την προσοχή σας στον εαυτό σας. Η ευκαιρία για επίγνωση θα αυξηθεί. Αντιλήφθηκα ότι ήμουν σε κατάσταση αναισθησίας και ότι έπρεπε να ανοίξω στο συναίσθημα ξανά. Ίσως να ανακαλύψετε ότι δεν αισθανόσασταν τίποτα. Η αίσθηση αυτή του βάρους είναι το σημείο όπου οι άνθρωποι μένουν κολλημένοι αλλά δεν το αναγνωρίζουν επειδή έχουν συνηθίσει τόσο πολύ στο να αισθάνονται έτσι. Ίσως τώρα, γίνετε περισσότερο συνειδητοί ότι αισθάνεστε. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε όλο και περισσότερο βαθιά καθώς αγκαλιάζετε ολόκληρη την κλίμακα των συναισθημάτων. Αυτό το καλωσόρισμα του εαυτού σας είναι επίσης μια δυνατή πρόσκληση για ακόμα περισσότερα μηνύματα να εισβάλουν.
Συνεχώς λαβαίνετε διακριτικά μηνύματα μέσα και γύρω σας καθ’ όλο το διάστημα. Το ΕΣΕΙΣ μέσα σας κτυπά, ζητώντας σας να κινηθείτε προς το στάδιο της αφύπνισης που σας απλώνει το χέρι. Μέχρι τώρα κοιμόσασταν, κολλημένοι στο όνειρο σας. Η κατάσταση αυτή του ύπνου σας παρότρυνε να επικεντρώνεστε προς τα έξω. Έχετε κατά πάσα πιθανότητα χάσει τα περισσότερα από τα μηνύματα. Είναι πολύ εύκολο αυτό. Είναι εύκολο να μην τους δίνετε προσοχή. Αλλά είναι στην έξω πλευρά επειδή το Σύμπαν γνωρίζει ότι επικεντρώνεστε προς τα έξω. Τα μηνύματα εμφανίζονται έτσι ώστε καθώς εσείς κοιτάζετε προς τα έξω, βλέπετε κάτι που σας οδηγεί πάλι προς α μέσα. Ο σκοπός είναι να αντιληφθείτε ότι η γιατρειά και η ανάπτυξη πάντα συμβαίνουν όταν στρέφεστε προς τα μέσα, αλλά μερικές φορές αυτό είναι μια διαδικασία, η οποία για κάποιους είναι μεγαλύτερη από άλλους.
Τα μηνύματα είναι τεράστια πανό για τον εορτασμό του ποιοι είστε πραγματικά. Παρουσιάζονται σαν υπενθύμιση να αλλάξετε την οπτική σας γωνία καθώς στρέφετε πάλι την προσοχή σας προς τα μέσα.
Δεν έχετε προφανώς διδαχθεί την μαγεία που υπάρχει στη ζωή. Δεν γνωρίζετε που να ψάξετε ή για τι να ψάξετε. Έχετε μάθει να εμπιστεύεστε τους άλλους και όχι τον εαυτό σας. Να είστε ανοικτοί. Ελάτε στις αισθήσεις σας και αφήστε τις να σας δείξουν τον δρόμο. Εμπιστευθείτε ότι όλα όσα χρειάζεστε είναι εδώ. Εμπιστευθείτε ότι γνωρίζετε. Εμπιστευθείτε ότι είστε αρκετά μοναδικοί, αρκετά ιδιαίτεροι, και αρκετά πολύτιμοι για το Σύμπαν να αφιερώσει χρόνο να μιλήσει ειδικά σε σας. Αφυπνιστείτε σε όλα όσα είστε και έχετε στην κατοχή σας. Πηγαίνετε πέρα από τον φόβο. Πηγαίνετε στο πέραν…..
(Απόσπασμα από το βιβλίο της Simran Singh, “Conversations with the Universe: How the world speaks to you”)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα