Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΠΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

(Σήμερα θα δούμε ένα φλέγον θέμα....)
Το γάλα ΔΕΝ είναι σπουδαία τροφή. Το αγελαδινό γάλα δεν είναι σπουδαία τροφή για τον άνθρωπο. Αυτό που παρουσιάζεται εδώ, είναι μόνο ένα μικρό ποσοστό της επιστημονικής βιβλιογραφίας υπογραμμίζοντας τα προβλήματα που προκύπτουν από την κατανάλωση γάλακτος. Ίσως στο μέλλον να δούμε προειδοποιήσεις για την υγεία στις συσκευασίες του γάλακτος.
Δυστυχώς, μας πουλάνε ένα απατηλό μήνυμα για περισσότερα από 50 χρόνια, ώστε ο καθένας μας να πιστεύει ότι, «το γάλα κάνει καλό στο σώμα σας» και δεν είναι η μοναδική απάτη φυσικά. Κανένα άλλο ζώο στον πλανήτη δεν καταναλώνει γάλα πέρα από τη βρεφική του ηλικία, ούτε καταναλώνει γάλα άλλων ζώων. Παρ’ όλα αυτά οι άνθρωποι είναι τα μόνα ζώα που υποφέρουν από υψηλά ποσοστά χρόνιων ασθενειών. Για να περιπλέξουμε την εξίσωση αυτή ακόμη περισσότερο, μπορούμε να καταστρέψουμε πολλές από τις υγιεινές ιδιότητες του γάλακτος μέσω της διαδικασίας παστερίωσης, συμπεριλαμβανομένων των ενζύμων και των αντιοξειδωτικών, στη συνέχεια να αναμείξουμε το λίπος και τα υγρά μαζί με την ομογενοποίηση και να συνεχίσουμε να το αποκαλούμε, ένα φυσικό τρόφιμο.
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα σχηματίζουν βλέννα(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1), που καλύπτει τις πεπτικές και αναπνευστικές οδούς. Το γάλα δε χωνεύεται εύκολα, και είναι επίσης πολύ αλλεργιογόνο.
Ο περισσότερος κόσμος είναι δυσανεκτικός στη λακτόζη. Οι περισσότεροι από εμάς χάνουμε τη δυνατότητα να πέπτουμε εντελώς τη λακτόζη στην ηλικία των τεσσάρων ετών. Σαν αποτέλεσμα, πολλοί που καταναλώνουν γάλα έχουν διάρροια, αέρια, στομαχικές κράμπες, εντερικές φλεγμονές και τοξικότητα.
Οι πηγές γαλακτοκομικών είναι ψηλά στη διατροφική αλυσίδα, συγκεντρώνοντας έτσι τοξίνες, φυτοφάρμακα και ορμόνες.


Περισσότερο από το 20% των αγελάδων φέρουν ιούς λευχαιμίας. Τα πρόβατα, οι κατσίκες και οι χιμπατζήδες που τρέφονται με αγελαδινό γάλα μερικές φορές αναπτύσσουν λευχαιμία. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτοί οι ιοί να μεταδίδονται στους ανθρώπους επίσης.
Έρευνες έχουν δείξει ότι οι δυο πιο κοινές μορφές καρκίνου είναι του στήθους και του προστάτη, και συσχετίζονται με την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων.
Έρευνες έχουν δείξει ότι η εμφάνιση νεανικού διαβήτη τύπου 1 στα παιδιά συνδέεται με την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων.

Η καζεΐνη, πρωτεΐνη του γάλακτος, μια συνήθης αιτία των τροφικών αλλεργιών. Η καζεΐνη χρειάζεται το ένζυμο ρεννίνη για να διασπαστεί, αλλά η ρεννίνη δεν υπάρχει στους ανθρώπους μετά την ηλικία των τεσσάρων. Το αγελαδινό γάλα περιέχει 300 φορές περισσότερη καζεΐνη από το ανθρώπινο μητρικό γάλα. Η καζεΐνη, που είναι πολύ κολλώδης, είναι ένα βασικό συστατικό σε πολύ γνωστή μη τοξική κόλλα. Η καζεΐνη καλύπτει το πεπτικό σύστημα, οδηγώντας σε σύνδρομο διαρρέοντος εντέρου, δυσαπορρόφηση και/ή δυσκοιλιότητα. Όλα αυτά οδηγούν σε ένα ασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα και τοξική συγκέντρωση στο αίμα σε συνδυασμό με πληθώρα άλλων προβλημάτων υγείας που προέρχονται από το σύνδρομο διαρρέοντος εντέρου. Η καζεΐνη σχηματίζει πολλή βλέννα, εξαιτίας της βακτηριακής της διάσπασης (σήψη), της αλλεργικής μας ανταπόκρισης και της κολλοειδούς φύσης της.
ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ Η ''ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ''– Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΗΓΗ AΣΒΕΣΤΙΟΥ 

Μήπως αυτό σημαίνει ότι μας έχουν κοροϊδέψει και το γάλα δεν περιέχει ασβέστιο;
Το γάλα περιέχει πολύ ασβέστιο αλλά σε μια μορφή που είναι πολύ δύσκολο να απορροφηθεί από τον άνθρωπο. Ως αποτέλεσμα το ασβέστιο περνάει από το σύστημα του σώματός μας και εξέρχεται από αυτό σαν άχρηστο.
Μόνο στο ωμό γάλα το ασβέστιο είναι εύκολα απορροφήσιμο.
Από την άλλη ωστόσο είναι αδύνατο να βρεις ωμό φρέσκο μη παστεριωμένο γάλα.
Το ένζυμο φωσφατάση που βρίσκεται στο ωμό γάλα είναι αυτό που κάνει το ασβέστιο εύκολα απορροφήσιμο . Δυστυχώς η φωσφατάση, καταστρέφεται εντελώς κατά την διάρκεια της διαδικασίας της παστερίωσης.
Χιλιάδες εξετάσεις αίματος έδειξαν ότι εκείνοι που πίνουν 3 – 4 ποτήρια γάλα την ημέρα, έχουν τα χαμηλότερα επίπεδα του ασβεστίου στο αίμα. Αυτό είναι άσχημα νέα για εκείνους που ενδιαφέρονται για την υγεία των οστών τους και που πίστευαν ότι το γάλα ήταν μια εύκολη λύση στο πρόβλημα αυτό.
Στην πραγματικότητα, η καλύτερη πηγή ασβεστίου για τον άνθρωπο είναι στα φρούτα και τα λαχανικά που τρώτε.
Και υπάρχουν άλλες πηγές για ασβέστιο που ξεπερνούν πολύ κάθε τι που μπορείς να βρεις στο γάλα.
Η κράμβη, το γογγύλι, τα πράσινα λάχανα και άλλα σκούρα πράσινα λαχανικά είναι όλα άριστες πηγές απορροφήσιμου ασβεστίου. Η κράμβη έχει 200 mg ανά φλιτζάνι μαγειρεμένα, τα πράσινα λάχανα ανεβαίνουν στα 300 mg και τα πράσινα από τα γογγύλια περιέχουν 450 mg.
Κατεργασμένο γάλα και καρδιά Άσχημα νέα. Η διαδικασία της ομογενοποίησης δημιουργεί το ένζυμο που ονομάζεται οξειδάση ξανθίνης (xanthine oxidate) που καταστρέφει τις αρτηρίες και να συμβάλλει στην πρόκληση καρδιαγγειακών παθήσεων και τη δημιουργία της αρτηριακής πλάκας.
ΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ
Για να παραταθεί η διάρκεια ζωής του ομογενοποιημένου γάλακτος, το γάλα «σταθεροποιείτε» με τοξικές ουσίες από πολλά γαλακτοκομεία. Για να προσδιορίσετε αν το γάλα που αγοράζετε είναι σταθεροποιημένο, δοκιμάστε αυτό το εύκολο τεστ. Ρίξτε λίγο γάλα σε ένα ποτήρι και αφήστε το να μείνει έξω από το ψυγείο. Εάν το γάλα γίνει ξινό, δεν έχει σταθεροποιηθεί. Εάν το γάλα γίνει πικρό, έχει χημικώς σταθεροποιηθεί.

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΒΟΕΙΔΩΝ 

Η ανθρωπότητα έχει μετατρέψει τις αγελάδες σε ένα μοντέρνο εργοστάσιο, μια αέναη μηχανή γάλακτος. Πριν από 3.000 χρόνια, μία αγελάδα μπορούσε να δώσει 90 κιλά γάλα σε ένα χρόνο. Σήμερα, κατά μέσο όρο μία αγελάδα δίνει 6.750 κιλά, δηλαδή 75 φορές περισσότερο! Το γάλα είναι μία πολύ ευαίσθητη ουσία που συσχετίζεται με σχεδόν κάθε αδένα και όργανο της αγελάδας. Αυτό είναι αποτέλεσμα της κανονικής λειτουργίας του ζώου με σκοπό να δημιουργήσει ζωή. Τα σημαντικότερα στοιχεία του οργανισμού του πρέπει να συσχετίζονται με την παραγωγή γάλακτος, έτσι ώστε τα νεογέννητα δαμάλια να κάνουν μια καλή αρχή.
Για να αυξήσουν την παραγωγή γάλακτος, πολλές αγελάδες σήμερα εμβολιάζονται με την αυξητική ορμόνη των βοοειδών (BGH) που προκαλεί λοιμώξεις στους μαστούς τους. Στη συνέχεια, αντιμετωπίζονται με μια μυριάδα αντιβιοτικών και φαρμάκων sulfa. Τα ιχνοστοιχεία των φαρμάκων αυτών βρέθηκαν στο γάλα τους και να καταλήγουν σε εκείνους που ήπιαν αυτό το γάλα.
Ελλείψεις και ασθένειες που έχουν συνδεθεί με το γάλα Ομογενοποιημένο, σταθεροποιημένο και BFH γάλα έχει συνδεθεί με την έλλειψη σιδήρου, αλλεργίες, διάρροια, παραρρινοκολπίτιδα, κράμπες, κρυολογήματα και γρίπη, διαβήτη, μολύνσεις αυτιών, οστεοπόρωση, άσθμα, δυσκοιλιότητα, χρόνια κόπωση, πονοκεφάλους, ακμή, παχυσαρκία, αρθρίτιδα, ασθένεια του Lou Gehrig, καταρράκτη, αναιμία, γαστρεντερική αιμορραγία, αρτηριοσκλήρωση και άλλες ασθένειες.

ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ


Ο κίνδυνος οστεοπόρωσης (λεπτά, εύθραυστα κόκκαλα) είναι σχεδόν διπλάσιος στους ανθρώπους που καταναλώνουν κρέας και γαλακτοκομικά από τους αυστηρά χορτοφάγους (vegans).
Οι Αφρικανές γυναίκες στο Bantu ακολουθούν διατροφή απαλλαγμένη από γαλακτοκομικά προϊόντα, και λαμβάνουν 250 με 400 mg ασβεστίου τη μέρα, το μισό από αυτό των Δυτικών γυναικών, από φυτικές πηγές. Οι γυναίκες στο Bantu συνήθως κάνουν 10 παιδιά στη ζωή τους, και τα θηλάζουν για περίπου 10 μήνες. Ακόμα και με αυτή την τρομερή κατανάλωση ασβεστίου και τη σχετικά χαμηλή πρόσληψη ασβεστίου, η οστεοπόρωση είναι εντελώς άγνωστη σε αυτές τις γυναίκες.

ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ

Βάσει μιάς έρευνας που έγινε από την Environmental Defense Fund τα επίπεδα μόλυνσης ήταν διπλάσια στις γυναίκες που κατανάλωναν κρέας και γαλακτοκομικά σε σύγκριση με τις χορτοφάγους. Επειδή τα φυτοφάρμακα είναι συγκεντρωμένα στις ζωικές τροφές, η έρευνα συμβουλεύει τις γυναίκες που σκοπεύουν να θηλάσουν να αποφεύγουν το κρέας, μερικά είδη ψαριού, και τα γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν πολύ λίπος.
Η σκλήρυνση κατά πλάκας συναντάται πιο συχνά σε περιοχές του κόσμου όπου βρέφη και παιδιά μεγαλώνουν με γαλακτοκομικά προϊόντα αντί για το μητρικό τους γάλα και φυτικές τροφές.
ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ :
α)The Deadly Poison, by Robert Cohen
β)The Milk Book, by William Campbell Douglas
γ)Total Health = Wholeness: A Body
δ)Mind and Spirit Manual του Dr. Keith και της Laurie Nemec.
ε)Όλη η αλήθεια για το γάλα του Dr. Κωνσταντίνος Μουρούτης


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα