Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ στην ζωή μας!

ΝΑΙ, ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ή περισσότερο χρόνο, για να κρατήσουμε τις ισορροπίες μας - παίρνοντας κάποια εμπειρικά μαθήματα, με κάποιο πάντα ΤΙΜΗΜΑ ! ΟΛΑ στην ζωή μας βασίζονται στις συναισθηματικές, επαγγελματικές ή κοινωνικές συναλλαγές, για την φυσική πρόοδο + αυτοεξέλλιξη μας, με την αλληλοβοήθεια των άλλων! ΚΑΝΕΝΑΣ μόνος του δεν μπορεί να γεννηθεί, μα ούτε ανά πάσα στιγμή ν’ αναγεννηθεί, χωρίς την αλληλοβοήθεια των άλλων !
ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ή ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΟΡΑΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΟΝΤΑ + ΜΕΤΑ, τους απομακρύνει για να συνεχίσουν την πορεία τους εν ζωή! ΑΝΘΡΩΠΟΙ έρχονται + φεύγουν από την ζωή μας + μείς από την δική τους! Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ διεύρυνση γνωριμιών είναι μέσα από την δουλειά μας, τα χόμπι + τις οικογενειακές {κατεπέκταση} - κοινωνικές αναζητήσεις μας για κάτι πιο ουσιαστικό + συνεχόμενα για όλους μας καλύτερο!
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ διαθέσιμοι σε κάθε κάλεσμα της φύσης, χωρίς να μας ρωτήσει! ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ, ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ μέσω άλλων, μ’ ερεθίσματα συναισθηματικής φύσεως ή επαγγελματικής συνεργασίας, με κοινωνικό όφελος για όλους μας στο πάρε + δώσε συνεχόμενα της ζωής μας! ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ, η φύση μας σε κάποια άκρη μοναχούς σαν ναυαγούς θα μας ξεβράσει, μέχρι να ετοιμαστούμε ως καλοί βοηθοί για το σύνολο που θα μας χρειαστεί!
Από την δική μας υγιή συμμετοχή, εξαρτάται + το τι θα λάβουμε από το σύνολο των γνωριμιών μας, από τους συνανθρώπους!
ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ λένε, πολλαπλασιαζόμενο το προσελκύουμε για να ζούμε όλοι μέσα από τα έργα μας καλά, καλύτερα έως ΑΡΙΣΤΑ,,,αν δεν συμβιβαζόμαστε στα λίγα, στα φτωχά, τα μοναχικά, τα κρύα = στα έργα τα στείρα..........
ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΗΜΑΣΤΕ + ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ούτε μόνο στον εαυτό μας, πολύ περισσότερο σε όσους νομίζουν πως μπορούν ως κτίσματα δικά τους να μας διαφεντεύουν! Με αγάπη πορευόμαστε στην ζωή + λαμβάνουμε εμπειρικά μαθήματα ζωής συνεχόμενα! Αν ήμαστε καλοί βοηθοί, το σύμπαν θα μας στέλνει εφ’ όρου ζωής στηρίγματα, δίνοντας τους το λιγότερο εμείς, υγιή συναισθήματα για να γεμίσουν τα κενά τους!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΔΙΝΟΥΜΕ + ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ + Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΖΩΗΣ, συνεχίζεται! Με αγάπη από τον Θερμαϊκό Θεσσαλονίκης + το μικρό χωριουδάκι της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ, με γραπτά μηνύματα ως εμπειρικά μαθήματα είμαι πάντα ως βοηθός καλή κοντά σας, δίπλα στα πιο πανέμορφα όνειρα σας! Από την ερημιά της {σιωπής μου}, με αγάπη στο πρόσωπο σας, απλά Ρουμπίδου Δέσποινα του Ιωάννη........ 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα