Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΟΒΟΥ

Τα πάρα πολλά σενάρια περί καταστροφής του κόσμου που κατά καιρούς διαβάζουμε και ακούμε έχουν ένα στοχευμένο αποτέλεσμα. Δεν αποσκοπούν μονάχα στην Παραγωγη Φοβου, τον  εντυπωσιασμό,και τις πωλήσεις των ταινιών, βιβλίων και λοιπών μέσων που ασχολούνται με το καταστροφολογικό ζήτημα, αλλά παίζουν ξεκάθαρα με την ανθρώπινη δυναμική.
Υπάρχουν άραγε άνθρωποι που γνωρίζουν με βεβαιότητα την αισχατολογική πιθανότητα του τέλους του κόσμου; Πρόκειται απλά για ένα προγραμματισμό φόβου για να επιτευχθεί ο περαιτέρω έλεγχος στην ανθρωπότητα; Ή μήπως πίσω από τις συνωμοσιολογικές θεωρίες κρύβεται κάτι πολύ βαθύτερο;
Η μοναδική ίσως αλήθεια πίσω από αυτή την ψευδαίσθηση είναι το γεγονός πως ουσιαστικά δεν υπάρχει τέλος κατά μία βαθύτερη έννοια. Οι κύκλοι της αλλαγής είναι απολύτως φυσιολογικοί σε αυτή την τρισδιάστατη πραγματικότητα,ενώ οι βασικότεροι και ρεαλιστικότεροι κόσμοι βρίσκονται σε συνεχή ροή είναι όμως ατέλειωτοι. Ο Φόβος του τέλους μάλλον είναι ένα ψέμα, όπως και το τέλος της ύπαρξης μετά τον θάνατο. Η Ατρόμητη ελευθερία είναι η φυσική κατάσταση του Ανθρώπου.

Χειραγώγηση και Παραγωγή Φόβου

Μπορούμε εύκολα να συμπεράνουμε πως οι Μεγιστάνες των Media και οι παραγωγοί ταινιών διαθέτουν αρκετές πληροφορίες που εμείς δεν κατέχουμε. Και αν αναλογιστούμε τον τρόπο με τον οποίο τις απέκτησαν θα διαπιστώσουμε πως αρκετοί από αυτούς έχουν λάβει τις “πληροφορίες” ή ακόμη και τα σενάρια από μυστικές υπηρεσίες και άλλους οργανισμούς.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει συνήθως όταν εμφανίζονται στις οθόνες σκηνές μεγάλων στρατιωτικών επιχειρήσεων στην οποία η προπαγάνδα είναι σχεδόν καταφανής.
Η Κλίμακα της Κοινωνικής Μηχανικής στον πλανήτη μας είναι εξωπραγματική. Φυσικά και συμβαίνουν καταστροφές. Όμως όταν εμφανίζονται τέτοιες καταστροφολογικές θεωρίες συνήθως εφευρίσκονται για την χειραγώγηση του ανθρώπου μέσα από τον «παράγοντα Φόβο».
Ο Θρησκευτικός όλεθρος μέσα από τα μηνύματα και τις προφητείες που αφορούν το τέλος του κόσμου επηρεάζει ίσως περισσότερο από κάθε τι άλλο τα μυαλά των ανθρώπων, παρεμβαίνοντας άμεσα στην ανθρώπινη Ψυχή.

Το Τέλος του Κόσμου στα Μέσα Ενημέρωσης και το Cinema

Οι Κοινωνικοί προγραμματιστές λατρεύουν αυτό το θέμα. Ενώ προσπαθούν να διατηρήσουν την ακεραιότητά τους αποδίδοντας την είδηση σε «συνωμοσίες που δεν στέκουν», οι ελεγκτές των μέσων ενημέρωσης προωθούν αφάνταστα το σενάριο της καταστροφής και του τέλους του κόσμου.
Σενάρια Εξωγήινης εισβολής, κατασροφής των δομών που συγκρατούν την ανθρωπότητα, πρόσκρουσης με αστεροειδείς και κομήτες, πανούκλα, σεισμοί και τσουνάμι: Σενάρια που εντυπώνονται υποσυνείδητα στην ανθρώπινη ψυχή, μέσα από την διαδικασία που ονομάζεται «Απλουστευμένος Προγραμματισμός» και σε αρκετές περιπτώσεις μέσα από τον «Προνοητικό Προγραμματισμό».
Πρόκειται για μία εκλεπτυσμένη τεχνική Mind Control, μία επιτηδευμένη μίξη τραυματικής διανοητικής δυσαρμονίας προς πιθανά μελλοντικά γεγονότα που εξυπηρετούν σκοπούς και ατζέντες. Για ποιό λόγο γίνεται όμως αυτό; Πολύ απλά για να επιφέρουν τον φόβο στον βαθύτερο εαυτό του ανθρώπου, που «σημειώνει» την πιθανότητα ως καταληκτικό γεγονός διερωτόμενος αν υπάρχει πιθανότητα αποφυγής ενός τέτοιου σεναρίου, δίχως να βρίσκει απάντηση. Έτσι αυτόματα επέρχεται η ενδόμυχη απελπισία και η αίσθηση του κενού που εμπεριέχει εν τέλει (ψευδώς) η ανθρώπινη ύπαρξη.
Και αν παρατηρήσουμε τριγύρω τις αυτοκτονικές τάσεις αλλά και το χάος που επικρατεί στον κόσμο, τότε διαπιστώνουμε πως τεχνικές τέτοιου είδους έχουν άμεσα αποτελέσματα στον ανθρώπινο ψυχισμό, με καταστροφικές τελικά συνέπειες. Πρέπει να δούμε την μεγαλύτερη εικόνα του ζητήματος, η οποία μας παρέχει την δυνατότητα να αναγνωρίσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να αποφύγουμε τέτοιου είδους νοητικές επιθέσεις.

Οι «Δολοφονικές» Ηλιακές ακτίνες

Τα νέα για τον Ηλιακό κύκλο υπάρχουν για χρόνια τώρα, προειδοποιώντας μας για μερικά πραγματικά και πιθανόν πολύ σοβαρά προβλήματα. Η Μαγνητική διακοπή είναι ένα ζήτημα που επίσης πρέπει να γνωρίζουμε, όπως και οι διαπλανητικές ευθυγραμμίσεις και οι σεληνιακές φάσεις.
Υπάρχουν ακόμη νέα για πιθανές Ηλιακές ακτίνες που θα χτυπήσουν και θα αφανίσουν ολόκληρες Ηπείρους. Πρόκειται βέβαια για μία πραγματική πιθανότητα. Ακόμη και ο Michio Kaku έχει βρεθεί να μιλά για μία τέτοια πιθανότητα στα νέα, κάτι που έχει όμως ως αποτέλεσμα την συνεχή αναπαραγωγή της καταστροφολογικής πιθανότητας στο ανθρώπινο ασυνείδητο.
Η συνεχής ανάλυση όλων των παραπάνω πιθανοτήτων δημιουργεί την αποδοχή του κοινού Νου όχι όμως ως γεγονός αλλά ως κατάσταση ελέγχου σε κάθε φάση της κοινωνίας. Μία φάση που βασίζεται ξεκάθαρα στον φόβο και την αναμφισβήτητη κυριαρχία πάνω στον ανθρώπινο πολιτισμό που ξεκινά να ζητάει την λύτρωση, την περαιτέρω προστασία, τεχνολογία, την παραπάνω ασφάλεια. Αυτή η διαδικασία έτσι επιφέρει ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο στην κοινωνία.
Φυσικά οι ταινίες έχουν παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτή την καταστροφολογία που επιφέρει τον έλεγχο αυτό. Και μέσα από αυτές  (Παραδείγματα μπορείτε να δείτε παρακάτω) μπορούμε να καταλάβουμε τα «μηνύματα» που απευθύνονται στον ασυνείδητο νου μας, προσπαθώντας να τα αναγνωρίσουμε αλλά και να αποτρέψουμε τα αποτελέσματα που επιφέρουν στον ψυχισμό. Και φυσικά να μην υιοθετούμε οποιοδήποτε τέτοιο σενάριο ως πραγματικό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα