Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΟΥ!


Την σκέπτεσαι. Την γούσταρεις με χίλια και γι' αυτό δεν φεύγουν από το μυαλό σου οι εικόνες, τα πλάνα όταν το κάνεις μαζύ της, έτσι κι αλλοιώς.
Καλό. Πολύ καλό που το κορίτσι σε... εμπνέει. Την φαντασιώνεσαι, δηλαδή. Σου τραβάει την σκέψη, τη σεξουαλική σου σκέψη.
Το κακό, το περίεργο θα ήταν εσύ ο στραίητ, που δεν είχες καν διανοηθείς την πάρτη σου σε gay activities να ονειρευθείς σεξ με ομοφυλόφιλο. Αυτό είναι ένα άλλο κόλπο. Αυτό είναι μπέρδεμα. Αυτό είναι όνειρο.
Δεν μιλάμε για όνειρα στον ύπνο, αλλά για φαντασιώσεις στο ξύπνιο είτε είσαι ρέστος, είτε σε μόνιμη σχέση, είτε παντρεμένος. Επειδή φαντασίωση σημαίνει ότι είσαι μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Σ' ενδιαφέρει το έργο.
Οι φαντασιώσεις, λοιπόν, είναι απαραίτητες! Πλουτίζουν το ρεπερτόριο στο ζευγάρι. Κι ακόμα το προτρέπουν να δοκιμάσει, να πειραματιστεί και σ' άλλα πράγματα, «απαγορευμένα» κι όχι. Γι' αυτό, άλλωστε, όλοι οι ειδικοί συμφωνούν και συνιστούν να μοιράζεσαι τις φαντασιώσεις σου με τον άλλον, με την άλλη. Κάθε σεξουαλικού περιεχομένου σκέψη, εφήμερη και επαναλαμβανόμενη. Σε φέρνει και πιο κοντά συναισθηματικά με τον άλλον, με την άλλην.

Το «επικίνδυνο» του πράγματος. Μέσα στο παιχνίδι κι αυτό. Πότε, δηλαδή, η σεξουαλική φαντασίωσε απειλεί κάποιον, κάποια. Όταν έρχεται στη σκέψη, στη φαντασίωση κι... άλλο πρόσωπο, τρίτο πρόσωπο. Να πηδιέται, μάλιστα, πιο ηδονικά, όχι με τον, με την σύντροφο, όχι με τον , με τη σύζυγο, αλλά έναν γνωστό.
Φαντασίωση είναι αυτή. Σε επισκέπτεται χωρίς πρόσκληση. Ούτε τηλεφώνημα. Κι όταν είναι επίμονη η ίδια και η ίδια φαντασίωση με το συγκεκριμένο τρίτο πρόσωπο, τότε το πράμα ψιλοξεφεύγει, ίσως. Τι κάνεις σ' αυτήν την περίπτωση.
Οι όπως τους λένε απελευθερωμένοι, οι φιλοσοφημένοι της γήινης ζωής, εκμυστηρεύονται τη σοκαριστική φαντασίωση στο ταίρι τους. Και το ζευγάρι πιθανόν να καταλήξει τρίο, γιατί όχι και κουαρτέτο.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα