Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ


Πριν δισεκατομμύρια χρόνια, τις πρώτες «στιγμές» της μεγάλης έκρηξης, το πρώτο αρχέγονο κύτταρο συγκροτήθηκε από τα χημικά συστατικά του παρόντος σύμπαντος και τον βίο-ηλεκτρομαγνητισμό.
Η πράξη αυτή αποτελούσε βασικό όρο της φυσιολογίας του. Απλά ήταν ιδέα του δημιουργού του.
Οι μετεωρίτες μετέφεραν την αρχέγονη αυτή ζωή σε όλους τους γαλαξίες που είχαν σχηματιστεί [πανσπερμία]. Με αυτό τον τρόπο, σε κάποιο πλανήτη στο γαλαξία Ελλάδα [Ανδρομέδα], γεννήθηκε η πρώτη, έλλογη ,θνητή, ανθρώπινη ζωή.
Αυτοί, οι πρώτοι θνητοί άνθρωποι, νίκησαν τον θάνατο.
Κατασκεύασαν αθάνατα διαστημόπλοια, μιμούμενοι το ανθρώπινο κύτταρο [Ιπτάμενοι δίσκοι] και κατόρθωσαν να γίνουν οι άρχοντες του παρόντος σύμπαντος.
Σκοπός τους είναι η έλλογη, αθάνατη, ανθρώπινη ζωή, να κατακτήσει κάθε γωνιά του.
Αυτοί είναι οι δημιουργοί του σύγχρονου, ανθρωπίνου γένους του πλανήτη μας.

……
ΕΛΛΗΝΕΣ = διότι, κατά δήλωση τους, προέρχονται από τον πλανήτη Ελλάδα, του γαλαξία Ελλάδα [Ανδρομέδα].
ΚΡΟΝΙΟΙ = διότι, κατά δήλωση τους, είναι αποτέλεσμα της δράσης της αστρικής σκόνης [ κρονιδης = κονιης δρ’[ω] - α45 και α81 ] και του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού των αρχικών στιγμών της μεγάλης έκρηξης που δημιούργησε το παρόν σύμπαν.
ΟΛΥΜΠΙΟΙ = διότι, κατά δήλωση τους ,ζουν στον ΟΛΥΜΠΟ , που συμβολίζει το παρόν σύμπαν, τον ιδανικό χώρο για αθάνατες οντότητες του είδους τους, από την στιγμή που κατανόησαν τα μυστικά του.
ΘΕΟΙ = διότι, κατά δήλωση τους, είναι σε θέση να δημιουργήσουν, από τα δομικά συστατικά του παρόντος σύμπαντος ,ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί, με κορωνίδα την έλλογη ,αθάνατη, ανθρώπινη ζωή , τον συμπαντικό, αθάνατο άνθρωπο.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα