Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Πως θα επιβιώσετε από σεισμό, τσουνάμι, τυφώνα και κάθε άλλη φυσική καταστροφή; (Βίντεο)

kapsoula0

Το άρθρο δεν είναι τρολιά. Δημοσιεύτηκε στη Daily Mail και αναδημοσιεύτηκε από το Ποντίκι – πολύ “σοβαρά” διαδικτυακά ΜΜΕ, όπως είναι και τα δυο, έτσι δεν διατρέχουν τον κίνδυνο να τα κατηγορήσουν ότι τρομοκρατούν τον κόσμο…
Αναδημοσιεύω από Ποντίκι και ο Θεός βοηθός… Για τα νεύρα σας, εννοώ…
Πως θα επιβιώσετε από σεισμό, τσουνάμι, τυφώνα και κάθε άλλη φυσική καταστροφή; Η λύση είναι μια, με την προϋπόθεση να μην είστε κλειστοφοβικοί. Ονομάζεται: «Κάψουλα επιβίωσης».
Πόσο αδύναμος είναι ο άνθρωπος απέναντι στη μανία της φύσης; Πόσο εύκολα επιβιώνει κάποιος από έναν ισχυρό σεισμό που ισοπεδώνει τα πάντα, ή από ένα τεράστιο τσουνάμι;
Εάν κάποιος βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση οι πιθανότητες επιβίωσης μάλλον δεν είναι με το μέρος του.
Και να σωθεί τις πρώτες στιγμές της αντάρας, όσο περνάει ο χρόνος οι πιθανότητες μειώνονται περισσότερο.
Ουσιαστικά πρόκειται για μια σφαίρα σαν αυτές του μπιλιάρδου, σε μεγαλύτερη κλίμακα, ικανή να χωράει μέσα της τουλάχιστον 2 ανθρώπους. Κλείνει αεροστεγώς, αντέχει σε τεράστιες πιέσεις, είναι αδιάβροχη και αντέχει σε εξαιρετικά μεγάλες θερμοκρασίες.
Διαθέτει επίσης και δυο φινιστρίνια από τα οποία μπορεί κάποιος να δει τον έξω κόσμο ύστερα από μια καταστροφή και να κρίνει εάν μπορεί ή όχι να βγει. Το υλικό που έχει κατασκευαστεί είναι ένα κράμα αλουμινίου καμωμένο έτσι ώστε να αντέχει σε πολύ ισχυρές πιέσεις, αλλά και να διατηρεί ζεστούς τους επιβάτες της.
Είναι γυροσκοπική, χάρη σε δυο δεξαμενές ζεστού νερού που έχει και οι οποίες την φέρνουν πάντα σε όρθια θέση. Μέσα της διαθέτει 2 ειδικά καθίσματα με ζώνες ασφαλείας 4 σημείων, αποθηκευτικό χώρο νερού και φαγητού 5 ημερών για κάθε άτομο, μπαταρίες για φως στην καμπίνα και φίλτρα αέρα για να μπορεί κάποιος να αναπνέει δίχως δυσκολία.
Η κάψουλα έχει σχεδιαστεί από ειδικούς μηχανικούς αεροναυπηγικής και ακόμη δεν έχει βγει στο εμπόριο για τον κόσμο. Επίσης δεν είναι γνωστή η τιμή που θα πωλείται σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να την αγοράσει.

Ξαναλέω, λοιπόν, το άρθρο δεν είναι τρολιά και ούτε καν δική μου. Η τρολιά είναι πως έχουμε αντέξει τόσο καιρό και δεν τους έχουμε πάρει με τα σκουπόξυλα.
Η τρολιά είναι πως καταφέρνει ο παραλογισμός κι επιβιώνει έναντι της κοινής λογικής η οποία ολοένα περιθωριοποιείται. Υποθέτω δεν χρειάζεται καν να εξηγήσω περί τι ανοησίας πρόκειται η σφαίρα που “σε σώζει”.
Η τρολιά είναι πως ο τρόμος έχει γίνει το νούμερο ένα εμπορικό προϊόν: Δημιουργείται “εργαστηριακά” ως άλλος ΓΤΟ, σπέρνεται, θεριεύει και αποφέρει κέρδη.
Η μεγαλύτερη τρολιά όλων των αιώνων, είναι το πως καταφέρνει το 1% να επιβάλλεται στο 99%.
Ο 21ος αιώνας, αν συνεχιστεί έτσι και δεν φέρει ανατροπές, δεν θα χαρακτηριστεί ως αιώνας αφύπνισης, αλλά… τρολιάς!
allnewz
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα