Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ



Μας δημιουργούν εντέχνως όλα αυτά τα χρόνια ένα κλίμα φόβου και ανασφάλειας. Προσπαθούν με τον έναν ή άλλο τρόπο να είμαστε όλοι μας online με τη νέα χρήση της τεχνολογίας. 
Οπότε λίγο πολύ, όλοι μας σχεδόν έχουμε μαζί μας από ένα κινητό τηλέφωνο, ένα smartphone, tablet κλπ. Μας προετοιμάζουν κρυφά ή φανερά με νέους τρόπους ελέγχου, όπου προσπαθούν σε κοινούς χώρους να ελέγχουν σιγά σιγά τα βιομετρικά μας στοιχεία (με κάμερες-ίριδα ματιού-θερμικές κάμερες κλπ). 
Τοποθετούν chip σε όλο και περισσότερα υλικά πράγματα (προϊόντα-ρούχα-παιχνίδια κλπ), αλλά ακόμη και σε ζωντανούς οργανισμούς όπως: ζώα-πουλιά-ανθρώπους στις φυλακές-σε αρρώστους-ανθρώπους σε μπαρ για να μπαίνεις μέσα… αυτό γίνεται σε Αμερική). 
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια είχαν ενεργοποιήσει και το εμβόλιο H1N1 και κατόπιν ήθελαν να παρουσιάσουν και το επόμενο εμβόλιο H5N1 με σκοπό να βάλουν μέσα στον οργανισμό μας το chip, για μια πλήρη παρακολούθηση μέσω δορυφόρου. 
Μετά την αποτυχία τους συνεχίζουν το πλάνο Β με τις βιομετρικές ταυτότητες με το έτσι θέλω, ώστε στο τέλος να μας φαίνεται και φυσιολογικό και αναγκαίο. Προωθούν τα εμφυτεύματα για την υγεία και ασφάλεια για να νομίζουμε ότι είναι κάτι το καλό. 
Χρησιμοποιούν τις δυνατότητες του κινητού τηλεφώνου με όλο και περισσότερες χρήσεις και ειδικά ως μέσο πληρωμής αλλά και απόδειξη ταυτότητας. Θα σου πουλήσουν το παραμύθι της προστασίας και εσύ θα το χάψεις και θα πεις, έλα μωρέ δεν πειράζει… δε έχω να φοβηθώ τίποτε. 
Μα πόσο ανόητοι είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που το ακούω πολύ συχνά να το λένε, όταν πιάνω τέτοιες συζητήσεις πάνω σε ανάλογα θέματα. 
Το μετρητό χρήμα μαζεύεται κι εξαφανίζεται και επικρατεί το πλαστικό, οπότε δεν το βλέπεις και χάνει την αξία του, αφού πλέον οι πληρωμές γίνονται με κάρτες και με ψηφιακό τρόπο, όπως από τους υπολογιστές και τα κινητά. 
Σε κάποια στιγμή αργότερα όταν αυτό το τεχνητό μέσο γίνει βαρετό θα σου πούνε ότι είναι κι επικίνδυνο και καλό είναι να το βάλεις κάπου στο χέρι ή κάπου αλλού στο σώμα σου, οπότε θα το βάλεις αναγκαστικά για να πληρώνεσαι και να εξυπηρετείσαι για τις οικονομικές σου συναλλαγές. 
Σίγουρα μπορεί η τεχνολογία να μας εντυπωσιάζει και να είναι χρήσιμη πολλές φορές και ίσως να μην μπορούμε εύκολα να μείνουμε πίσω στα γεγονότα… αλλά αργά ή γρήγορα μας βάζουν στο παιχνίδι τους για να γίνουμε σκλάβοι τους ολοτελώς. Και το ερώτημα είναι… το τι μπορούμε να κάνουμε και πώς να αλλάξουμε τα πράγματα. 
Τουλάχιστον δημοσίως δεν θα δώσουμε απαντήσεις κι ας σκεφτεί ο καθένας μας λύσεις και ενέργειες που θα καλυτερέψουν τη ζωή μας.
Σημασία είναι να μην σταματήσουμε να σκεφτόμαστε και να βλέπουμε αισιόδοξα τη ζωή, για να ξεπεράσουμε τη κάθε φουρτούνα που έρχεται….
ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.










Με εκτίμηση σε όλους τους αφυπνισμένους ΕΛΛΗΝΕΣ
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα