Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Η διαδικασία της Αποκάλυψης συνεχίζεται και κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει πια.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ COBRA
Το Νέφος του Oort, που εκτείνεται μερικά έτη φωτός πέρα από το εξωτερικό ηλιακό σύστημα, είναι γεμάτο από μητρικά σκάφη της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας, με εκατοντάδες χιλιάδες αγωνιστές του Φωτός από όλο το Γαλαξία:
Οι Δυνάμεις του Φωτός, (ο Κεντρικός Πολιτισμός, η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία, οι Πλειάδειοι, οι Σείριοι, οι Ανδρομέδιοι, οι Arcturians, οι Δυνάμεις της Αντίστασης) εξακολουθούν να εργάζονται για τη διάλυση του φράγματος της "Χίμαιρας" στις παρειές της ηλιόσφαιρας στο εξωτερικό ηλιακό σύστημα.
Ο λόγος που καθυστερεί αυτό είναι γιατί η "Χίμαιρα" έχει διεισδύσει μέσω των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων (SSP) σε όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος κατά τις τελευταίες δεκαετίες. Στρέφει την μια φατρία εναντίον της άλλης, ελέγχει τη ροή των πληροφοριών και υπαγορεύει την πορεία των γεγονότων μέσα στο ηλιακό μας σύστημα παίρνοντας ομήρους από πολλούς βασικούς εκπροσώπους όλων των παρατάξεων.
Όλες οι παρατάξεις του ΜΔΠ που δεν ελέγχονται από την "Χίμαιρα" έχουν ήδη ενταχθεί στην Γαλαξιακή Συνομοσπονδία το 2012 ή πιο πριν και τώρα προχωρούν σε ορισμένες ενέργειες για να εξουδετερώσουν την "Χίμαιρα" από όλους τους πλανήτες όπου έχει διεισδύσει μέσω των ΜΔΠ. Οι δράσεις αυτές περιλαμβάνουν και την τεχνολογία "Stardust".
Οι Δυνάμεις του Φωτός έχουν δημιουργήσει ένα δίκτυο προηγμένων θαλάμων "Tachyon" και ένα δίκτυο από πέτρες Cintamani σε όλα τα κύρια όργανα στο εσωτερικό του ηλιακού συστήματος, ώστε να υπάρχει ένα πεδίο υποστήριξης για την Breakthrough συμπίεση των σκοτεινών δυνάμεων. Αυτή θα είναι και η στιγμή της φάσης μετάβασης για την κοινωνία στην επιφάνεια του πλανήτη της Γης:
https://www.armstrongeconomics.com/…/phase-transitions-in-…/
Πριν από την εκδήλωση του Γεγονότος αυτού, ένα τεράστιο κύμα ενέργειας θα διαπεράσει αυτούς τους θαλάμους και τις πέτρες Cintamani και θα ξεπλύνει το υπόλοιπο σκοτάδι, αλλά το πιο σημαντικό και την υπόλοιπη ανωμαλία πλάσματος στο Ηλιακό Σύστημα:
Η πραγματική πηγή του σκότους βρίσκεται στο επίπεδο του πλάσματος και χωρίς αυτό, όλα τα μέλη της Cabal στη Γη θα ήταν ένα μάτσο ανίσχυροι γέροι.
Καθώς γράφω αυτά, μια σημαντική επιχείρηση των Δυνάμεων του Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη είναι σε εξέλιξη με σκοπό τη θεραπεία της Πύλης του Κονγκό, εστιακό σημείο της εισβολής των των ο"Αρχόντων" της "Χίμαιρας" το 1996.
Κατά την εισβολή "Αρχόντων" έχασαν τις ζωές τους δύο πολύ σημαντικοί Μαχητές του Φωτός, στις 10/11 Ιανουαρίου 1996, την ίδια ακριβώς ημέρα που η Cabal απείλησε εμένα τον ίδιοι:
Η εισβολή του 1996 αναφέρεται ανοιχτά στην διαφήμιση της νέας ταινίας "Ημέρα της Ανεξαρτησίας":
Η διαδικασία της Αποκάλυψης συνεχίζεται και κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει πια.
Έτσι για πλάκα, η Χίλαρι Κλίντον ετοιμάζει τη δική της εκδοχή της μερικής Αποκάλυψης:
Οι επιστήμονες έχουν αρχίσει να παραδέχονται ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν:
Η NASA έχει αρχίσει να επενδύει στα διαστρικά ταξίδια:
Η εταιρεία Audi θα στείλει το αυτοκίνητο της Quattro στη Σελήνη:
Σε οικονομικό επίπεδο, η Cabal προωθεί ήσυχα τα σχέδια της για την παγκόσμια κοινωνία ψηφιακού νομίσματος:
http://www.bloomberg.com/…/inside-the-secret-meeting-where-…
http://www.zerohedge.com/…/war-paper-currency-officially-be…
Έχουν διεισδύσει στην Κεντρική Τράπεζα της Βραζιλίας:
https://theuglytruth.wordpress.com/…/brazil-israeli-become…/
και εξακολουθούν να ασκούν μεγάλο έλεγχο στις περισσότερες κεντρικές τράπεζες στον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένης και της κεντρικής τράπεζας της Ρωσίας:
Παρ όλα αυτά, τα σχέδιά τους δεν θα επιτύχουν, διότι ταυτόχρονα η Ανατολική Συμμαχία (BRICS) συνεχίζει τις προετοιμασίες της για την Επαναφορά:
http://journal-neo.org/…/china-quietly-prepares-golden-alt…/
http://www.zerohedge.com/…/de-dollarization-accelerates-rus…
Οι ανθρώπινες μάζες επιτέλους είναι έτοιμες για το άνευ όρων βασικό εισόδημα, όπως υποδηλώνει η δημοσκόπηση αυτή:
Η Νίκη του Φωτός είναι κοντά!
Πηγή: http://2012portal.blogspot.com/…/solar-system-status-update…



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα