Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

David Wilcock - Το Ηλιακό Σύστημα Κινείται Σε Μία Νέα Περιοχή Δόνησης!

Ηλιακή συγκινητική


Σύμφωνα με την έρευνα του David Wilcock,  μια επικείμενη μετατόπιση συμβαίνει στο εσωτερικό του ηλιακού μας συστήματος, που θα δώσει σε όλους μας την ευκαιρία να κάνουμε ένα κβαντικό άλμα στη συνείδηση.


Παρακολουθούσα το βίντεο   “Contact In The Desert” («Επικοινωνία στην έρημο") του David Wilcock και είδα κάποιες πληροφορίες που είναι αρκετά συναρπαστικές. Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από το "The Brown Notebook",το οποίο είναι ένα channeling από τον Walt Rogers, που έγινε το 1950.









Πολλές από αυτές τις πληροφορίες που διοχετεύθηκαν αποδεικνύεται ότι είναι αληθινές στην σημερινή κοινωνία.
Ο άνθρωπος στην παρούσα κατάστασή του, στον πλανήτη σας πρέπει να αλλάξει, προκειμένου να επιβιώσει. Πολλά πράγματα θα λάβουν χώρα σε αυτόν τον πλανήτη. Ως εκ τούτου, ο άνθρωπος θα πρέπει να αλλάξει μαζί με τον πλανήτη.
Αυτό το ηλιακό σύστημα κινείται σε μια περιοχή του διαστήματος όπου οι δονήσεις είναι πολύ υψηλότερες. Αυτό θα προκαλέσει αλλαγές στα χαρακτηριστικά του πλανήτη σας. Θα προκαλέσει επίσης αλλαγές στους λαούς σας.
Οι δονήσεις του πλανήτη θα γίνουν υψηλότερες. Ως εκ τούτου, ο άνθρωπος θα πρέπει να αυξήσει τις δονήσεις του, προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει στον πλανήτη σας. 
Αυτές οι δονήσεις μπορούν να αυξηθούν μόνο με τη σκέψη των ανθρώπων: καλύτερες σκέψεις που να συντελούν στην δημιουργία, πιο πνευματικό τρόπο σκέψης, σκέψεις που θα άρουν τους ανθρώπους της Γης από το σκοτάδι και τη λάσπη που έχουν ζήσει μέσα για τόσο πολύ καιρό.
Αυτός ο πλανήτης και το ηλιακό σύστημα κινούνται σε μια νέα περιοχή δονήσεων στην οποία οι συνθήκες, όπως είναι τώρα σε αυτόν τον πλανήτη δεν θα επιβιώσουν.
Πολλοί, πολλοί πλανήτες ζουν όπως εμείς. Ωστόσο, υπάρχουν άλλοι που δεν το κάνουν, επειδή δεν έχουν έρθει στο επίπεδο κατανόησης της ζωής το οποίο έχουμε. Αρχίζουν να κατανοούν, ωστόσο, κάποιοι πιο αργά από ό, τι οι άλλοι.
Η ζωή μας είναι ένας ιδανικός τρόπος ζωής. Έχουμε τα πάντα σε αφθονία. Ο καθένας είναι ελεύθερος. Εμείς δεν προσπαθούμε να κυβερνήσουμε ο ένας τον άλλο. Τα παιδιά μας έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις τους, όχι τις επιθυμίες των γονέων, όπως τους αποκαλούν. Κάθε άτομο δεν κυβερνιέται από κανέναν,εκτός τον Δημιουργό.
Όλοι κυβερνιόμαστε από την αγάπη, την αγάπη του Δημιουργού, την αγάπη του άλλου, την αγάπη για τα πάντα στη δημιουργία. Θεωρούμε ότι αυτός ο τρόπος ζωής είναι πολύ ευχάριστος, όχι η μονότονη ύπαρξη που έχουν οι άνθρωποι στη Γη.

Η δέσμη των φωτονίων και το DNA

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο ήλιος μας δεν είναι σε σταθερή θέση και ότι ταξιδεύει σε όλο το διάστημα με έναν ηλιοκεντρικό τρόπο σύμφωνα με τον οποίο οι πλανήτες μας τον ακολουθούν. Σύμφωνα με αυτό το σκεπτικό, είναι πολύ πιθανό ότι το ηλιακό μας σύστημα θα μπορούσε να κινείται σε μια περιοχή του διαστήματος όπου οι δονήσεις είναι πολύ υψηλότερες.
Αυτό μπορεί να σχετίζεται με την ζώνη φωτονίων ή μπορεί απλά να είναι μια περιοχή του ηλιακού συστήματος που εμποτίζει το σώμα μας με υψηλότερη ενέργεια δονήσεων, η οποία μπορεί να εξηγήσει πώς πολλά παιδιά έχουν γεννηθεί με επιπλέον κωδικόνια DNA σε λειτουργία.



Σύμφωνα με τη έρευνα του Gregg Braden, χρησιμοποιούμε μόνο τα 22 από τα 64 κωδικόνια στο DNA μας.

Μια άνευ προηγουμένου ευκαιρία!

Αν κινούμαστε σε μια υψηλότερη δονητική περιοχή του χώρου, τότε θα ενισχύει μόνο τη σημασία που έχει για όλους μας να κάνουν τις κατάλληλες προσαρμογές, προκειμένου να επωφεληθούν από αυτή την ευκαιρία.  Ο καθένας έχει την ευκαιρία να αυξήσει δραματικά τους κραδασμούς, αλλά μπορεί να απαιτήσει κάποια εργασία.  Με άλλα λόγια, εκείνοι που δεν δημιουργούν δονήσεις τους μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσουμε και να μπορεί να μείνει πίσω για ένα άλλο 26 χιλιάδες χρόνια χρονική περίοδο μετάπτωσης των Ισημεριών, ενώ όσοι έχουν κάνει τη δουλειά τους, θα προχωρήσουμε με τη Μητέρα Γη.Αν κινούμαστε σε μια υψηλότερη δονητική περιοχή του χώρου, τότε αυτό μόνο ενισχύει τη σημασία που έχει για όλους μας να κάνουμε τις κατάλληλες προσαρμογές, προκειμένου να επωφεληθούμε από αυτή την ευκαιρία. Ο καθένας έχει την ευκαιρία να αυξήσει δραματικά τους κραδασμούς, αλλά μπορεί να απαιτήσει κάποια εργασία. Με άλλα λόγια, εκείνοι που δεν δημιουργούν δονήσεις μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσουν και ίσως μείνουν πίσω για ακόμη μια περίοδο 26 χιλιάδων ετών χρονικής μετάπτωσης των Ισημεριών, ενώ όσοι έχουν κάνει τη δουλειά τους, θα προχωρήσουν με την Μητέρα Γη.
Σύμφωνα με αυτό το chanelling, οι "δονήσεις μπορούν να αυξηθούν μόνο με τη σκέψη των ανθρώπων:  καλύτερες σκέψεις που να συντελούν στην δημιουργία, πιο πνευματικό τρόπο σκέψης ..."

Εναλλακτικές πραγματικότητες και παράλληλα σύμπαντα

Τείνω να δείτε το "The Shift", όπως το παιχνίδι έξω από τις υψηλότερες πιθανότητες που υπάρχουν μέσα εναλλακτικές πραγματικότητες και παράλληλα σύμπαντα.  Για παράδειγμα, κάθε φορά που κάποιος ξυπνάει και αρχίζει να δουλεύει για την αύξηση τη δική τους δόνηση, τρέχουσες αλλαγές Realty μας σε μια νέα και θετική πιθανότητα για την ανθρωπότητα.  Αντίθετα, όταν ζούμε με το φόβο, την πραγματικότητά μας αλλάζει προς μια πιο αρνητική έκβαση.Όπως μπορείτε να δείτε, ακόμη και οι σκέψεις σας παίζουν τεράστιο ρόλο,  κάθε σκέψη περιέχει ενέργεια που δημιουργεί είτε μία θετική ή μία αρνητική πραγματικότητα, όχι μόνο για εσάς αλλά και για τον κόσμο που ζούμε.
 Για παράδειγμα, κάθε φορά που κάποιος ξυπνάει και αρχίζει να δουλεύει για την αύξηση τη δική του δόνησης, τρέχουσες αλλαγές λαμβάνουν μέρος στην δική μας πραγματικότητα σε μια νέα και θετική πιθανότητα για την ανθρωπότητα. Αντίθετα, όταν ζούμε με το φόβο, η πραγματικότητά μας αλλάζει προς μια πιο αρνητική έκβαση.

Η Αλλαγή δεν απαιτεί Αφύπνιση ολόκληρου του πλανήτη ...

Ευτυχώς, δεν χρειάζονται πολλοί άνθρωποι για να αλλάξουν την τρέχουσα πραγματικότητα μας καθώς η δόνηση της αγάπης είναι πολύ, πολύ ισχυρότερη από την δόνηση του φόβου.
Ο διαλογισμός έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει κυριολεκτικά τον κόσμο. Το 1978, αυτό που είναι γνωστό ως "Maharishi Effect", έλαβε χώρα όταν μια ομάδα 7000 ατόμων  κατά τη διάρκεια 3 εβδομάδων, έκανε διαλογισμό, με την ελπίδα να επιδράσει θετικά στην πραγματικότητα της πόλης. Κατάφεραν να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά την συλλογική ενέργεια της πόλης με αποτέλεσμα την μείωση των συντελεστών του παγκόσμιου εγκλήματος, της βίας και των θυμάτων κατά τις ώρες της περισυλλογής τους κατά μέσο όρο 16%. Τα ποσοστά αυτοκτονιών και τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα μειώθηκαν επίσης με όλες τις μεταβλητές που αντιπροσώπευαν. Στην πραγματικότητα, υπήρξε μία μείωση 72% σε τρομοκρατικές ενέργειες την περίοδο κατά την οποία η ομάδα αυτή διαλογιζόταν.

Η ανθρωπότητα θα πρέπει να αλλάξει μαζί με τον πλανήτη

Σύμφωνα με αυτό το chanelling, μπορούμε είτε να προσαρμοστούμε με τη Μητέρα Γη ή να μείνουμε πίσω. Όπως έχω γράψει σε προηγούμενο άρθρο,  “Schumann Resonance And The Time Speeding Up Phenomenon,”  η Μητέρα Γη έχει αυξήσει την δόνησή της. Η αντήχηση Schumann είναι βασικά η "αρρυθμία" του πλανήτη και έχει παραμείνει στους 7.83 για αρκετές χιλιάδες χρόνια, αλλά πρόσφατα, ο συντονισμός αυξήθηκε στο πολύ υψηλό 8.50 και παρέμεινε πάνω από το 8 για μεγάλο διάστημα. 
According to this channeling, we can either adjust with Mother Earth or get left behind. As I have written in a previous article, "Schumann Resonance And The Time Speeding Up Phenomenon," Mother Earth has been raising her vibration. The Schumann Resonance is basically the "heartbeat" of the planet and has remained as 7.83 for several thousand years but recently, the resonance has risen as high as 8.50 and has remained over 8 for as long as I have been recording it on In5D News. What this means is that our planet is already making these adjustments and she is giving us all the opportunity to rise in vibration with her. She is also giving notice to those who continue to live in a lower vibrational reality that they either change their ways or they will face the consequences of not doing so. According to the channeler, " Man in his present state on your planet must change in order to survive." He also added, "... man will have to raise his vibrations in order to exist on your planet."Αυτό σημαίνει ότι ο πλανήτης μας έχει ήδη κάνει αυτές τις προσαρμογές και αυτό δίνει σε όλους μας τη δυνατότητα να αυξήσουμε τους κραδασμούς μας μαζί της. Είναι επίσης προειδοποίηση σε όσους συνεχίζουν να ζουν σε μια χαμηλότερη δονητική πραγματικότητα ότι είτε θα αλλάξουν τους τρόπους τους ή θα υποστούν τις συνέπειες του να αρνηθούν να το κάνουν. Σύμφωνα με τον channeler, "Ο άνθρωπος στη σημερινή του κατάσταση στον πλανήτη σας πρέπει να αλλάξει, προκειμένου να επιβιώσει." Και πρόσθεσε, «... ο άνθρωπος θα πρέπει να αυξήσει τις δονήσεις του, προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει στον πλανήτη σας."
Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να ζήσετε τη ζωή ενός αγίου. Σύμφωνα με τον David Wilcock, θα πρέπει να φτάσετε μόνο στο 51% θετικών δονήσεων για να κάνετε την αλλαγή.
Το υλικό που παρουσιάζεται επιβεβαιώνετε και από πολλές άλλες πηγές, όπως την Dolores Cannon και το πώς βλέπει την «Νέα Γη».Κάθε σκέψη παίζει τεράστιο ρόλο στον καθορισμό των σημερινών ατομικών και παγκόσμιων δεδομένων μας. Στο τέλος, όλοι θα προχωρήσουμε προς τα εμπρός, αλλά ορισμένοι μπορεί να χρειαστεί να περιμένουν άλλα 26.000 χρόνια ώστε αυτή η ευκαιρία να παρουσιαστεί και πάλι.




Το μεγάλο κέρδος

Παρακαλώ να μην ερμηνευθεί αυτή η επικοινωνία ως καπηλεία φόβου και να προσπαθήσουμε να την δούμε ως παρατηρητές. Επίσης, όπως πάντα, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε την δική σας κρίση, σε κάθε πληροφορία που λαμβάνετε.
Με βάση τις πληροφορίες του Wilcock: Για όσους δεν καταφέρουν να κάνουν την ''μετάβαση'', αυτή είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να μάθουν περισσότερα, 3ων διαστάσεων, μαθήματα ζωής, προκειμένου να καταστήσουν την ψυχή τους πλήρης.
Για εκείνους που θα κάνουν την ''μετάβαση'', ο μόχθος σας θα πληρωθεί με τρόπους που είναι αδιανόητοι!

Πηγές:
in5d
el11even

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα