Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΔIΑIΣΘΗΣΗ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΝIΩΘΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ



«Όταν νιώθετε μια αίσθηση άνεσης και ροής», λέει η Πένι Πιρς, «παίρνετε μηνύματα από τον υπερσυνειδητό σας νου. Μόλις προσέξετε ένταση, σύγχυση, εμπόδια ή αγώνα», λέει, «κατά πάσα πιθανότητα έχετε μετατοπιστεί. 


    
ΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ 
-Κάθε εβδομάδα, περνάτε μία ή δύο ώρες μόνοι σας. Όταν ασχολείστε με κάτι που σας αρέσει, κάνετε μικροεπιδιορθώσεις ή ακούτε μουσική, χαλαρώνετε και τότε απελευθερώνεται ο λογικός νους. 

-Προσέξτε κάποια άτομα σε καφετέριες ή άλλα πολυσύχναστα μέρη- σούπερ μάρκετ, λεωφορεία, μετρό. Φανταστείτε μια ιστορία για τη ζωή τους. 


-Κοιτάξτε τα σύννεφα και φανταστείτε διάφορες μορφές πάνω τους. 


-Κάθε φορά που χτυπά το τηλέφωνο, ρωτήστε τον εαυτό σας, "Ποιος είναι; Άνδρας; Γυναίκα;" 


-Πριν πάρετε τα μηνύματά σας από τον τηλεφωνητή, μαντέψτε πόσοι σας έχουν τηλεφωνήσει. Μαντέψτε γρήγορα έναν αριθμό, χωρίς να προσπαθείτε να τον "υπολογίσετε" λογικά. 



-Αγοράστε μια μεταφυσική τράπουλα, π.χ. χαρτιά ταρό ή χαρτιά με ζώα. Τραβάτε ένα χαρτί κάθε πρωί και δείτε τι προβλέπει για τα γεγονότα της μέρας ή της εβδομάδας. Αναζητήστε στοιχεία στην καθημερινή σας ζωή που έχουν σχέση με το χαρτί που τραβήξατε.


-Πριν πέσετε για ύπνο, ζητήστε από τα όνειρά σας να σας απαντήσουν σε ένα συγκεκριμένο ερώτημα. Το πρωί, γράψτε ό,τι θυμάστε από τα όνειρά σας. Έχετε υπόψη σας: Η αρχή του ονείρου σάς λέει ποιο είναι το θέμα. Η μέση του ονείρου σάς λέει τι πρέπει να κάνετε για να το λύσετε. Το τέλος του ονείρου σάς δείχνει το αποτέλεσμα αν ακολουθήσετε αυτό το δρόμο. 


-Όταν μιλάτε με οποιονδήποτε, κοιτάξτε τον σιωπηλά και δείτε την ομορφιά που υπάρχει στα μάτια ή στο πρόσωπό του. Δείτε τον ως ψυχή. Στείλτε του συνειδητά ευλογίες ή ενέργεια αγάπης, και προσέξτε πώς βελτιώνεται η επαφή σας ή ποιες πληροφορίες σας έρχονται που σας είναι χρήσιμες για τα ερωτήματα της ζωής σας.


-Το πρωί ζητάτε να συναντήσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν ή θα σας δώσουν χρήσιμες πληροφορίες με τις οποίες θα μπορέσετε να πλησιάσετε έναν συγκεκριμένο σκοπό. 


-Αρχίστε τη μέρα σας ελπίζοντας και περιμένοντας να σας συμβούν θετικά πράγματα.


C. ANDRIENE

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα