Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ασκηθείτε στη Yoga για καλύτερο σεξ

«Φάρμακο» για μια καλή ερωτική ζωή αποτελεί η γιόγκα.


Νεότερες έρευνες αποδεικνύουν ότι η δημοφιλής αυτή άσκηση δεν ωφελεί μόνο το ψυχικό μας κόσμο άλλα δρά ευεργετικά και στην σεξουαλική μας ζωή. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης μελέτης που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, οι πιο ευνοϊκές ασκήσεις που μπορεί να οδηγήσουν στη σεξουαλική κορύφωση φάνηκε να είναι εκτός από την εκγύμναση των κοιλιακών (51%), η γιόγκα (20%).
Μάθετε γιατί

Αυτοπεποίθηση
Όταν κάποιος νιώθει καλά με το σώμα του τότε έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και στο σεξ. Έτσι νιώθετε σίγουροι για το σώμα σας γεγονός που σημαίνει ότι μπορούμε να αγγίξουμε επίπεδα απόλαυσης που δεν είχαμε καν ονειρευτεί!
Ευλυγισία
Οι ασκήσεις της γιόγκα θα βελτιώσουν την ευλυγισία και την αντοχή και θα δυναμώσει τους μυς της πυέλου με τις κατάλληλες ασκήσεις. Για παράδειγμα, με τη συστηματική εξάσκηση της Hatha yoga θα αποκτήσετε καλύτερη αίσθηση του σώματος, άρα και των μυών της λεκάνης και του κορμού.
Περισσότερη διάρκεια
Η γιόγκα όχι μόνο δυναμώνει τους μύες μας, αλλά αυξάνει και τις αντοχές . Και, όπως είναι λογικό, αυτό το όφελος φαίνεται και στις σεξουαλικές μας επιδόσεις!
Νικάει το στρες
Η κύρια αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας είναι το στρες και το άγχος. Η γιόγκα όμως χάρη στις τεχνικές της χαλάρωσης μπορεί να νικήσει το άγχος και το στρες.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα