Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για τη μείωση της υψηλής πίεσης του αίματος σε 5 λεπτά, χωρίς φαρμακευτική αγωγή

Η υψηλή αρτηριακή (υπέρταση) πίεση είναι μια ασθένεια της εποχής μας, που σχετίζεται με την έλλειψη ύπνου, το αυξημένο άγχος, την διατροφή, την εφίδρωση, τους πονοκεφάλους...
Συχνά, όλοι οι άνθρωποι βρίσκονται σε μια κατάσταση όπου αυξάνεται το επίπεδο της πίεσης του αίματος τους. Βρισκόμαστε καθημερινά σε κατάσταση άγχους ή αυξημένης φυσικής δραστηριότητας, όπου οι μύες κουράζονται και τα αιμοφόρα αγγεία αδυνατίζουν, δημιουργώντας πίεση.  

Κάθε φορά που θα βρίσκεστε σε τέτοια κατάσταση ξέρετε ακριβώς τι χρειάζεται για να ρυθμίσετε την πίεση του αίματος; Οι μύες χρειάζονται αμέσως χαλάρωση. Αλλά στην πραγματικότητα, πώς μπορούμε να χαλαρώσουμε τους μύες;
Το μυστικό βρίσκεται στην παλιά κινεζική εναλλακτική ιατρική, όπου η πίεση του αίματος μπορεί να ρυθμιστεί σε λίγα λεπτά, χωρίς τη χρήση χαπιών. Έχοντας μια σωστή ροή του αίματος στους μύες και στους ιστούς είναι το πιο σημαντικό.
Όταν υπάρχει μια επιβράδυνση της ροής του αίματος οπουδήποτε στο σώμα, αυτό μπορεί να προκαλέσει διαστολή της νόσου.
Τέλος, επιτρέποντας την κυκλοφορία αρκετής ποσότητας αίματος στο σώμα, η ασθένεια μπορεί να θεραπευτεί γρήγορα. Το μασάζ σε συγκεκριμένα σημεία είναι σημαντικό και βοηθάει στην θεραπεία.
Υπάρχουν 2 σημεία στο κεφάλι, τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν να μειώσουμε την πίεση του αίματος.
Σημείο 1 :
Πιο αποτελεσματικός τρόπος για τη μείωση της υψηλής πίεσης του αίματος σε 5 λεπτά χωρίς φαρμακευτική αγωγή 1
Αυτό το σημείο μπορεί να βρεθεί στο επίπεδο του λοβού του αυτιού, 1 με 2 εκατοστά από το αυτί προς την κατεύθυνση της μύτης.  

Σε αυτό το σημείο πρέπει να κάνετε μασάζ με τις άκρες των δακτύλων περίπου ένα λεπτό από την δεξιά πλευρά και άλλο ένα λεπτό από την αριστερή πλευρά του προσώπου. Εφαρμόστε πίεση στο σημείο, αλλά μην φτάσετε στο σημείο να πονάτε. Αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται με την φορά του ρολογιού. Πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι σημαντικό να έχουμε την αίσθηση της επί τόπου πίεσης, αλλά χωρίς να νιώθουμε πόνο.
Σημείο 2 :
Πιο αποτελεσματικός τρόπος για τη μείωση της υψηλής πίεσης του αίματος σε 5 λεπτά χωρίς φαρμακευτική αγωγή 2
Αυτό δεν είναι ένα πραγματικό σημείο, αλλά μια περιοχή. Αυτή η περιοχή είναι δίπλα στο λοβό του αυτιού προς το κέντρο της κλείδας. Δεν απαιτείται εφαρμογή οποιαδήποτε πίεσης σε αυτήν την περιοχή, ούτε μασάζ, απλά πολύ απαλές κινήσεις των χεριών, σχεδόν αγγίζοντας με τις άκρες των δακτύλων. Επαναλάβετε αυτό 10 φορές, σε κύκλους και από τις δύο πλευρές του προσώπου.
healthylifebase

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα