Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΣΠΑΝΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ



Μία Σπανια Αποκρυφη Βιβλιοθηκη – συλλογή βιβλίων σχετικά με Μάγισσες αλλά και το απόκρυφο ανακαλύφθηκε στην Τσεχία.
Τα βιβλία αυτά είχε συγκεντρώσει ο Αρχηγός των Ναζιστικών SS Heirich Himmler κατά την διάρκεια του Πολέμου.

Σπανια Αποκρυφη Βιβλιοθηκη των Ναζι Ανακαλύφθηκε στην Τσεχια

Heinrich Himmler - 1918 - SS - Himmler - Occult Third Reich
Ο Himmler είχε εμμονή με το Απόκρυφο και τον Μυστικισμό, πιστεύοντας πως οι Μαγικές διδαχές έκρυβαν τομυστικό για την Άρεια κυριαρχία στον Κόσμο. Τα βιβλία είναι ένα μόνο μέρος από μία συλλογεί 13.000 βιβλίων που ανακαλύφθηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Τσεχίας κοντά στην Πράγα, μία συλλογή που δεν είχε παρατηρηθεί από την δεκαετία του 1950.
Ο Νορβηγός Ερευνητής Τεκτονισμού Bjørn Helge Horrisland ανέφερε στην Νορβηκική Εφημερίδα Verdens Gang πως μερικά από τα βιβλία που ανακαλύφθηκαν στην Βιβλιοθήκη του Νορβηγικού Τάγματος των ΕλευθεροΤεκτόνων  στο Oslo, εξαφανίστηκαν κατά την Γερμανική Κατοχή της Χώρας.

Το 1935 ο Himmler ξεκίνησε το “H Sonderkommando” – Με το H να σημαίνει Hexe, την Γερμανική λέξη που σήμαινε την συλλογή του μεγαλύτερου δυνατού Βιβλιογραφικού υλικού σε σχέση με την τελετουργία ,τον Αποκρυφισμό και το Παραφυσικό. Η Συλλογή αυτή ονομάστηκε “Η Βιβλιοθήκη των Μαγισσών” και επικεντρωνόταν κυρίως στην ζωή και το έργο των μαγισσών αλλά και την καταδίωξή τους στην Μεσαιωνική Γερμανία.
Μία από τις παράξενες θεωρίες του Himmler ήταν το γεγονός πως η Ρωμαική Καθολική εκκλησία προσπαθούσε να καταστρέψει την Γερμανική Φυλή κατασκευάζοντας κυνήγια μαγισσών, μία θεωρία που σφηνώθηκε στην συνείδησή του αφού ανακάλυψε πως μία από τους προγόνους του είχε εκτελεστεί στην πυρά κατηγορούμενη για Μαγεία.
Αναδημοσίευση από mindhack
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα