Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΚΗΣ, ΟΧΙ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ


Τα 'χωνε στον Γιωργάκη Παπανδρέου ο τσαντήρης Λάκης Λαζόπουλος και μόνον καλά λόγια είχε για τον Αλέξη Τσίπρα. Άρα, είχαν βγάλει επιτόπου το συμπέρασμα οι καπετάν μαλάκες, ότι ο πολιτικοποιημένος διασκεδαστής είναι φουλ πανσιόν με τον σύριζα.
Έρχεται ο Αντώνης Σαμαράς, τρώει κι αυτός τις ψιλές και τις χοντρές από τον Λάκη Λαζόπουλο, που πλέον αρχίζει ανοικτά τις αγκαλιές και τα φιλιά με τον Τσίπρα. Φως φανάρι, λένε οι χοντρομαλάκες, ότι ο καλλιτέχνης είναι φόρα παρτίδα σύριζα και γι' αυτό τον ήθελαν βουλευτή, δήμαρχο στην Αθήνα.
Ο Λαζόπουλος, όμως, είναι επαγγελματίας. Όχι πολιτικός, αλλά επαγγελματίας στη δική του δουλειά. Κι αν την έκανε με τον σύριζα, τότε στο επάγγελμά του θα είχε τελειώσει. Αντιληπτό. Δεν θα μπορούσε σήμερα να τα χώνει στην κυβέρνηση της... αριστεράς.

Χειροκροτήματα στον Λαζόπουλο που έκανε σκληρή κριτική στους Καραμανλήδες και τους Σαμαροβενιζέλους. Χειροκροτήματα και στο τελευταίο τσαντήρι όπου ο παρουσιαστής έδωσε τα ρέστα του σε βάρος του Τσίπρα και της... αριστερής κυβέρνησης του. Παρακάτω.
Δεν υπάρχει παρακάτω. Ο Λαζόπουλος κάνει το καθήκον του, όπως και ο Τσίπρας. Ο σωστός, βέβαια, είναι ο Αλέξης μας. Ο οποίος γνώρισε ότι θα την κάνει «γυριστή» ο Λαζόπουλος. Όπως γνώριζε και ο ίδιος ότι ως πρωθυπουργός θα είναι... άλλος. Ο Λαζόπουλος είναι ο εκτεθειμένος που περίμενε να... δικαιώσει ο Τσίπρας τον λαό.
Είσαι μαλάκας, αποδυτηριάκια. Και ο Λαζόπουλος την είχε μυριστεί τη βρωμοδουλειά. Το κωλοτουμπέισιον του συριζαίου. Είπαμε, όμως. Ο καθένας κάνει μια δουλειά.
Αναδημοσίευση από apodytiriakias
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα