Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

Μην αφήσεις μερικές λανθασμένες αντιλήψεις να καταστρέψουν τις προπονήσεις σου.
Η διαφοροποίηση στις προπονήσεις αυξάνει τους μύς σουΗ αλήθειαΔεν πρέπει να προσθέτεις συνεχώς νέες ασκήσεις και προπονήσεις στο πρόγραμμα σου για να εμποδίσεις το σώμα σου να συνηθίσει. Στην πραγματικότητα χρειάζεσαι μόνο μικρές αλλαγές. Διατήρησέ τη με μικρές εβδομαδιαίες τροποποιήσεις: μπορείς να αλλάξεις τη λαβή, το ρυθμό και το χρόνο ξεκούρασής σου. «Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους μυς σου να προσαρμοστούν χωρίς να μένουν στάσιμοι» λέει ο Nick Tuminello, personal trainer και ιδιοκτήτης του Performance University στο Fort Lauderdale.
Μπορείς να χωνέψεις μονο 25 γραμμ. πρωτεΐνη τη φοράΗ αλήθεια  «Το σώμα σου σιγά σιγά θα επεξεργαστεί και θα απορροφήσει όλη την πρωτεΐνη που καταναλώνεις, ακόμα κι αν τρως 125 γραμμ. στην καθισιά σου» αναφέρει ο Alan Aragon, συγγραφέας του Girth Control: The Science of Fat Loss & Muscle Gain. Γι’ αυτό προτείνει να καταναλώνεις 2 γραμμ. πρωτεΐνη τη μέρα ανά κιλό σωματικού βάρους που θες να φτάσεις. Αν ζυγίζεις λοιπόν 90 κιλά και θες να πέσεις στα 80, τότε πρέπει να παίρνεις 160 γραμμ. πρωτεΐνη τη μέρα.

Οι Ασκήσεις με Σωματικό Βάρος Δίνουν ΌγκοΗ αλήθειαΧρησιμοποιώντας το σώμα σου ως αλτήρα θα αλλάξεις έξυπνα την προπόνησή σου και θα ενισχύσεις τη φυσική σου κατάσταση, όμως σίγουρα δεν θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις σοβαρό όγκο. «Οι μύες συνηθίζουν τόσο γρήγορα το σωματικό σου βάρος, γεγονός που περιορίζει, και σταδιακά σταματά, τα οφέλη» αναφέρει ο Bill Hartman, καθηγητής φυσικής αγωγής και συνιδιοκτήτης του Indianapolis Fitness and Sports Training. «Χρειάζεσαι μπόλικο βάρος για να ενεργοποιήσεις τη μυϊκή αύξηση. Εκεί μπαίνουν τα βάρη» προσθέτει.
Σήκωνε Βάρη μέχρι να μην Μπορείς ΆλλοΗ αλήθεια  Φρόντισε να είσαι επιφυλακτικός με κάθε συμβουλή που υπόσχεται οφέλη αν κάνεις αρνητικές δοκιμές. «Στην περίπτωση που καταλαβαίνεις ότι η επόμενη επανάληψή σου θα είναι αργή και ασταθής, σταμάτα το σετ» λέει ο Jim Smith, καθηγητής φυσικής αγωγής και ιδιοκτήτης του Diesel Strength & Conditioning στη Νέα Υόρκη. «Ετσι θα επανέρχεσαι σε μικρότερο χρόνο και θα περιορίσεις τον κίνδυνο τραυματισμού» προσθέτει. Η ουσία: Σήκωνε όσο έχεις δυνάμεις. Οτιδήποτε κάνεις πέρα από αυτό δεν θα έχεις οφέλη. 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα