Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι

Υπάρχουν τροφές που ενισχύουν την ενέργεια, οξύνουν τη μνήμη και εξαφανίζουν τα παχάκια.
Αλλά αυτά τα αφροδισιακά σνακ εξυπηρετούν ένα πιο σέξι σκοπό: Μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική σας ζωή. Απόλαυσε αυτά τα τρόφιμα, για να έχετε περισσότερη παιχνιδιάρικη διάθεση.
Καυτό τσίλι: Η καψαϊκίνη , μια χημική ουσία που βρίσκεται στις καυτερές πιπεριές , αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και διεγείρει τις νευρικές απολήξεις, έτσι θα έχτε πιο έντονο το αίσθημα της ερωτικής επιθυμίας.
Σπαράγγια και τα αβοκάντο: Η βιταμίνη Ε σε αυτά τα πράσινα τρόφιμα βοηθά το σώμα σας να εκκρίνει ορμόνες όπως η τεστοστερόνη , τα οιστρογόνα και η προγεστερόνη , που κυκλοφορούν στο αίμα σας και τονώνουν τη σεξουαλική επιθυμία, όπως η κλειτοριδική διόγκωση και τη λίπανση του κόλπου .
Μπανάνες: προσφέρουν κάλιο , ένα θρεπτικό συστατικό κλειδί για τη μυϊκή δύναμη . Έτσι, όταν θα είστε σε οργασμό , οι μυϊκές συσπάσεις συσπάσεις θα είναι σούπερ έντονες.

Σοκολάτα: Η αλήθεια είναι ότι η σοκολάτα περιέχει ουσίες με ψυχοδιεγερτικές ικανότητες, όπως ή φαινυλαιθυλαμίνη. Οι ψυχοδιεγερτικές ιδιότητες που αποδίδονται στη σοκολάτα οφείλονται στην περιεκτικότητά της σε φαινυλαιθυλαμίνη.  Η ουσία αυτή, σε υψηλά επίπεδα, προκαλεί αισθήματα έλξης, ενθουσιασμού, επιπολαιότητας αλλά και φόβου. Λειτουργεί διεγείροντας τα κέντρα ευχαρίστησης του εγκεφάλου και φθάνει σε πολύ υψηλές τιμές κατά τον οργασμό.
Όταν τρώμε σοκολάτα,  εκκρίνονται από τον εγκέφαλο ενδορφίνες, ουσίες με αναλγητικές ιδιότητες που βελτιώνουν τη διάθεση και την ψυχολογία, όμοιες με τις ουσίες που εκκρίνονται και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης..
Στρείδια: Ξέρουμε , ξέρουμε: Τα στρείδια ως αφροδισιακό ακούγεται τόσο κλισέ , αλλά πραγματικά μπορεί να πυροδοτήσει ακραία. Αυτά τα οστρακοειδή είναι γεμάτα με ψευδάργυρο , που αυξάνει την παραγωγή της τεστοστερόνης , η οποία έχει συνδεθεί με υψηλότερη σεξουαλική ορμή.
Ρόδια: Τα ρόδια οφείλουν τη δύναμη του πάθους τους στα αντιοξειδωτικά , τα οποία προστατεύουν τα αιμοφόρα αγγεία , ενισχύοντας  την αιμάτωση των γεννητικών οργάνων.
Κόκκινο κρασί: Εκτός από το ότι μπορείτε να χαλαρώσετε πιο γρήγορα, το κόκκινο κρασί περιέχει ρεσβερατρόλη , ένα αντιοξειδωτικό που βοηθά στην ώθηση της ροής του αίματος και βελτιώνει την κυκλοφορία , πριν και κατά τη συνουσία .
Σολομός, καρύδια, σπόροι κολοκύθας, λιναρόσπορος: Είναι γεμάτα με ωμέγα - 3 λιπαρά οξέα , τα οποία διατηρούν την παραγωγή ορμονών του σεξ στο αποκορύφωμά τους.
Καρπούζι: Το ζουμερό φρούτο περιέχει τη φυτοθρεπτική κιτρουλίνη , η οποία αυξάνει ποσότητα του νιτρικού οξειδίου στο σώμα σας . Αυτό προκαλεί στα αιμοφόρα αγγεία να χαλαρώσουν και επιταχύνεται η κυκλοφορία του. Ως αποτέλεσμα, θα ερεθιστείς περισσότερο σε λιγότερο χρόνο.
Πετρούλα Μουτάφη
Τελειοφ. Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Αναδημοσίευση από logodiatrofis

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα