Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΡΥΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΚΡΥΟΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΚΡΥΟ-ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ



Από το βιβλίο του Β.Ι.Λυκιαρδοπουλου
Ι Λ Ι Α Δ Α
η αληθινή ιστορία
του Ιησού-Ιούδα
Η αποκωδικοποίηση του βιβλίου ΑΛΦΑ της Ιλιαδας
Ο ΟΜΗΡΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΡΥΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΚΡΥΟΓΕΝΝΕΤΙΚΗ
ΚΡΥΟ-ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ
Απλά ,όπως όλα στην Ομηρική γλώσσα, με μια λέξη, ο μεγαλύτερος δάσκαλος όλων [με τον Πλάτωνα να συμφωνεί στην Πολιτεία του] , μας εξηγεί την έννοια κρύο-συντήρηση / κρύο-γεννετικη.
Ο μαγικός Όρος [1901[2]= ψυχας] ,ενημερώνει τους μοριακούς, βιολόγους γενετιστές μας για τις δυνατότητες της κρύο-συντήρησης / κρύο-γεννετικης.
Τους εξηγεί με απλά λόγια, πως η κρύο-συντήρηση είναι γεγονός. Πως κανένα χαρακτηριστικό της ψυχής δεν χάνεται μέσα από μια τετοια διαδικασία.
Ψυχή * έχουμε μάθει έως τωρα [ Όμηρος], πως είναι η διπλή βίο-νάνο-έλικα στον πυρήνα του πυρήνα των εγκεφαλικών μας κυττάρων του δεξιού λοβού. Το έχουμε ονομάσει ατυχώς, ασυνείδητο –υποσυνείδητο - το φάντασμα στη μηχανή – George και αλλα πολλα ονόματα ,δείγματα της απόλυτης άγνοιας μας για την ταυτότητα της.
*ο ορισμός της ψυχής του Ομηρικού λεξικού, όπως θα δείτε στην ανάλυση της λέξης, περιγράφεται από τον Όμηρο με μεγάλη ακρίβεια. Διαπίστωση όλων όσων ασχολήθηκαν με την μετάφραση των κείμενων του διαχρονικά. Το μόνο που δεν γνώριζαν ήταν η ύπαρξη του αόρατου, γενετικού μας υλικού.
Κάθε κύτταρο της φυσιολογίας μας «υπακούει» στις εντολές που πηγάζουν από αυτό για την καλή ,η όχι λειτουργία αυτού, που αποκαλούμαι ανθρώπινο οργανισμό, η οποιουδήποτε οργανισμού.
Τα 100 τρισεκατομμύρια κύτταρα από τα οποία αποτελείται ένας ανθρώπινος οργανισμός, με το γενετικό υλικό στο εσωτερικό τους, είναι αυτά που καθορίζουν τα πάντα στη ζωή, αλλα και τον θάνατο ενός ανθρώπου.
Έρχεται λοιπόν, ο Όμηρος να μας εξηγήσει, πως υπάρχει μέθοδος να καταψύξουμε ένα ανθρώπινο οργανισμό για όσο χρόνο θέλουμε και να τον επαναφέρουμε στη ζωή χωρίς καμία απώλεια στην συνείδηση του.

Είναι σαν να ξυπνάς 100 χρόνια μετά από ένα βαθύ ύπνο με όλες τις αισθήσεις και τις λειτουργίες του μυαλού σου εντάξει .Χωρίς απώλειες της μνήμης σου .Ο ίδιος άνθρωπος, δηλαδή, 100 χρόνια μετά.
Ο αναγραμματισμός και οι λεξαριθμικες ισότητες των εμπλεκομενων όρων μας εξηγούν και την ερμηνεία του ορού [αιειγεννετησιν] , που ερμηνεύεται [αυτοί που γεννιούνται αιώνια].
Ο Όρος ήταν δύσκολο να ερμηνευτεί εκ μέρους μου όταν τον πρώτο-συνάντησα πριν χρόνια .Σήμερα κατανοώ πλήρως την έννοια του με την βοήθεια αναγραμματισμού του όρου [ψυχας].
Δεν έχει να κάνει με την φυσιολογία οντοτήτων όπως ο Δίας, η Αθηνά, ο Απόλλων, ο Ποσειδώνας κ.α. Αυτοί είναι σε άλλο επίπεδο.
Έχει να κάνει με τα πρώτα στάδια κατάκτησης του διαστήματος από τους πρώτο-διδάξαντες Έλληνες Αθάνατους , άγνωστο πριν πόσα χρόνια.
Η κρύο-γεννετικη όταν κατανοηθεί πλήρως ,από τους επιστήμονες μας, θα είναι η μέθοδος με την οποία οι μελλοντικοί αστροναύτες θα ταξιδέψουν στο γαλαξία.
Εκτός φυσικά εάν κατορθώσουμε να αναδιαρθρώσουμε τον γενετικό μας κωδικα και γίνουμε αθάνατοι .Αιώνια νέοι 30 ετών. Κάτι που ο Όμηρος μας εξηγεί , πως είναι δυνατόν από την φυσιολογία μας, τις δυνατότητες – πληροφορίες , δηλαδή, που κατέχει ο σημερινός γενετικός κώδικας μας.
Ο αναγραμματισμός του [ψυχας]
1901[2]=ψυχας*.-[ ψυχή = αρχικώς πνοή –αναπνοή =από το Ομηρικό λεξικό = «η ψυχή είναι κάτι διαφορετικό από το σώμα από το οποίο φεύγει σαν πνοή και σαν πνοή εννοείται Στους στίχους Ψ100 – λ222- λ205 συνδυάστηκαν και οι αβέβαιες μορφές πεθαμένων που εμφανίζονται σε όνειρα ώστε εις την ψυχή αυτή δόθηκε η μορφή ειδώλου και σκιάς . Μόνο μια φορά στο Φ569 αναφέρεται η ψυχή ως υπάρχουσα μέσα στον άνθρωπο ζωντανή .Σε κάθε άλλη περίπτωση γίνεται λόγος περι αυτής για να δηλωθεί ότι πρόκειται να χωριστεί η ότι χωρίστηκε από τον ζωντανό άνθρωπο.
Ο χωρισμός της ψυχής ,είτε είναι προσωρινός και επάγεται λιποθυμία [Ε696-Χ467], είτε είναι διαρκής και επάγεται τον θάνατο .Αυτό το συναντάμε να συμβαίνει ποικιλοτρόπως.
Π.χ
Ψυχην αφαιρεισθαι Χ257 / Εξαιρεισθαι Ω154 / Εξαφαιρεισθαι χ 444 / θυμού και ψυχής κεκαδων Λ334 / θυμού και ψυχής κεκαδησει φ154 – 171 / ψυχής τε και αιώνος ευνιν ποιειν ι523 [που απλά σημαίνει το θάνατο] / ολεσαι ψυχην Ν763 / λείπει τινα ψυχή ξ 134- σ91 / η ψυχή τε και αιών Π453 / λυθη ψυχή τε μένος τε Ε296 –Θ123 – 315 / ψυχής όλεθρος Χ325 = θάνατος
Στα χωρία, Ι 322 -701/ Χ 161-338 –α5 – γ74 –ι423 χ245 / έγινε πιστευτό πως [ψυχή = ζωή] αλλα αυτό δεν είναι αληθές διότι η έννοια της ζωής συνυπάρχει από την αρχή με την έννοια της ψυχής , η δε ψυχή ενέχει μέσα της τις ζωτικές ενέργειες, δεν δύναται όμως να δρασει χωρίς το σώμα. Η ψυχή την ώρα του θανάτου όταν χωρίζεται από το σώμα εξέρχεται από τα μέλη αυτού , όπου έχει την έδρα της.
[Ψυχη δ’εκ ρεθεων πταμενη Αιδος δε βεβηκει] Π856 [= Χ362] η ακολουθει το εκ της πληγής εκρεον αίμα.
[Ψυχη δε κατ’ουταμενην ωτειλην εσσυτ’επειγομενη] Ξ518
Η αποσπάται ταυτοχρονα με την αιχμή του δόρατος.
[τοιο δ’αμα ψυχην τε και εγχεος εξερυσ’αιχμην ] Π505
Η ψυχή κατά τον αποχωρισμό από του σώματος ασύλληπτος και αόριστος μεταβαίνει με ταχεία πτήση εις τον Άδην, όπου ζει σαν αερώδες είδωλο του ανθρώπου και σκιά και ουδέποτε επανέρχεται στη ζωή , θλίβεται δε για τον αποχωρισμό από το σώμα.
Οι ψυχές του Αδη είναι ομοιώματα αυτών που έζησαν κάποτε επάνω στη ΓΗ και έχουν ανθρώπινη μορφή και άλλοτε μεν διατηρούν τα συναισθήματα και ανθρώπινα πάθη και άλλοτε είναι παντελώς στερημένες του κυριότερου γνωρίσματος του εν τη ζωή ψυχικού βίου της συνείδησης, δηλαδή, δύνανται να αποκτήσουν αυτό παροδικά μόνο αν πιουν αίμα, πολλές φόρες όμως δεν χρειάζεται να πιουν αίμα για να αποκτήσουν συνείδηση.
Σε δυο χωρία της Οδύσσειας [ω1 -100] εμφανίζεται ο Ερμής ως Ψυχοπομπός».
= Α.Ε. = ψυχή είναι η διπλή έλικα στον πυρήνα των εγκεφαλικών μας κυττάρων στο δεξιό λοβό / όπως παρατηρούμε από τις ερμηνείες περι ψυχής που δοθήκαν από όλα τα μεγάλα μυαλά του παρελθόντος που προσπάθησαν να ερμηνεύσουν τα Ομηρικά κείμενα λείπει κάτι. Αυτό το κάτι που λείπει, παρόλο που ο Όμηρος είναι λεπτομερέστατος στις περίγραφες του, είναι η αλήθεια του τι ακριβώς είναι η ψυχή και ποιος είναι ο ρόλος της. Το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο δεν είχε εφευρεθεί στην εποχή τους και τα Ομηρικά κείμενα δεν είχαν αποκωδικοποιηθεί . Ψυχή είναι η διπλή βίο-νάνο-έλικα και έδρα της είναι ο πυρήνας του πυρήνα των εγκεφαλικών κυττάρων του δεξιού λοβού ].-Α3
1901[2]= αψύς χ’ *.-[ αψύς = δριμύς –ευερέθιστος – ευέξαπτος / η ψυχή είναι ευερέθιστη].-Α3
1901[2]=σα ψυχ’[ω] *.-[ σα = την δική σου/ ψύχω = κρυώνω – παγώνω / την δική σου ψυχή παγώνω = ως γνωστόν το γενετικό υλικό αποθηκεύεται σε κρύο-συντήρηση ].-Α3
1901[2]=αψ χυσ’[ω] *.-[ αψ = οπίσω –πάλι – εκ νέου / χύσω = χέω = χύνω –σκορπίζω – ανεγείρω -υψώνω / εκ νέου δύναμαι να αναγείρω την ψυχή μου που είναι αποθηκευμένη σε κρύο-συντήρηση ].-Α3
Σχόλιο .- Ακόμη μια πληροφορία προς το επιστημονικό μας προσωπικό . Η εε είναι δυνατόν να αποθηκεύεται σε χαμηλές θερμοκρασίες και να ανεγείρεται πάλι από την αρχή.
Τι μας λένε οι σύγχρονοι ερευνητές ;;;
Η κρύο-συντήρηση είναι γεγονός. Ξεκίνησε με πολλα λάθη και αποτυχίες, αλλα από ότι διαβάζω στο διαδίκτυο σήμερα είναι δυνατή η ψύξη και απόψυξη σπέρματος και ωαρίων με επιτυχία.
Φυσικά αγνοούμε αν το έχουν επιχειρήσει σε ανθρώπινο οργανισμό, αφού αυτού του είδους η πληροφόρηση θα είναι απόρρητη.
Ο Όμηρος όμως μας ενημερώνει, πως η κρύο-συντήρηση ενός ανθρωπινου οργανισμού και η επαναφορά του μετά από χρόνια, χωρίς να έχει απολέσει ούτε ένα δεδομένο της μνήμης του [συνείδησης], καθώς και της προσωπικότητας – χαρακτήρας του ,είναι γεγονός.
Το μόνο που μένει είναι οι μοριακοί βιολόγοι γενετιστές μας να βρουν την ορθή μέθοδο, πριν την ανακαλύψουμε στο αναγραμματισμό κάποιας περίεργης λέξης των Ομηρικών κειμένων!!!
1901[2] …….. Συνέχεια .
1901[2]=Ου γαρ πω τεθνηκεν* .-[ ου[1] = δεν / διότι δεν μπορώ να πω πως πέθανε η ψυχή όταν μπαίνει στην κρύο-συντήρηση / διότι δεν μπορώ να πω πως όταν διαλογίζεσαι πεθαίνεις ].-α196.-μ
1901[2]=Αωτω*.-[αωτεω = κοιμάμαι / κοιμάμαι κατά την διάρκεια του διαστημικού μου ταξιδιού / αλληγορικα = διαλογίζομαι / είναι σαν να κοιμάμαι κατά την διάρκεια της κρύο-συντήρησης της ψυχής μου ].-α443-μ
1901[2] =τω αω*.- [ αω = χορταίνω / τον ύπνο χορταίνω κατά την διάρκεια της κρύο-συντήρησης της ψυχής μου ].-α443-μ
1901[2]= κρύο-συντήρηση Κηδε’ *.-[ κρύο-συντήρηση = η κατάψυξη ανθρωπινου η ζωικού γενετικού υλικού = η σύγχρονη επιστημονική ονομασία/ κηδος = φροντίδα -μέριμνα/λυπη –πένθος / η κατάψυξη γενετικού υλικού κάθε τύπου χρειάζεται μέριμνα και φροντίδα - πρόκειται για ένα παροδικό «θάνατο»- ύπνο ].-α244-Α3
1901[2]= κρύο-συντήρηση Κ’ηδε’[α] *.-[ κρύο-συντήρηση = η κατάψυξη ανθρωπινου η ζωικού γενετικού υλικού /ηδεα = οίδα = γνωρίζω-ξέρω / γνωρίζω την μέθοδο κατάψυξης του γενετικού υλικού Η κρύο-συντήρηση χρειάζεται μέριμνα και φροντίδα - πρόκειται για ένα παροδικό «θάνατο» -ύπνο ].-α244-Α3
1901[2]= κρύο-συντήρηση Κ’ηδε *.-[ ηδε = αυτήν εδώ / γνωρίζω αυτήν την μέθοδο κατάψυξης του γενετικού υλικού Η κρύο-συντήρηση χρειάζεται μέριμνα και φροντίδα - πρόκειται για ένα παροδικό «θάνατο» - ύπνο ].-α244-Α3
1901[2]= κρύο-συντήρηση κε δε’[ω] *.-[ κε = εάν / δεω [1] = δένω –δεσμεύω / εάν δεσμεύσω τον οργανισμό μου σε κρύο-συντήρηση απαιτείται φροντίδα και μέριμνα ].-α244-Α3
1901[2]= κρύο-συντήρηση κε δε’[ω] *.-[ κε = εάν / δεω [2] = είναι ανάγκη – έχω έλλειψη – στερούμαι – υπολείπομαι / εάν έχω ανάγκη να επιμηκύνω την ζωή μου διότι υπολείπομαι στερούμαι του αγαθού της αθανασίας η λυση είναι η κρύο-συντήρηση ].-α244-Α3
1901[2]= εκ κρύο-συντήρηση δε’[ω] *.-[ εκ = από / δεω [2] = είναι ανάγκη – έχω έλλειψη – στερούμαι – υπολείπομαι / από την κρύο-συντήρηση έχω αναγκη –υπολείπομαι –στερούμαι ].-α244-Α3
Σχόλιο.- Ο Όμηρος μας εξηγεί πως είναι δυνατόν να καταψύχομαι την ψυχή μας [γενετικό μας υλικό] και να το αποψύχουμε χωρίς κανένα πρόβλημα .Απαραίτητος Όρος όμως είναι η γνώση της μεθόδου.
Φυσικά η κρύο-συντήρηση σήμερα χρησιμοποιείται βασικά για να βοηθήσει ζευγάρια να τεκνοποιήσουν με σπέρμα και ωάρια κατεψυγμένα.
Εδώ όμως ο Όμηρος μιλά για τον προσωρινό ύπνο μιας ψυχής. Η ψυχή, δηλαδή, μπορεί να «ξυπνήσει» κάποια στιγμή και να συνεχίσει κανονικά την ζωή της.
Τι σημαίνει αυτό ;;;
Σημαίνει ,πως η βάση δεδομένων, του σε αυτοσυντήρηση βίο-υπολογιστή δεν καταστρέφεται εξακολουθεί να υπάρχει.
Άρα μετά την αποκατάσταση της στην κανονικότητα, ο άνθρωπος που αντιπροσώπευε την συγκεκριμένη βάση δεδομένων μπορεί να συνεχίσει την ζωή του κανονικά με όλες τις μνήμες του σε πλήρη λειτουργία.
Έχουμε την τεχνολογία – γνώση για κάτι τέτοιο ;;;
Μάλλον όχι .
Πόσο κοντά βρισκόμαστε να βάζουμε γενετικό υλικό σε κρύο-συντήρηση και να επαναφέρουμε τον ίδιο άνθρωπο στη ζωή μετά ένα αιώνα ;;;
Άγνωστο. Φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα είναι απόρρητο για όλους.
ΚΡΥΟ-ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ
ΚΡΥΟΓΕΝΝΕΤΙΚΗ = 1041[6] = ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ
Τι μαθαίνουμε από τον λεξαριθμο [κρυογεννετικη = 1041[6] ;;;
Μαθαίνουμε καταπληκτικά νέα για τα ταξίδια στο διαστημικό χάος.
Όπως ;;;
Το σοβαρότερο πρόβλημα στο σχεδιασμό ενός διαστημικού ταξιδιού είναι οι επιδράσεις που θα έχει η ροη του χρόνου στα μέλη του πληρώματος του όποιου αστρικού σκάφους. Ακόμη και με την χρήση των ουράνιων ποταμών οι τεράστιες αποστάσεις θέλουν χρόνια για να διανυθούν. Η κρυογεννετικη μας δίνει απλά την λυση του προβλήματος. Μας δίνει να καταλάβουμε τον τρόπο που νικήσαν την ροη του χρόνου, όσοι από τον πλανήτη Ελλάδα , πρώτοι επιχείρησαν να αλώσουν το διαστημικό χάος.
Από την στιγμή που κατέχεις την τεχνολογία της κρύο-γεννετικης επιχειρείς το διαστημικό ταξίδι με το μισό, η ένα μέρος του πληρώματος σου, σε κατάσταση κρυο -συντήρησης . Σε κάποια προαποφασισμένη φάση του ταξιδιού το πλήρωμα αλλάζει θέσεις ,οι ευρισκόμενοι στη κρύο-συντήρηση αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση του σκάφους και οι άλλοι τίθενται σε κρυο - συντήρηση κοκ.
Γνωρίζοντας ηδη από το βιβλίο άλφα, πως ο χρόνος που χρειάζεται για τους αστροναύτες να ταξιδέψουν στο κέντρο του γαλαξία και πίσω δεν είναι περισσότερο από 40 χρόνια* [ στη γη θα έχουν κυλίσει 400 χρόνια], βγαίνει το συμπέρασμα, πως ένα ταξίδι στο γαλαξία και πίσω είναι απόλυτα εφικτό** ακόμη και αν δεν έχουμε βρει το γονίδιο της αθανασίας.
*ο υπολογισμός έγινε με βάση την ιδέα πως οι [500] πεντακόσιοι 20αρηδες Δωριείς επέστρεψαν από την επίσκεψη τους στο γαλαξία στη ΓΗ [60] εξήντα χρόνων.
**εννοείται επίσης πως θα έχουμε στα χέρια μας αστρικό σκάφος ικανό για τέτοιο ταξίδι.
Οι δυνατότητες που ανοίγει η επιστήμη της κρυογεννετικης , όπως περιγράφεται από τον Όμηρο, είναι τεράστιες για εμάς του Γήινους.
Απλά πρέπει να πιστέψουμε και να εξελίξουμε την εν λογω επιστήμη που ηδη έχει κάνει με επιτυχία τα πρώτα της βήματα.
Ο λεξαριθμος [κρυογεννετικη]
1041[6] = Κρυογεννετικη*.- [ επιστήμη που έχει να κάνει με την δυνατότητα κρύο-συντήρησης και επαναφοράς στην κανονικότητα ανθρωπινου η άλλου γενετικού υλικού- οργανισμού ].-μ
1041[6]=Νοστησας δη* .-[ νοστεω = ταξιδεύω / δη = βεβαία / ταξιδεύοντας βεβαία με το σώμα μου σε κρύο-συντήρηση ].-α290-μ
1041[6]=Νοστησας δη’[ω] * .-[ δηω = θα βρω – θα φωτιστώ / ταξιδεύοντας βεβαία με το σώμα μου σε κρύο-συντήρηση θα βρω – θα φωτιστώ ].-α290-μ
1041[6]=ον στησας δη * .-[ ον = το ανθρώπινο ον – τον μελλοντικό αστροναύτη / στησας = ιστημι = στήνω –τοποθετώ –βάζω – στέκω –αρχίζω / δη = βεβαία / αρχίζω το ταξίδι μου τοποθετώντας τον αστροναύτη σε κατάσταση κρύο-συντήρησης βέβαια ].-α268-α290-μ
1041[6]=ον στησας δη’[ω] * .-[ δηω = θα βρω – θα φωτιστώ / αρχίζω το ταξίδι μου τοποθετώντας τον αστροναύτη σε κατάσταση κρύο-συντήρησης βέβαια και αρχίζω το ταξίδι μου προς τον γαλαξία –την φώτιση ].-α268-α290-μ
1041[6] =τελευτα.- [ τελευτα = τελευτάω = φέρω σε πέρας – εκτελώ / με την χρήση της κρύο-συντήρησης εκτελώ την αποστολή μου στο διάστημα ].-μ
1041[6]=ούτε εμπαζομαι γε δ’.-[ εμπαζομαι = προσέχω σε κάτι – ανησυχώ για κάτι / αρχίζω το ταξίδι μου στο διάστημα με το σώμα μου σε κατάσταση κρύο-συντήρησης και δεν ανησυχώ για τίποτα ]-μ
1041[6]=θεοισιν αιειγενετησιν Γαία γ’ ηδ’ .–[ θεοισιν = θεοί / αιειγενετησιν = αυτοί που η τεχνολογία τους παρέχει το δικαίωμα να ξανά – γεννιούνται αιώνια / γαία = η ΓΗ και κάθε πλανήτης του Αργου / γε = βέβαια / ηδη = αμέσως / Η κρυογεννετικη μετατρέπει κάθε άνθρωπο του Αργου άμεσα σε θεό δίνοντας του την δυνατότητα έναρξης της ζωής του ξανά και ξανά στη αιωνιότητα ].- μ
1041[6]=αθάνατους δε.- [ η κρυογεννετικη θα σας κάνει αθάνατους λοιπόν ]-μ
1041[6]=Γαία γ’αλλ’οτε δη έτος.- [Γήινοι όταν έρθει ο κατάλληλος χρόνος η κρυογεννετικη θα σας μετατρέψει σε αιώνιους θεούς ]-μ
1041[6] = Γαία γ’αμειβομενω .-[να αμειφθεί η ΓΗ με το δωρο της αιώνιας ζωής με την επιστήμη της κρυογεννετικης ]-μ
1041[6]=Γαία γ’ ελπωρη .-[ της ΓΗΣ η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο η επιστήμη της κρυογεννετικης ]-μ
1041[6]=ανδρων αλαδ’.- [ αλαδε = η θάλασσα = Α.Ε. = το διαστημικό χάος = το υγρό στο εσωτερικό του ανθρωπινου κυττάρου είναι 100% θαλασσινό νερό / οι άνδρες στο διάστημα θα ταξιδέψουν με την βοήθεια της επιστήμης της κρυογεννετικης ]-μ
1041[6]=σφας γαρ αλαδ’*.- [ σφας = αυτοί / γαρ = διότι / διότι αυτοί στο διάστημα θα ταξιδεύουν με την βοήθεια της επιστήμης της κρυογεννετικης ]-μ
1041[6]=σφας Αργ’ αλαδ’*.- [ σφας = αυτοί / γαρ = διότι / διότι αυτοί στο γαλαξία ΑΡΓΟ θα ταξιδεύουν με την βοήθεια της επιστήμης της κρυογεννετικης ]-μ
1041[6]=τ’ουρανον .–[ουρανός = ο ουράνιος θόλος / το διαστημικό χάος / το στερέωμα / η έδρα των θεών / κόσμος / σύμπαν / γαλαξίας / διότι αυτοί στους θεούς του γαλαξία θα ταξιδέψουν με την επιστήμη της κρυογεννετικης ].-μ
1041[6]=καρυάτιδες.-[ καρυάτιδες = Έχει αποδειχτεί ηδη μέσα από τις αναλύσεις μου στην ομάδα [μυστικά της Αμφιπολης], πως οι καρυάτιδες είναι κόρες του ΔΙΑ και συμβολίζουν τον ανθρώπινο γενετικό κωδικα , η κάποιον γενετικό κωδικα. Επίσης, όλα τα γυναικεία ονόματα που αναφέρονται στα Ομηρικά κείμενα αποτελούν συμβολικές ονομασίες γενετικού υλικού, που απορρέει από τον κεντρικό γενετικό κωδικα με το όνομα ΔΙΑΣ - είναι όλες παιδιά του / το γενετικό υλικό, δηλαδή, δύναται να τοποθετηθεί σε κρύο-συντήρηση ].- μ
Σχόλιο .- Όταν έρθει ο κατάλληλος χρόνος, άρα δεν έχει έρθει ακόμη, οι κάτοικοι του πλανήτη μας θα μπορέσουν με την χρήση της επιστήμης της κρυογεννετικης να γίνουν αθάνατοι θεοί.
Απλά ο καθένας θα καταψύχετε κατά το δοκούν ,η θα έχει το γενετικό του υλικό [όταν είναι σε ηλικία 20 ετών ] σε κρύο-συντήρηση, ώστε, να επανέλθει στην ζωή κάποια άλλη χρονική στιγμή.
Θα ζούμε αιώνια και έτσι και το ταξίδι στο γαλαξία θα γίνει εφικτό.
Τα αποτελέσματα θα είναι χειροπιαστά, αφού τα μεγαλύτερα προβλήματα της ανθρωπότητας θα έχουν λυθεί.
Η λυση δείχνει να είναι «προσωρινή», η αν θέλετε όχι η καλύτερη δυνατή, αφού ο Όμηρος σε αλλα σημεία μας μιλά για αναδιάρθρωση του γενετικού μας κωδικα και απαλλαγή για πάντα από την διττή υπόσταση μας, το στίγμα του θανάτου .


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα