Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ




Μετά έρχεται το ζήτημα της ανάστασης του εαυτού σας από τη ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ της αρρώστιας. Αυτό είναι πιο σημαντικό ακόμα κι από το να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τον διαλογισμό ή φυσικά μέσα για να βρείτε ένα φάρμακο όταν είστε άρρωστοι. Σύμφωνα με πειράματα που διεξήχθησαν από Γερμανούς επιστήμονες, πολλοί άνθρωποι είναι καλύτερα όταν δεν αναλύουν συνεχώς τη σωματική τους κατάσταση ή όταν υποφέρουν από νοητική αποθάρρυνση εξαιτίας των ασθενειών τους. Υπάρχει στενή σχέση μεταξύ του νου και του σώματος, οπότε η καταστροφή της συνειδητότητας της αρρώστιας είναι ζωτικά σημαντική. Πολλές φορές γίναμε καλά από αρρώστιες, αλλά η συνειδητότητα της ασθένειας τις έκαναν να επανεμφανιστούν.
Καθώς διαλογιζόταν αργά ένα βράδυ, κάποιος άγιος είδε το φάντασμα της φοβερής ασθένειας της ευλογιάς να μπαίνει στο χωριό όπου ζούσε. «Σταμάτα κύριε Φάντασμα!», φώναξε. «Φύγε. Δεν πρέπει να ενοχλήσεις μια πόλη στην οποία προσκυνώ τον Θεό».
«Θα πάρω μόνον τρεις ανθρώπους», απάντησε το φάντασμα, «σύμφωνα με το συμπαντικό καρμικό μου καθήκον». Σ’ αυτό ο άγιος έγνεψε συναινώντας λυπημένα.
Την επόμενη μέρα τρία άτομα πέθαναν από ευλογιά. Την επόμενη μέρα όμως πέθαναν αρκετοί ακόμα και κάθε μέρα από τότε υπέκυπταν στη φρικιαστική αρρώστια.
Σκεπτόμενος ότι το φάντασμα τον είχε εξαπατήσει άσχημα, διαλογίστηκε βαθιά και το κάλεσε. Όταν εμφανίστηκε, ο άγιος το μάλωσε.
«Κύριε Φάντασμα, όταν μου είπες ότι θα πάρεις μόνον τρεις ανθρώπους με την ευλογιά σου με εξαπάτησες και δεν είπες την αλήθεια».

Το φάντασμα όμως απάντησε: «Στο όνομα του Μεγάλου Πνεύματος, είπα την αλήθεια».
Ο άγιος επέμεινε. «Υποσχέθηκες ότι θα έπαιρνες μόνο τρία άτομα αλλά στην αρρώστια υπέκυψαν δεκάδες».
«Πήρα μόνο τρεις», είπε το φάντασμα. «Οι υπόλοιποι σκότωσαν τον εαυτό τους από τον φόβο».
Πρέπει να αναστήσετε τον εαυτό σας από τη συνειδητότητα της ασθένειας – από τη σκέψη της ασθένειας. Είστε το άτρωτο Πνεύμα, όμως τώρα το σώμα κυβερνά τον νου. Ο νους πρέπει να κυβερνά το σώμα. Τότε το σώμα δεν θα δέχεται υποβολιμαίους επηρεασμούς από το περιβάλλον ή την κληρονομικότητα. Ο λανθασμένος τρόπος ζωής στο υλικό επίπεδο διδάχθηκε στις επόμενες γενιές από τους αρχικούς προγόνους μας οι οποίοι υπέκυψαν στην αυταπάτη των θνητών. Συχνά εμφανίζονται αρρώστιες μόνο και μόνο γιατί διεγείρατε τη συνειδητότητα της αρρώστιας που κληρονομήσατε από τους προπάππους σας κι έτσι ενισχύσατε την ευαισθησία σας σ’ αυτές. Θα πρέπει πάντα να θυμάστε ότι αν το Πνεύμα απέσυρε τη νοήμονα «τηλε-εκπεμπόμενη» ενέργεια που δραστηριοποιεί τη δημιουργία θα πεθαίνατε επί τόπου, σαν ένα πουλί που το πυροβόλησαν. Παρ’ όλη την αίγλη σας και παρόλα τα χρήματά σας, δεν θα μπορούσατε να ζήσετε. Πρέπει να αναγνωρίσετε ότι ζείτε αποκλειστικά και άμεσα από τη δύναμη του Θεού. Αναστήστε τον εαυτό σας από τη συνειδητότητα της σωματικής ασθένειας. Ο Θεός δεν δημιούργησε την αρρώστια. Αναστήστε τον εαυτό σας από τη συνειδητότητα της αρρώστιας που πέρασε σ’ εσάς από τους προγόνους σας. Μη σας πτοούν οι δυσκολίες. Να είστε άφοβοι. Αυτές είναι οι αλήθειες που κηρύσσονται στην Ινδία εδώ και αιώνες. Αλήθειες που θα σας απελευθερώσουν!
Μετά, σειρά έχει η ανάσταση από τις νοητικές μας συνήθειες. Ο μεταξοσκώληκας υφαίνει ένα κουκούλι γύρω από τον εαυτό του. Τότε, πριν προλάβει να αναπτυχθεί ώστε να βγάλει φτερά και να βγει από το κουκούλι, ο παραγωγός τον πιάνει κι έτσι ο μεταξοσκώληκας ψοφάει μέσα στη φυλακή που ο ίδιος δημιούργησε. Όλοι είμαστε παγιδευμένοι με τον ίδιο τρόπο. Πριν αναπτυχθούμε πνευματικά υφαίνουμε ανόητα γύρω από τον εαυτό μας ένα κουκούλι από φόβους, στενοχώρια και άγνοια, μέχρι που έρχονται η αρρώστια και ο θάνατος και μας καταστρέφουν. Είμαστε δέσμιοι με δεσμά που οι ίδιοι δημιουργήσαμε. Τι είναι το πιο καταστροφικό? Οι δικές μας λανθασμένες σκέψεις, ο δικός μας εσφαλμένος τρόπος ζωής – το να σκεφτόμαστε χωρίς να χρησιμοποιούμε τη διάκριση και μετά να πράττουμε ανάλογα. Πρέπει να αναστήσουμε τον εαυτό μας από σκέψεις θυμού που μας σκοτώνουν πνευματικά, από τις σκέψεις που τρέφουν την ιδιοτέλεια, από τη δυσαρμονία στον τρόπο ζωής μας. – Παραμαχάνσα Γιογκανάντα
Η φαντασία είναι η πόρτα μέσα από την οποία μπαίνουν και η αρρώστια και η θεραπεία. Πάψτε να πιστεύετε ότι η αρρώστια είναι πραγματική ακόμα κι αν είστε άρρωστοι· ένας επισκέπτης που αγνοείται, θα τραπεί σε φυγή!». – Σρι Γιουκτέσβαρ, γκουρού του Παραμαχάνσα Γιογκανάντα
Να προσεύχεστε και να διαβεβαιώνετε: Ουράνιε Πατέρα, είσαι παρών σε κάθε άτομο, κάθε κύτταρο, κάθε αιμοσφαίριο, κάθε μόριο νεύρου, εγκεφάλου και ιστού. Είμαι καλά, γιατί Εσύ βρίσκεσαι σε όλα τα μέρη του σώματός μου. Η τέλεια υγεία του Θεού εισχωρεί και διαποτίζει τους σκοτεινούς θύλακες της σωματικής μου ασθένειας. Σε όλα μου τα κύτταρα λάμπει το θεραπευτικό Του φως. Τα κύτταρά μου είναι εντελώς καλά γιατί η τελειότητά Του είναι μέσα τους.

 – Παραμαχάνσα Γιογκανάντα 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα