Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ!


Το μυαλό της δεν ήταν απλά στο σεξ, άλλωστε τι το πιο φυσιολογικό για νορμάλ άτομο, συγκεκριμένα την 23χρονη κόρη πασίγνωστου Αθηναίου εμπόρου ξυλείας. Αρραβωνιασμένη, εργαζόμενη στην επιχείρηση του μπαμπά, μια κοπέλλα ολότελα ισορροπημένη, όπως θα συμφωνήσει ο καθένας που την γνωρίζει. Κι όμως, η εν λόγω επισκέφθηκε ψυχολόγο, γιατί λες;
Επειδή «υποφέρει» από συχνές σεξουαλικές φαντασιώσεις. Κάθε ημέρα, μα κάθε ημέρα, ιδιαίτερα πριν πέσει στο κρεββάτι να κοιμηθεί, την «επισκέπτονται» αναπαραστάσεις σκηνών στις οποίες συμμετέχει η ίδια. Όχι, δεν είναι αυτό ένα φαινόμενο που χαρακτηρίζει μια κάποια ανωμαλία της, κάτι στραβό να παίζει στο σεξουαλικό της Εγώ. Τέτοιον φόβο δεν έχει, μόνον ήθελε να διαπιστώσει, με τη βοήθεια ειδικού, ψυχοερευνητή, σε τι οφείλεται το ότι φαντασιώνεται τον εαυτό της, αλλά και άλλους του κύκλου της σε πράξεις συνουσιαστικές. Με μπόλικο αλατοπίπερο σεξ, με παιχνιδίσματα, όχι τυποποιημένα και κλισέ πηδήματα.
Περισσότερα δεν χρειάζεται να προσθέσουμε, ούτε βέβαια να αποκαλύψουμε το όνομά της που, σημειώνω, με την πρώτη ματιά επάνω της προκαλεί... φαντασιώσεις extreme. Μπαίνουμε κατ' ευθείαν στο θέμα, στο φινάλε δεν κάνουμε απαγορευτικό κουτσομπολιό προσωπικών σεξουαλικών δεδομένων.

Ποια είναι η ιδανική σύντροφος σε μια σχέση ελεύθερη, δηλαδή χωρίς προοπτική, χωρίς αύριο, μονιμότητα, γάμο και τα λοιπά. Είναι εκείνη που δεν διστάζει να κάνει πράξη τις φαντασιώσεις της! Όχι, κύριε. Είναι το θηλυκό που κατ' αρχήν «γεννάει» φαντασιώσεις.
Αυτές τις γυναίκες θέλει ο ενεργός αρσενικός, όχι απαραίτητα ο σεξιστής, αυτός που κατέχεται από σεξουαλικές εμμονές. Μιλάμε για φυσιολογικά πράγματα, για ελεγχόμενα.
Λοιπόν. Αν δεν σε σαπορτάρει το ταίρι στο σαρκικό σμίξιμο δεν απολαμβάνετε και οι δύο σεξ σε ποικίλες σεναριακές παραλλαγές. Η ιδεώδης γυναίκα, λοιπόν, είναι εκείνη που είναι ανοικτή σε πειραματισμούς αλλά και η ίδια αποτελεί πηγή φαντασιακών επιθυμιών που τις εκπληρώνει με τον γκόμενο.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα