Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Η ΑΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΜΑ

 
Όλοι μας έχουμε ακούσει ή διαβάσει για την λεγόμενη αύρα και το δυναμικό φορτίο που περικλείεται γύρω από το κεφάλι μας και το ολόκληρο το σώμα μας. Το δυναμικό αυτό φορτίο λέγεται και δυναμικό ηρεμίας, διότι ακριβώς παράγεται με τις συνήθεις συνθήκες, χωρίς κάποια διέγερση, με βάση την πυκνότητα των ιόντων. Το δυναμικό αυτό φορτίο ΑΔΕΛΦΙΑ….μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί από διάφορες αιτίες.
Γενικά γύρω από τη μεμβράνη όλων των ζώντων κυττάρων υπάρχει μια διαφορά δυναμικού από 5.000 μέχρι 85.000 μV (μικροβόλτ)-εκατομμυριοστό του βολτ. Το δυναμικό αυτό ενέργειας ονομάζεται ένας άλλος ηλεκτρισμός που παράγεται κυρίως στα νευρικά μας κύτταρα και σε μικρότερο βαθμό στα μυϊκά. Το νευρικό ερέθισμα είναι της τάξης περίπου των 35 μέτρων το δευτερόλεπτο (χελμχολτς) και δυναμικού από 70.00 μέχρι 120.000 μV. Όμως αυτά τα ηλεκτρικά πεδία του νευρικού μας συστήματος μπορούν να ατονήσουν κατά κάποιον τρόπο ή να διακοπούν από άλλα εξωτερικά αίτια με την ίδια συχνότητα. Η ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκέφαλου μας είναι από 5.000 έως 700.000 μV. Η ηλεκτρική αυτή δραστηριότητα εκπέμπεται με τη μορφή κυμάτων 1-100 κύκλων (ΗΖ) το δευτερόλεπτο. Εντοπίζεται αρκετές ίντσες γύρω από το κεφάλι μας. Η φυσική αυτή δραστηριότητα του εγκέφαλου μας…όσο και να σας φαίνεται παράξενο…επηρεάζεται από το άνοιγμα και το κλείσιμο των ματιών μας, την υπέρπνοια αλλά και από άλλους λόγους.
(Με τον όρο υπέρπνοια, περιγράφονται καταστάσεις με αύξηση του αναπνεόμενου όγκου με ή χωρίς αύξηση της συχνότητας αναπνοής.)
Κατεβαίνοντας λίγο πιο κάτω από το κεφάλι μας και πηγαίνοντας στο όργανο της καρδιάς παρατηρούμε ότι το ηλεκτρικό της πεδίο της είναι από 500 έως 50.000 μV, αλλά όμως 40 φορές πιο μικρότερο από το πεδίο του αστικού μας περιβάλλοντος. Ο κάθε καρδιακός παλμός εκπέμπει ένα κύμα των 3 κύκλων (3ΗΖ) ανά δευτερόλεπτο που μπορεί να ανιχνευθεί σήμερα με το ηλεκτροκαρδιογράφημα. Το πεδίο του ματιού μας είναι 6.000 μV και σ’ αυτό στηρίζεται η ηλεκτροαμφιβληστρογραφία. Όταν το φως λοιπόν πέσει επάνω στο μάτι μας δημιουργείται μία χαρακτηριστική διακύμανση του δυναμικού. Αυτό το δυναμικό του ματιού εκπέμπεται από τα μάτια, είναι δηλαδή ανάλογο της καταστάσεως του σώματος μας, του εγκεφάλου μας και των σκέψεών μας. Γι’ αυτό τα μάτια μας αποτελούν τον καθρέφτη της Ψυχής μας και βρίσκουν ακριβώς εφαρμογή το «μάτιασμα»…δηλαδή η γοητεία, η συμπάθεια, η αντιπάθεια, η έλξη και η απώθηση, ο έρωτας, η εκτίμηση, η επιβολή σε άλλα άτομα και άλλα τηλεπαθητικά γεγονότα.

Κατά τη σύσπαση των μυών παράγονται διφασικά ή τριφασικά κύματα ύψους 20-2000 μV, με συχνότητες από 6 έως 30 κύκλων ανά δευτερόλεπτο. Παράγονται επίσης διάφοροι ήχοι. Σ’ αυτά στηρίζεται και η ηλεκτρομυογραφία. Σ’ αυτά ακόμη βρίσκει εφαρμογή και το χάδι…δηλαδή η μεταβίβαση καλού ηλεκτρισμού, το χειροκρότημα, η χειραψία…όπου η ενέργεια οδεύει προς τον χειροκροτούμενο, η ύψωση του χεριού μας για ορκωμοσία, η άμβλυνση του πόνου σ’ ένα σημείο που χτυπήσαμε και βάζουμε το χέρι μας και διοχετεύουμε ηλεκτρισμό και πολλά άλλα.
Γενικότερα το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του περιβάλλοντος που φθάνει από 1.000.000 έως 2.000.000 μV, δηλαδή 2 V (βολτ) περίπου και είναι κατά πολύ ισχυρότερο του ανθρώπινου πεδίου. Το πεδίο του περιβάλλοντος, που είναι διάχυτο ανάμεσά μας, επηρεάζει άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά το ανθρώπινο στοιχείο. Ωστόσο το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο ενός υγιούς ανθρώπου, με την ενέργεια (φως-ηλεκτρισμό) που απορροφά από το περιβάλλον, είναι σε θέση να διατηρεί ισορροπία, ώστε δράση και αντίδραση να είναι ίσες. Ο άνθρωπος και κάθε Ον της Γαίας ζει μόνιμα μέσα σε μεταβλητά ηλεκτρικά πεδία του εκάστοτε περιβάλλοντός του. Αυτά λοιπόν τα πεδία είναι διαφορετικά σε πόλεις και διαφορετικά στην επαρχία και στη φύση. Στην πόλη εκτός από την ηχορύπανση που έχουμε, υπάρχει και μια έντονη ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα, που δρα επάνω μας σωματικά και ψυχοπνευματικά.
Οι εκπομπές των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από τις διάφορες κεραίες της τηλεοράσεως, του ραδιοφώνου (κυρίως των FM ), της κινητής τηλεφωνίας, των ραντάρ, των ηλεκτρικών δικτύων, των βιομηχανικών μηχανημάτων…επηρεάζουν άμεσα τα κύτταρά μας και μπορούν να μας αρρωστήσουν…ακόμη και να μας τρελάνουν. Επίσης μας επηρεάζουν τα μικροκύματα από τις οικιακές συσκευές, διότι τα κύματά τους βρίσκονται κοντά στο ορατό φως και απορροφώνται από τα μάτια και τα κύτταρα μας. Δυστυχώς στις μεγάλες πόλεις, ο άνθρωπος έχει (καταφέρει) να υπερφορτώσει με μεγάλα ηλεκτρομαγνητικά φορτία το γύρω περιβάλλον του. Έτσι εάν κάποιος βγει στη φύση, μακριά από όλα αυτά, νοιώθει πολύ διαφορετικά, πολύ αλλιώτικα. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος των πόλεων με την πρώτη ευκαιρία εκδράμει και πηγαίνει στη φύση….για να πάρει αέρα… Όμως πολύ οδυνηρές είναι οι επιπτώσεις σε όσους έχουν αδύνατο και πεσμένο, προσωρινά ή μόνιμα νευρικό σύστημα. Το σώμα του ανθρώπου μπορεί ακριβώς να φορτιστεί, όπως στην περίπτωση μιας καταιγίδας. Όταν πλησιάζει η καταιγίδα και πρόκειται να πέσει κεραυνός πολύ κοντά μας, τότε τα μαλλιά μας υψώνονται…σηκώνονται όρθια. Χάρη, λοιπόν, στον ηλεκτρομαγνητισμό που παίρνουμε από το περιβάλλον, θετικό ή αρνητικό, αλλά και σ αυτόν που δημιουργείται μέσα μας, κάθε άνθρωπος έχει το δικό του ατομικό ηλεκτρισμό…δηλαδή τη δική του «αύρα».
Ο προσωπικός μας ηλεκτρομαγνητισμός, τα μαγνητικά ρευστά που λέμε… διαφεύγουν και έξω από τον οργανισμό μας, διαφοροποιούνται κατά περιόδους ανάλογα φυσικά με τη την ψυχοσωματική μας κατάσταση, τη θέση των άστρων και τον ηλεκτρομαγνητισμό τους, τη φωτοβολία τους (δηλ. ηλιοφάνεια- συννεφιά, πρωϊ, μεσημέρι, δειλινό κλπ), τον τόπο που βρισκόμαστε, αν είμαστε μέσα ή έξω από το σπίτι, στο αυτοκίνητο, στο βουνό ή στη θάλασσα, περιπτώσεις στις οποίες φυσικά βρίσκουν εφαρμογή, η μαγνητοβιολογία, η ηλιοβιολογία, η κλιματοβιολογία, η μετεοψυχική και άλλοι κλάδοι.
Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΑΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΜΑ

Το δυναμικό ηλεκτρισμού της ατμόσφαιρας και των διάφορων οργάνων του σώματος μας είναι:
(Ατμόσφαιρα από 1 έως 2.000.000 μV 1-2 V)
Κύτταρο από 50.000 έως 85.000 μV Μήκος 35 μ.
Εγκέφαλος από 5.000 έως 700.000 μV ¼ V 1-100
Καρδιά από 500 έως 50.000 μV 3
Μυς από 20 έως 20.000 μV 6-30
Μάτια 6.000 μV
Δηλαδή παρατηρούμε ότι υπερέχει κατά πολύ το δυναμικό, η εκπομπή του εγκεφάλου, με τους 100 κύκλους ανά δευτερόλεπτο που στο διάγραμμα του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος τείνει προς το γνωστό μας ηλεκτρικό ρεύμα αλλά είναι εκατοντάδες φορές μικρότερο σε ισχύ (V). Πάντως εικάζεται ότι 17.000 κύκλοι (17ΚΗΖ)….συλλαμβάνονται από παιδιά. Βραχέα 1400ΚΗΖ Μεσαία 305ΚΗΖ Μακρά 140ΚΗΖ 17.000ΗΖ 100ΗΖ 50ΗΖ 1ΗΖ
Απλά με τη σκέψη μας μπορούμε να αυξήσουμε το δυναμικό μας, π.χ όταν θυμώνουμε. Μια θετική συνεχή υποβολή λέμε «μπορώ», είμαι ικανός-η να ανεβάσω την ενέργειά μου. Αντίθετα μια πεσιμιστική σκέψη μπορεί να μας την μειώσει. Την ενέργειά μας μπορεί να την αυξήσει και η κινητικότητά μας ή και το αντίστροφο. Όταν κάνουμε άθληση παράγεται μια ορμόνη που ανεβάζει τη βιοενέργειά μας…δηλαδή τον ψυχοδυναμισμό μας…διότι όλα αυτά βασίζονται σε χημικές διεργασίες των κυττάρων.
Φυσικά ορισμένα άτομα….χάρη στο δυνατό ψυχοδυναμισμό τους…δηλαδή τη δυνατή τους «αύρα»….έχουν την ικανότητα να σπάνε από μακριά διάφορα γυάλινα αντικείμενα, να μαραίνουν λουλούδια, να στραβώνουν ελάσματα, ή να προκαλούν άλλα ψυχοκινητικά η τηλεπαθητικά φαινόμενα. Αυτό οφείλεται σε εκπομπή βιορευμάτων από τα μάτια ή τα χέρια-δάκτυλα. Ανάλογα με την ισχύ τους ο άνθρωπος παρουσιάζει , ανάλογη αντίσταση στο ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτή η αντίσταση μπορεί να μετρηθεί εύκολα μ’ ένα ωμόμετρο. Αν κάποιος πιάσει τα δύο άκρα του με καθένα χέρι χωριστά θα εμφανιστεί κάποιο δυναμικό, που έχει διαφορά από κάποιο άλλο άτομο. Αυτό που έχει τη μικρότερη αντίσταση το χτυπάει πιο εύκολα το ηλεκτρικό ρεύμα.
Το μάτιασμα είναι μία ενέργειας που εκπέμπεται προς ένα άλλο πρόσωπο…δηλαδή μια ψυχοβολική επίδραση ορισμένων ισχυρών ατόμων…πομπών σε άλλα ευαίσθητα κυρίως άτομα, που γίνεται με τα μάτια, κυρίως ασυνείδητα, μπορεί όμως να προκαλέσει ένα ολόκληρο σύνδρομο ασθενικών συμπτωμάτων στον….παθόντα ή ακόμη να τον κάμει να σκοντάψει… Ο άνθρωπος λοιπόν «κολυμπάει» μέσα στον ηλεκτρομαγνητισμό του περιβάλλοντος Σύμπαντος Κόσμου και είναι «δεμένος» μ’ αυτό.
Η επιστήμη έχει προχωρήσει και με την «κιρλιανή φωτογραφία» ξέρουμε πλέον ότι τα μαγνητικά ρευστά…δηλαδή ο ηλεκτρισμός…φεύγει από τα χέρια μας και κατευθύνονται προς άλλους και «αποτελούν πληροφορίες, που όσοι τα συλλαμβάνουν…τείνουν να μας απαντήσουν». Αν τα δέσουμε τα χέρια μας κλείνουμε το κύκλωμα και δεν υπάρχει τηλεπαθητική επικοινωνία με τους άλλους.
Οι πρόγονοί μας έχοντας τη γνώση…είχαν την παλάμη τους υψωμένη…ώστε να οδεύει προς τους άλλους συνανθρώπους τους και στο Σύμπαν ….αλλά συγχρόνως και έπαιρνε και έδιδε. Αν πχ. έχουμε τις παλάμες από την πλευρά των νυχιών μας δεν λαμβάνουμε….αλλά ούτε δίνουμε.
Ο χαιρετισμός αυτός…σήμερα δυστυχώς τον μιμούνται αδαείς….άνθρωποι…όπως και της Χρυσής Αυγής…που μεν ξέρουν κάποιοι ότι είναι αρχαιελληνικός χαιρετισμός….αλλά όμως δεν γνωρίζουν καν τη χρήση του…και αμαυρώνουν κάθε έννοια….καθώς μιμητής τους ήταν και ο Χίτλερ…που έκλεψε τον χαιρετισμό αυτό…και τον καθιέρωσε για το στρατό του. Διότι προσέξτε….ακόμη και όταν ορκίζεται κάποιος σήμερα….κατά την απόδοση του όρκου που δίνει…δηλαδή με κλειστή την παλάμη-γροθιά και το χέρι του…. στο στήθος…απλά τι κάνει….απλά κλείνει το κύκλωμα κι ότι ορκιζόμαστε μένει σε μας. Δεν φεύγει. Αντίθετα με την παλάμη υψωμένη-τεντωμένη και ανοιχτή πηγαίνει προς τους άλλους…..όπως εύλογα χαιρετούσαν οι Πρόγονοί μας.

Οφείλουμε ακόμη να γνωρίζουμε ότι αν κρατήσουμε τις παλάμες μας ανοιχτές ή και ακουμπισμένες κάπου, δεν υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί ο θυμός μας, ο οποίος φυσικά είναι πάντα εξωγενής. Αν όμως τις έχουμε κλειστές τις γροθιές, τότε η εξωγενής ενέργεια περνώντας πρώτα από τον εγκέφαλο μας πολλαπλασιάζεται και φθάνουμε να χτυπήσουμε κάποιον για να του επιστρέψουμε τη δυσμενή ενέργεια που μας έστειλε. Λοιπόν για να κλείσουμε το θέμα….τα μαγνητικά ρευστά, είναι που μας κάνουν να συμπαθούμε ή να αντιπαθούμε κάποιον. Όμως αυτά μπορούν να διαφοροποιηθούν και από τις ακτινοβολίες του Σύμπαντος Κόσμου και να αλλάξουμε γνώμη γι’ αυτόν. Και από εκεί που κάποιος-οια περνούσε αδιάφορος-η, παρ’ όλο που βρισκόμασταν στον ίδιο χώρο αρκετό καιρό μαζί του, αρχίζουμε τελικά να τον συμπαθούμε ή να τον αντιπαθούμε…να τον ερωτευθούμε…ή και το αντίθετο.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα