Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΤΟ 'ΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΥΤΥΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ... ΡΑΤΣΙΣΜΟ


Η κυρία είναι χοντρή. Υπέρβαρη. Δεν την γουστάρω. Είμαι ρατσιστής, σου λέει. Βγάζω το ρατσισμό μου στα άτομα με περιττά κιλά. Άρα, είμαι ένα αντικοινωνικό άτομο, εχθρικό, επικίνδυνο. Είμαι ρατσιστής.
Κι εγώ τι λέω; Ότι είναι φασίστας του κερατά εκείνος που με χαρακτηρίζει ρατσιστή. Επειδή μου απαγορεύει να έχω άποψη. Επιθυμία. Επειδή με βρίζει με το χαρακτηρισμό του «ρατσιστή».
Μιλάμε πολύ σοβαρά. Η ψευτοκουλτούρα, η ψευτοδιανόηση, δηλαδή η κυριλάτη αλλά και πολύ βαρειά μαλακία, έχει ανακαλύψει τη λέξη ρατσισμός και κάνει επίδειξη γνήσιου... ρατσισμού! Βαπτίζει ρατσιστή εμένα που γουστάρω π.χ. την γυναίκα να έχει «πιασίματα», να μην έχει.
Την θέλω με πλούσιο στήθος την γυναίκα. Άρα, είμαι ρατσιστής, βγάζω ρατσισμό απέναντι στις άβυζες γυναίκες, σ' εκείνες που έχουν μικρά βυζιά. Δεν κάνω κέφι τις βυζούδες; Πάλι ρατσιστής είμαι.

«Ένοιωσα τον ρατσισμό για τα παραπανίσια κιλά μου» είπε η κυρία Νατάσσα Μποφίλιου. Φοβερά πράγματα. Ποιοτική τραγουδίστρια, αν δεν μου λέει κάτι ως καλλιτέχνις, είμαι πάλι ρατσιστής. Και επειδή η κυρία αδυνάτισε, παραδυνάτισε, έχω μια απορία. Μπήκε στην σκληρή δοκιμασία να πολεμήσει το πάχος της επειδή είναι... ρατσίστρια; Επειδή δεν της αρέσει να είναι χοντρή.
Η δουλειά μ' αυτή τη γελοιότητα περί ρατσισμού ξεκίνησε πριν από ενάμισυ αιώνα επειδή κάποιοι θεωρούσαν ότι η φυλή τους είναι ανώτερη. Λόγω χρώματος του δέρματος, της διαφορετικής θρησκείας, εθνικότητας. Απ' εκεί και πέρα το πήραν οι εξαντρίκ και πουλάνε μούρη και εμπορεύονται πολιτικά τον αντιρατσισμό.
Αναδημοσίευση από apodytiriakias
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα