Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ


Τα παιδιά μας είναι τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής. Όταν σταματάμε για να ακούσουμε τι έχουν να πουν, μπορούμε να μάθουμε πολλά μεγάλα πράγματα για την πνευματική σφαίρα. Ο Wayne αγαπούσε τα παιδιά. Είχε 8 όμορφα παιδιά ο ίδιος και πίστευε ότι ήταν άγγελοι που ήρθαν από τον ουρανό. Τα παιδιά είναι θαυμάσια μικρά όντα από τα οποία μπορούμε να μάθουμε πάρα πολλά. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι είναι ο καλύτερος δάσκαλος σας ακριβώς όπως εσείς είστε ο δικός τους. Με τα λόγια του Wayne:
Έχω καταπιαστεί με τα μεγάλα μυστήρια θέματα που έχουν φέρει σε αμηχανία τους φιλοσόφους από την αρχή της καταγεγραμμένης ιστορίας, και πριν ακόμα, αν μπορώ να κάνω εικασίες για το τι συζητούσαν οι άνθρωποι, ενώ διέμεναν σε πρωτόγονες σπηλιές. Υπάρχει ζωή πριν και μετά το θάνατο; Υπάρχει πραγματικά ένα τέτοιο πράγμα όπως οι άγγελοι; Υπάρχει Θεός, και αν ναι, με τι ο Θεός μοιάζει; Η ψυχή και η συνειδητότητα μας επιβιώνει το θάνατο του σώματός μας; Αυτά είναι τα αινιγματικά ερωτήματα που πάντα προβλημάτιζαν τους μελετητές. Ωστόσο, τα λόγια των μικρών παιδιών μας, μπορεί να μας δώσουν τις απαντήσεις που έχουν ξεφύγει από τις πνευματικές προσπάθειες των σοφότερων των δασκάλων μας. Ολόκληρα βιβλία γραμμένα από με υψηλό μορφωτικό επίπεδο και σεβαστούς μελετητές όντως πιστοποιούν τις αλήθειες που λέγονται από τις νέες μας αφίξεις.
Εδώ και πολύ καιρό έχω αποφασίσει ότι τα παιδιά είναι πολύ περισσότερο από απλώς βιολογικά όντα διαμορφωμένα από την γενετική τους κατασκευή και το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται. Στην ουσία είναι πνευματικά όντα που φέρνουν μαζί τους τη σοφία και μια σειρά από εμπειρίες που έχουν ζήσει εδώ σε προηγούμενες ζωές.

Η συνειδητοποίηση των αληθειών που απορρέουν από τα στόματα των αθώων παιδιών μας μπορεί να προσφέρει ένα αντίδοτο σε όλα αυτά τα περιττά βάσανα, κάτι το οποίο έχει ανυπολόγιστο όφελος. Το ποιοι είμαστε προφανώς δεν είναι τα σώματα αυτά που κατοικούμε. Αυτά τα βιολογικά κελύφη είναι σε μια συνεχή κατάσταση αλλαγής, και γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι όλα όσα υλοποιούνται τελικά θα αποϋλοποιηθούν. Από όλα αυτά που μπορούμε να συγκεντρώσουμε από αυτά που μας λένε τα παιδιά μας, οι ψυχές μας είναι άφθαρτες, και υπερβαίνουν το χρόνο και το χώρο με έναν τρόπο που παραμένει μυστήριο για όλους μας. Ναι, η συνειδητότητα μας είναι άπειρη, πράγμα που σημαίνει ότι, σε αντίθεση με το σώμα μας, δεν έχει αρχή και τέλος. Είμαστε όλοι άπειρα πνευματικά όντα που έχουν μια προσωρινή ανθρώπινη εμπειρία, και έτσι πολλοί από τους πολύ ιδιαίτερους νέους μας παρέχουν μαρτυρία για αυτήν την μεγάλη ιδέα.
Προτείνω να αρχίσετε να βλέπετε κάποια από τα μικρά παιδιά στη ζωή σας, σαν νέες αφίξεις από τον ουρανό. Επικοινωνήστε μαζί τους, κάνοντας ερωτήσεις σχετικά με τις αναμνήσεις τους. Πάνω απ 'όλα, μην απορρίψετε κάτι που ίσως πουν, ανεξάρτητα από το πόσο παράλογο μπορεί να ακούγεται σε σας. Κάντε μια προσπάθεια να εμπλέξετε τα παιδιά σας σε συζήτηση, και αντί να θεωρείτε τον εαυτό σας ως δάσκαλό τους, επιτρέψτε τους να αναλάβουν αυτό το ρόλο με σας. Να είστε περίεργος και ενεργός ακροατής εκμαιεύοντας πληροφορίες και δείχνοντας γνήσιο ενδιαφέρον για ό, τι θα μπορούσαν να προσφέρουν.
Να γνωρίζετε ότι οι νεώτεροι, οι οποίοι προσδίδουν αυτές τις μυστηριώδεις λέξεις που μπορείτε να βρείτε δύσκολο να κατανοήσετε, μιλούν τη δική τους μοναδική αλήθεια. Αφήστε αυτήν την ειλικρίνεια και τον ενθουσιασμό τους για τις «περίεργες» αυτές αναμνήσεις από τον ουρανό να σας υπενθυμίσουν ότι και εσείς ήσασταν κάποτε ένα μικρό παιδί, και το μικρό αυτό παιδί κατοικεί μέσα σας ανά πάσα στιγμή.
Είναι σημαντικό ποτέ να μην απορρίπτετε ή να αμφιβάλετε γι αυτές τις αναμνήσεις, και να έχετε κατά νου την περίφημη παρατήρηση του Μαρκ Τουέιν: «Δεν είναι αυτό που δεν γνωρίζετε που σας βάζει σε μπελάδες. Είναι αυτό που γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι δεν είναι ακριβώς έτσι».
- Δρ Wayne W. Dyer
Την επόμενη φορά που συζητήσετε με τα παιδιά σας, κάντε τους ερωτήσεις σχετικά με τη ζωή και το πώς αισθάνονται γι 'αυτή. Θα εκπλαγείτε για το πόσα μπορείτε να μάθετε από αυτά. Συνεχώς μαθαίνω από τα παιδιά. Φέρνουν νέες ιδέες για τη ζωή και ανοίγουν το μυαλό σας σε νέες προοπτικές.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα