Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Έλληνες επιστήμονες ανακάλυψαν το «χρωμόσωμα του πολιτικού»

gonidio
 Τη δική τους μάχη για την πλήρη «αποκρυπτογράφηση» του έλικα του DNA δίνουν οι βιολόγοι παγκοσμίως ενώ στην ίδια έρευνα απασχολούνται εδώ και πολλά χρόνια και αρκετοί  Έλληνες επιστήμονες.  Συγκεκριμένα, σε ένα από τα υπόγεια εργαστήρια του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, οι φοιτητές του τμήματος μοριακής βιολογίας και γενετικής εργάζονται σκληρά μέρα και νύχτα προσπαθώντας να «διαβάσουν» τις ανθρώπινες γενετικές πληροφορίες.
Η περασμένη Δευτέρα ωστόσο, ήταν για αυτούς μια μέρα διαφορετική από τις άλλες. Ο Αλέξιος Σαλπάκης, υποψήφιος διδάκτωρ, εισήλθε ενθουσιασμένος στην αίθουσα του καθηγητή του φωνάζοντας το γνωστό «Εύρηκα!». Ο καθηγητής του, τον κοίταξε αποσβολωμένος περιμένοντας ανυπόμονα να ακούσει κάποια εξήγηση. «Ανακαλύψαμε το γονίδιο του Πολιτικού!» αναφώνησε τότε με χαρά ο Α. Σαλπάκης.
Ο υπεύθυνος καθηγητής για το έργο της «αποκρυπτογράφησης»του ανθρώπινου DNA, Μίλτος Αυλόγιαννης, μας εξιστορεί πως ακριβώς επιτεύχθηκε το θαύμα αυτό της επιστήμης: «Το 2007 είχε επισκεφτεί το πανεπιστήμιο μας ο Γ. Παπανδρέου ως ομιλητής σε μία εκδήλωση της ΠΑΣΠ. 
Όντας υπό την επίβλεψη μου και ξέροντας πως κάποτε θα αποβεί χρήσιμο στην έρευνα μας, ο Α. Σαλπάκης έσπευσε να μαζέψει το γενετικό υλικό του κυρίου Παπανδρέου από το ποτήρι με νερό που του είχε προσφερθεί κατά τη διάρκεια της ομιλίας, το οποίο και αποθήκευσε στην τράπεζα γενετικού υλικού του Πανεπιστήμιου. 

Τον τελευταίο καιρό, έχουμε αρχίσει να κατανοούμε τον τρόπο με τον οποίο είναι αποθηκευμένες οι πληροφορίες στο νουκλεϊκό οξύ και έτσι ο Αλέξης αποφάσισε να αρχίσει να μελετά το γενετικό υλικό του Γεώργιου Παπανδρέου που τόσα χρόνια φυλούσε ευλαβικά. Ήταν εύκολο να διακρίνει κανείς πως το συγκεκριμένο δείγμα είχε μια μεγάλη διαφορά από τα άλλα: Ένα επιπλέον χρωμόσωμα, το χρωμόσωμα του πολιτικού!».
Ο Δόκτωρ Αυλόγιαννης εξηγεί στο «Κουλούρι» πως το συγκεκριμένο χρωμόσωμα επηρεάζει την εξέλιξη του ανθρώπου από την βρεφική ακόμα ηλικία και επιτρέπει να ενεργοποιούνται κομμάτια του ανθρώπινου εγκεφάλου τα οποία κανονικά δεν λειτουργούν. Συγκεκριμένα, παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένη εγκεφαλική λειτουργία στο κέντρο Μπροκά, γεγονός το οποίο εξηγεί την ρητορική δεινότητα των εκλεκτών αυτών ανθρώπων αφού από την εν λόγω περιοχή του εγκεφάλου πηγάζει η διατύπωση του λόγου. Παράλληλα, αποδεικνύεται πως λόγο του έξτρα χρωμοσώματος διογκώνονται και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου γεγονός το οποίο εξηγεί την περίσσια ευφυΐα που διακατέχει όλους τους έχοντες το γονίδιο του Πολιτικού.
Φαίνεται μάλιστα  πως ο ελληνικός λαός είχε αναγνωρίσει εδώ και χρόνια την αξία των εκλεκτών αυτών ανθρώπων φέρνοντας τους στην εξουσία ουκ ολίγες φορές. Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με το Υπουργείο Υγείας ρωτώντας αν είναι δυνατόν να ανιχνευτεί το συγκεκριμένο χρωμόσωμα με DNA τεστ και σε απάντηση του, ο νέος Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε αυτοπροσώπως πως ήδη έχουν τοποθετηθεί κινητές μονάδες ελέγχου σε όλα τα νοσοκομεία της Αττικής και πολίτες οι οποίοι θα έχουν θετικά αποτελέσματα θα επιστρατευτούν άμεσα στην κυβέρνηση. Τέλος, όπως φαίνεται, το μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο και για τον μικρό Ορφέα-Ερνέστο Τσίπρα μιας και φήμες λένε πως έχει κάνει ήδη το τεστ με τα αποτελέσματα να είναι θετικά.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα