Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ BREXIT ΝΑ ΦΕΡΕΙ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ ?

War-montageΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Είναι τουλάχιστο «περίεργο» που ενώ πριν από ένα μηνά θεωρείτο σχεδόν σίγουρο πως οι Άγγλοι θα ψηφήσουν υπέρ της παραμονής της χώρας τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ξαφνικά τα δεδόμενα ανατραπήκαν και μάλιστα με την συνδρομή της βρετανικής ελίτ, που στράφηκε σε εντυπωσιακό βαθμό υπέρ του Brexit. Κραυγαλέα περίπτωση ο μεγιστάνας των Media, Μέρντοχ, ο οποίος μέσω της μεγαλύτερης κυκλοφορίας βρετανική εφημερίδα, την Sun, τάχτηκε αναφανδών υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την Ένωση. Ακόμα και η βασίλισσα Ελισάβετ, όπως αναφέρεται, έχει δώσει «σήμα» πως υποστηρίζει την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας απ την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Είναι γνωστό πως στην τελευταία σύσκεψη της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ στην Δρέσδη της Γερμανίας, συζητήθηκε εκτενώς το ενδεχόμενο ενός Brexit και τις συνέπειες του, χωρίς φυσικά να δοθεί καμία πληροφορία λόγω του κεκλεισμένων των θυρών και της αυστηρής απαγόρευσης της δημοσιοποίησης των συζητήσεων.

Είναι γνωστό πως η παγκόσμια ελίτ, (Ρότσιλντ, Ροκφέλερ και Σια), αντιμετωπίζει τελευταία πολλά προβλήματα από αστάθμητους παράγοντες με βασικό το ζήτημα της Ρωσίας και του Ρώσου προέδρου Βλαδιμήρ Πούτιν, που εδώ και καιρό έχει κάνει μια ιστορική στροφή και δεν συμβαδίζει πλέον με τα σχέδια της Νέας Τάξης, αντίθετα σε πολλές περιπτώσεις τα έχει ανατρέψει με ανυπολόγιστες συνέπειες.
Είναι γνωστό επίσης πως η παγκόσμια ελίτ έχει διατυπώσει συχνά στο παρελθόν την άποψη ότι ο πλανήτης αυτός δεν μπορεί να θρέψει τόσα δισεκατομμύρια κατοίκους και ότι χρειάζεται κάποιο… «ξαλάφρωμα». Το ξαλάφρωμα αυτό όμως, έκτος από τους καλλιεργούμενους σε ειδικά εργαστήρια νέους θανατηφόρους ιούς, μόνο ένας παγκόσμιος πόλεμος θα μπορούσε να φέρει.
Οι διάφορες ευρωπαϊκές Κασσάνδρες ήδη από τώρα κάνουν λόγο για τις ολέθριες και καταστροφικές συνέπειες ενός Brexit σε παγκόσμιο επίπεδο, όχι μόνο στον χώρο της οικονομίας, αλλά και  στο ζήτημα των παγκόσμιων λεπτών γεωστρατηγικών ισορροπιών. Είναι γνωστό πως σήμερα η παγκόσμια ειρήνη κρέμεται από μια κλωστή, καθώς κάποιοι θερμοκέφαλοι στην Ουάσιγκτον κοιμούνται και ξυπνούν με το όνειρο να δουν τον Πούτιν κρεμασμένο ανάποδα στην πλατεία του Κρεμλίνου.
Όλα αυτά έχουν προκαλέσει σε διάφορα, κυρίως αμερικανικά μπλογκς, να διατυπώνουν αυτές τι μέρες κάποιες θεωρίες που αγγίζουν βέβαια τον χώρο της συνομοσιολογίας, αλλά αν τις μελετήσει κάνεις προσεκτικά, έχουν κάποια δόση πραγματικότητας. Άλλωστε αυτοί που δεν φοβούνται μια παγκόσμια σύρραξη, αντίθετα θα έλεγε κάνεις τους συμφέρει, είναι ακριβώς αυτοί που θα την προκαλέσουν ενώ έχουν εξασφαλισμένο από τώρα το δικό τους «τομάρι» και παράλληλα πιστεύουν ότι έτσι θα εξυπηρετήσουν και τα στενά τους συμφέροντα.
Βέβαια, είναι αλήθεια ότι κάνεις δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα, παρά μόνο…Εκείνος, Αυτός που μας παρακολουθεί αδιαλείπτως και που πριν από λίγες μέρες έδωσε το μήνυμα της Ανάληψης Του και της με τον ίδιο τρόπο επανεμφάνισης Του!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Αναδημοσίευση από nikosxeiladakis
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα