Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Τό 10 καί τό 12



Ο αριθμός Δέκα , όπως και ο αριθμός Δώδεκα , χαρακτηρίζουν όχι τυχαία , αλλά μαθηματική δυναμική η οποία χρησιμοποιείται για την οικοδόμηση πολιτικοοικονομικών συστημάτων και κοινωνιών.Στους μυστικούς κύκλους, αναγνωρίζουν δώδεκα αστερισμού- εκπορεύσεις της δημιουργού ενέργειας , διαμέσου των οποίων λειτουργούν ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις . 
Οι δώδεκα αστερισμοί αποτελούν τον Ζωδιακό κύκλο ,και ‘όλοι μαζί δηλώνουν τον χρόνο – κίνηση της ζωής. Καταλαμβάνουν συμβολικά από 30 μοίρες ο καθένας σε έναν αστρολογικό χάρτη, που σημαίνει ότι χωρίζονται σε 3 δεκάδες που ονομάζονται Δεκανοί. 
Οι Δεκανοί στον κύκλο του χρόνου εκφράζουν τα δεκαήμερα των μηνών. Αυτοί, οι Δεκανοί είναι που λειτουργούν νομοτελειακά στο μορφικό χώρο, δηλαδή σαν νόμοι περιορισμού και ελέγχου. 
Έτσι, ενώ το Δώδεκα δηλώνει την ψυχική ελευθερία , το Δέκα δηλώνει την υλική δέσμευση και γι αυτό οι Δεκανοί χαρακτηρίζονται και ως δαίμονες.
Ο Ηρακλής παίρνοντας την έννοια του Χρόνου, εκτελεί δώδεκα άθλους, που τον ελευθερώνουν από τα μορφικά δυναμικά πεδία δέσμευσης, προς τα Ηλύσια Πεδία. 
Η Λερναία Ύδρα που απεικονίζεται με δέκα κεφάλια, υπονοεί το πεδίο της ψυχικής δέσμευσης στον χώρο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Μωυσής έφερε τις Δέκα εντολές

Ο Μωυσής έφερε τις Δέκα εντολές του Θεού του , από την ατλάντεια γνώση που πήρε στήν Αίγυπτο .
Και όπως αποκαλύπτει ο Αξιώτης, « Ο Πλάτωνας με το 12 ακολουθεί ουράνια πρότυπα, καταργώντας δε το 10 επιχειρεί μια μεγαλύτερη πνευματική άνοδο . 
Οι 10 εκπορεύσεις του Μεσόκοσμου του Σείριου μπορούν να θεωρηθούν πιο υλιστικές από τις 12 εκπορεύσεις του Απόλυτου Ένα… γιαυτό άλλωστε ο Σείριος αποτελεί έναν σταθμό μετάδοσης για την δημιουργική ενέργεια που απορρέει από το Απόλυτο Ένα.»
Οι τιμώμενοι θεοί ήταν 12 στο Ελληνικό πάνθεον οι οποίοι περιέτρεχαν γύρω από τον άνθρωπο , και ο Χριστός είχε 12 μαθητές που περιέβαλαν τον «Υιό του Ανθρώπου».
Ο αριθμός 10 δήλωνε τα γήινα , ενώ το 12 τα ουράνια. 
Γι αυτό ενώ ο χρόνος μετράτε σε 12 ηλιακούς μήνες , ο μήνας χωρίζετε σε τρία Σεληνιακά δεκαήμερα. Και γι αυτό οι εντολοδόχοι των ατλάντιων δυνάμεων είναι δέκα υποδηλώνοντας την θνητότητά τους, οι αρχαίοι υπογήϊνοι σοφοί είναι 72 {12 Χ 6 = 72} αθάνατοι.
Έτσι, με τον διαχωρισμό των δύο εκ των δώδεκα φυλών Ισραήλ , μένει η δεκάδα που αποτέλεσαν και το ομώνυμο κράτος, με τα αποτελέσματα τα οποία είχε. 
Γιατί « Ο Μωυσής έφερε την γνώση σε έναν αμύητο λαό… και οι εβραίοι τάχθηκαν στον νόμο του Σατανά {Απόλυτου Τρία} από τον 10ο π.Χ. αιώνα, παρά τις προειδοποιήσεις των προφητών των. …Άλλωστε η διάκριση μεταξύ Απόλυτου Δύο { Σείριου} και Απόλυτου Τρία {Γήινο επίπεδο} είναι λεπτή. Το Ισραήλ διάλεξε το Απόλυτο Τρία και την κοσμική παγκόσμια βασιλεία.» 



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα