Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Άνδρας ζωσμένος με εκρηκτικά ανατινάχτηκε, 12 τραυματίες, σε πόλη της Γερμανίας




Ένας 27χρονος Σύρος ανατινάχτηκε με εκρηκτικά και αυτοκτόνησε, ενώ τραυμάτισε 12 άτομα, 3 από τα οποία νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, έξω από ένα μπαρ στο Ανσμπαχ της Γερμανίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ο άνδρας προσπάθησε να μπει σε υπαίθριο χώρο όπου δινόταν συναυλία με 2.500 θεατές, και πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται ακόμα αναφέρουν ότι δεν του επετράπη η είσοδος καθώς κουβαλούσε ένα σακίδιο.

Μετά την έκρηξη, ο χώρος του φεστιβάλ εκκενώθηκε.
Ο νεκρός άνδρας σύμφωνα με τις πληροφορίες μέχρι στιγμής, ήταν από τη Συρία και περίμενε δύο χρόνια να εγκριθεί η αίτηση ασύλου του, ενώ πέρυσι η αίτησή του είχε απορριφθεί.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας, Γιοαχίμ Χέρμαν, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε μαζί με τον επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Ρόμαν Φέρτινγκερ, δήλωσε πως «Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε, αν ο δράστης ήθελε με τον τρόπο αυτό να αυτοκτονήσει ή ήθελε να οδηγήσει στον θάνατο και άλλους ανθρώπους».
Η αστυνομία δεν αποκλείει κανένα σενάριο για το αν ο δράστης σχετίζεται με την ισλαμική τρομοκρατία, αλλά όπως δήλωσαν, δεν υπάρχει κάποια χειροπιαστή απόδειξη.

Μια νεκρή γυναίκα και δύο τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι στο Ρόιτλιγκεν της Γερμανίας


Μια γυναίκα σκοτώθηκε και δύο άλλοι έχουν τραυματιστεί σε μια επίθεση με μαχαίρι (μασέτα) στην πόλη Ρόιτλιγκεν κοντά στη Στουτγκάρδη στη Γερμανία.
Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη.
Όπως μεταδίδουν γερμανικά ΜΜΕ, η επίθεση έγινε έξω από ένα κεμπαπτζίδικο, προκαλώντας πανικό στους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί, οι οποίοι δήλωσαν ότι ο δράστης φαινόταν εκτός ελέγχου.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο άνδρας που επιτέθηκε είναι από τη Συρία, είχε κάνει αίτηση ασύλου ως πρόσφυγας ενώ ήταν γνωστός στην αστυνομία. Τα κίνητρα της επίθεσης δεν είναι ακόμη γνωστά.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα