Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Υπέρταση: 3 φυσικοί τρόποι για να «ρίξεις» την πίεση

Υπέρταση: 3 φυσικοί τρόποι για να «ρίξεις» την πίεση
Προσέχετε τη διατροφή σας και κάνετε άσκηση, αλλά η αρτηριακή σας πίεση βρίσκεται στα ύψη;
Υπάρχουν κάποιες μέθοδοι που αν τις υιοθετήσετε θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να ρίξετε την υψηλή πίεση, αποφεύγοντας ακόμη και τη φαρμακευτική αγωγή.
Οι ερευνητές επανεξέτασαν στοιχεία από 1.000 μελέτες σχετικά με εναλλακτικές θεραπείες που μπορούν να ρίξουν την αρτηριακή πίεση και δεν περιλαμβάνουν φάρμακα ή αλλαγές στη διατροφή.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, η άσκηση και η διατροφή χωρίς ή με λίγο αλάτι, αποτελούν δοκιμασμένες μεθόδους για να ρίξει κάποιος την υψηλή πίεση, για κάποιους όμως είναι δύσκολο να τις ακολουθήσουν.
Προτείνουν λοιπόν αυτές τις τρεις εναλλακτικές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν:

Αντι-στρες μπαλάκι

Οι γρήγορες κινήσεις των χεριών με ένα τέτοιο παιχνίδι δεν σας βοηθούν μόνο να απαλλαγείτε από το άγχος, αλλά χαλαρώνουν άμεσα τα αιμοφόρα αγγεία. Κάνετε δίλεπτα σετ ασκήσεων με 15λεπτα διαλείμματα, τρεις φορές την εβδομάδα.
bigstock Stressed Office Worker With An 116698841

Πάρτε αργές και βαθιές αναπνοές

Μελέτη έδειξε ότι όσοι συμμετέχοντες έκαναν ασκήσεις με βαθιές αναπνοές για περίπου 15 λεπτά μέσω ειδικού μηχανήματος, είδαν βελτίωση στις τιμές της αρτηριακής πίεσης. Οι αργές εισπνοές και εκπνοές επηρεάζουν θετικά το κεντρικό νευρικό σύστημα μέσω της χαλάρωσης των αιμοφόρων αγγείων, διευκολύνοντας τη ροή του αίματος και την πτώση της αρτηριακής πίεσης. Κάντε δίλεπτα σετ ασκήσεων αναπνοής για να χαλαρώσετε όπου ναι αν βρίσκεστε.
bigstock 127344218

Διαλογισμός

Ο διαλογισμός, που συνδέεται στενά με την πρακτική της γιόγκα, βοηθά μέσω της μείωσης των επιπέδων του στρες στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης. Έρευνα διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που έκαναν διαλογισμό δύο φορές την ημέρα για 15 με 20 λεπτά τη φορά μείωσαν κατά 35% με 45% τις πιθανότητες να πάθουν εγκεφαλικό επεισόδιο και κατά 25% τις πιθανότητες για έμφραγμα.

onmed


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα