Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Για ότι άσχημο συμβαίνει στην Γη, φταίει ο ίδιος ο άνθρωπος!



Θα πρέπει να ξέρετε ότι, για ότι άσχημο συμβαίνει στην Γη, δεν φταίνε οι πέρα από τον πλανήτη ετούτον. 

Φταίει ο ίδιος ο άνθρωπος, που βρίσκεται στην Γη και δεν έμαθε ούτε πως λειτουργεί αυτό το σύστημα ούτε πως θα πρέπει ο ίδιος να συλλειτουργήσει, μιας και είναι κι αυτός ένα παραγόμενο στοιχείο της Φύσης. 

Δηλαδή, το σώμα - και όχι η Ψυχή - είναι υλικό στοιχείο της ίδιας της εδώ Φύσης. 

Και εφ' όσον είναι υλικό στοιχείο της ίδιας της Φύσης, διαπνέεται από τα ίδια ποσοστά Νομίας και Αντινομίας που εμπεριέχει και η Φύση, δηλαδή 92% αρνητικό και 8% θετικό.

Αλλά το μικρό αυτό ποσοστό του θετικού έχει την δυνατότητα να βοηθήσει, να προστατεύσει και να καθοδηγήσει τον άνθρωπο. 

Έτσι έχει καθοριστεί από τον Νόμο της Δημιουργίας.

Και δεν μπορεί το αρνητικό, εάν εμείς δεν το αποδεχθούμε και δεν το ακολουθήσουμε ως δούλοι του, να καταστρέψει το θετικό.

Διότι τα πάντα έχουν τα δικαιώματά τους, αλλά και τα όρια των δυνατοτήτων τους. 

Το αρνητικό έχει οριστεί να έχει αυτά τα όρια επιρροής, το θετικό επίσης.

Το αρνητικό λειτουργεί την επίθεση, το θετικό αναλαμβάνει την άμυνα.

Εάν όμως ο άνθρωπος δεν ακολουθήσει το βιολογικό άθροισμα της εξέλιξης, τότε το σώμα βρίσκεται σε μία πίεση πολύ δυνατή. Και βάσει αυτής της πίεσης στο σώμα, το άτομο είναι έτοιμο να διαπράξει το παράλογο. 

Γι' αυτό, θα ήταν σωστό ο άνθρωπος να αξιολογήσει διαφορετικά την Ψυχή από το σώμα. Και να μην τοποθετεί μέσα του ότι το κάθε τρεμούλιασμα του επιδερμικού είναι κάτι που το ζητά η ψυχή του.

Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος, που το πληρώνει πολύ ακριβά αργότερα. 




Δυστυχώς, δεν υπήρξαν κάποιοι που να συλλογιστούν σοβαρά αυτές τις συγχύσεις των επιθυμιών και των επιπέδων λειτουργιών στον άνθρωπο, κάποιοι που να διαχωρίσουν τις αξίες των ψυχοπνευματικών και των σωματικών επιθυμητών και να διαμορφώσουν σιγά - σιγά έναν λόγο αλήθειας προς τους άλλους.

Διότι τότε θα αναπτυσσόταν μια συναρμολογική ειρήνη μέσα στους ανθρώπους και δεν θα έφθανε το επίπεδο ζωής εδώ στην Γη στην χαμηλότατη στάθμη που βρίσκεται σήμερα.



Καλόν θα είναι ο άνθρωπος να μην ψευδολογεί και να μην λατρεύει αποκλειστικά την επιδερμική του κατάσταση, και μετά, πάλι με την επιδερμική του κατάσταση, να παρακαλούν να έλθουν οι Ανώτερες Συμπαντικές Θέσεις να τον βοηθήσουν.

Μάθετε πως, όταν ένα δημιούργημα ξεφεύγει από την φυσιολογία του και μπαίνει στην παραφυσική του κατάσταση, όταν επικολλάται ολόκληρο το επιδερμικό από μολυσματικό άνθρακα, τότε οι Επάνω Θέσεις δεν έχουν το δικαίωμα να απλώσουν χείρα βοηθείας.

Οι άνθρωποι μόνοι τους εργάστηκαν, μόνοι τους απέκτησαν, αυτό που απέκτησαν και, επομένως, μόνοι τους θα πρέπει να πορευθούν με αυτό, ώσπου να καταφέρουν κάποτε να το εξαγνίσουν .

 Που σημαίνει ότι θα πρέπει πρώτα να καθαριστούν από αυτήν την μόλυνση που φορτώθηκαν, διανύοντας πολλές πορείες προσπαθειών, για να καταφέρουν, ίσως, κάποτε, να ξεκινήσουν από την αρχή την προσπάθεια εξέλιξης προς τα Άνω.

Η ΓΝΩΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα