Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Υπόφερε πρώτα, για να χαρείς μετά



aliτου Γιάννη Αραχωβίτη
top performance trainer - Success Mentor
Ας είμαστε ειλικρινείς. Πολύ λίγοι άνθρωποι τους αρέσει να δουλεύουν σκληρά. Κανείς δεν είναι τρελός να χαίρεται να σηκώνει τόνους σίδερα στο γυμναστήριο,, να τρέχει μέσα στο κρύο και την ζέστη, να στερείται συνεχώς ώρες ανάπαυσης, ξεγνοιασιάς, διακοπές κ.λ.π.
Μόνο όταν έχεις ισχυρά γιατί και αξιόλογους στόχους βρίσκεις νόημα και κουράγιο να αντέξεις στην ατελείωτη νοητική και σωματική καταπόνηση. Ο πρωταθλητής θυσιάζει πολλές ανέσεις για να μπορέσει να ανέβει και να παραμείνει σε ψηλό επίπεδο. Κανείς όμως δεν μπορεί να φτάσει ψηλά δεν καταβάλει προηγουμένως το τίμημα. Πολύς κόσμος φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται τις ατελείωτες ώρες προπόνησης και πρακτικής που απαιτείται για να ξεχωρίσεις ως αθλητής, ως επιχειρηματίας, ως δάσκαλος ή οτιδήποτε άλλο υπηρετείς.
Πολύ θεωρούν ότι είναι θέμα (μόνο) ταλέντου η επιτυχία. Αυτό όμως είναι μέγα λάθος. Γιατί όλοι μπορούν να βελτιωθούν. Και ως συνήθως, δεν είναι τα ταλέντα που πιάνουν το ταβάνι αλλά οι σκληροί δουλευταράδες που δεν λυγίζουν μπροστά στις δυσκολίες. Και να θυμόμαστε ότι όλοι οι ειδικοί (οι κορυφαίοι) ήταν κάποτε ανίδεοι ή ερασιτέχνες.

Η καθημερινή σκληρή δουλειά και η καθημερινή αναζήτηση για την βελτίωση της δουλειάς τους είναι που τους κάνει να ξεχωρίσουν και να αφήσουν το στίγμα τους και πολλές φορές να μείνουν αθάνατοι για τα κατορθώματά τους.

Έτσι είναι η ζωή. Πρώτα σπέρνουμε και μετά θερίζουμε. Πρώτα πληρώνουμε το τίμημα του πρωταθλητισμού και μετά δρέπουμε τις δάφνες και τους καρπούς της νίκης. Αυτή είναι η φυσική ροή και δεν πρέπει να το ξεχνάμε ή να νομίζουμε ότι υπάρχουν μαγικά.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα