Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Ειδήσεις που πέρασαν στα ψιλά λόγω πραξικοπήματος στην Τουρκία



Καθώς τις τελευταίες ημέρες η ειδησεογραφία κινείται στον πυρετό του πραξικοπήματος που έλαβε χώρα στη γειτονική Τουρκία, κάποιες ιδιαίτερα σημαντικές ειδήσεις πέρασαν είτε στα ψιλά είτε δεν αναφέρθηκαν καθόλου. 

Στο Geopolitics and Daily News σε συνεργασία με το IISCA sec group του συμβούλου ασφαλείας Αλέξανδρου Νίκλαν σας τις παρουσιάζουμε επιγραμματικά.


1. Ιδιαίτερα έντονες αναφορές για πιθανά χτυπήματα με UAV πλέον κατά soft targets σε χώρες της Δύσης. Οι επισημάνσεις αφορούν κυρίως χώρες της Ε.Ε προς τα δυτικά

2. Η συμφωνία ΗΠΑ με Ρωσία για την αποδοχή πώς οι "μετριοπαθείς αντάρτες" είναι μέλη της αλ Νούζρα αλλάζει τις ισορροπίες και αναμένονται πλέον μαζικές επιχειρήσεις κατά των δυνάμεων αυτών.

3. Η έκδοση της πολυσέλιδης αναφοράς για τις έρευνες για την 9.11 έχει εγείρει διπλωματικά προβλήματα σε σχέσεις με ΗΠΑ και Σ.Αραβία λόγω σχετικών επισημάνσεων σε αυτήν.

4. Ενδιαφέρον δείχνουν πολλές υπηρεσίες και παρατηρητήρια για τα οργανωμένα κυκλώματα εγκλήματος στην Ελλάδα από μετανάστες και πως διακινούν εμπορεύματα και χρήμα όπως και στο αν υπάρχει σχέση με τρομοκρατία.

5. Η Ε.Ε επισημοποίησε και με ενημερώσεις την γενική νομοθεσία κατά της τρομοκρατίας, που είχε αρχικά δώσει ως οδηγία τον Φεβρουάριο που μας πέρασε.
Αυστηρότατες τιμωρίες για κάθε είδους υποστήριξη προς τρομοκρατία και σχετική πράξη.

6. Αυξημένα μέτρα σε Ισπανία, Γερμανία και Ιταλία μετά την επίθεση σε Νίκαια ενώ και σε Γαλλία το καθεστώς εκτάκτου ανάγκης θα φτάσει μέχρι και Φθινόπωρο.


Geopolitics Editorial News 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα