Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Περπάτημα με τα Γόνατα: μια θαυμάσια άσκηση για κάθε ασθένεια




Το περπάτημα με τα γόνατα είναι η τελευταία τάση στην κινεζική ιατρική η οποία συνιστάται σε όλους όσους πάσχουν από κάποιου είδους πάθηση. Αυτή η άσκηση δεν έχει αντενδείξεις και συνιστάται ακόμη και σε εκείνους που πάσχουν από πόνους στα γόνατα και στις αρθρώσεις, διότι σε πολλές περιπτώσεις, αυτός ο πόνος είναι το αποτέλεσμα της μυϊκής ατροφίας.
Το περπάτημα με τα γόνατα μπορεί να βοηθήσει στην μάχη κατά των ασθενειών των νεφρών και του ήπατος εκτός από την επούλωση των πόνων των αρθρώσεων.
Τι πρέπει να κάνετε? 

Τοποθετήστε δύο μαξιλάρια κάτω από τα γόνατά σας και αρχίστε να κινείστε προς τα εμπρός, σαν να περπατάτε. 
Κάνετε αυτή την άσκηση για 15-20 λεπτά κάθε μέρα για καλύτερα αποτελέσματα και σύντομα θα παρατηρήσετε σημαντική ανακούφιση.
Αυτή η άσκηση είναι πολύ ευεργετική, διότι με το περπάτημα στα γόνατά σας συμβάλλεται στην τόνωση των σημείων στα γόνατά σας που συνδέονται με προβλήματα στα εσωτερικά όργανά σας. Η Κινεζική ιατρική αναγνωρίζει αυτήν την άσκηση ως θεραπεία για κάθε ιατρική πάθηση.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη  ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα