Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Εξαλείψτε τις κηλίδες προσώπου με το μαϊντανό

Το δέρμα σας είναι μια ευαίσθητη περιοχή - ειδικά στο πρόσωπο- και αντιδρά σε κάθε μικρή αλλαγή του περιβάλλοντος ή των ορμονών. Θα βρείτε χιλιάδες κρέμες προσώπου στην αγορά για την αντιμετώπιση των σημαδιών της γήρανσης, του περιβάλλοντος και του στρες αλλά υπάρχει και μια φυσική θεραπεία που έχετε ήδη στην κουζίνα σας. Ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό και ιδανικό για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών· ο μαϊντανός δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινή περιποίησή σας.

maintanos

Είτε οφείλονται στις ακτίνες του ήλιου είτε στην ηλικία, όλοι συμφωνούμε στο ότι οι κηλίδες προσώπου είναι αντιαισθητικές. Γιατί δεν δοκιμάζετε να αποκτήσετε τέλειο πρόσωπο χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία σε κρέμες που δεν προσφέρουν τίποτε άλλο παρά μόνο προσωρινά αποτελέσματα; Δοκιμάστε μια απλή και φυσική θεραπεία για να αντιμετωπίσετε αυτές τις ενοχλητικές και δυσάρεστες κηλίδες με μαϊντανό.

Θεραπείες με μαϊντανό για την καταπολέμηση των πανάδων και των κηλίδων

maintanos
Ποιος δεν έχει έστω μια ή δυο κηλίδες στο πρόσωπό του που θα ήθελε να εξαφανιστούν ή που δεν θα χρειαζόταν να τις καλύπτει συνεχώς; Οπουδήποτε και αν βρίσκονται· στη μύτη, στο μέτωπο, στα μάγουλα ή στο πηγούνι, το δέρμα του προσώπου μας είναι μια από τις πιο ευαίσθητές περιοχές του σώματός μας καθώς εκτίθεται συνεχώς στο περιβάλλον και σε βλαβερά στοιχεία όπως στο φως του ήλιου, σε ρύπους, στο κρύο… και φυσικά ας μην ξεχνάμε και τη διαδικασία της γήρανσης.
Μπορεί να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στην αγαπημένα κρέμα προσώπου σας ή στην καθιερωμένη επίσκεψή σας σε σπα αλλά υπάρχει και ένας πιο απλός τρόπος για να αποκτήσετε λαμπερή εμφάνιση. Αντί να προσπαθείτε να εξαλείψετε τις κηλίδες που έχουν σχηματιστεί λόγω αυτών των παραγόντων, θα πρέπει να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και να θέσετε ως στόχο σας τον περιορισμό της εμφάνισής τους και τη μετατροπή τους σε πιο λεπτές και λιγότερο εμφανείς.

Πώς ο μαϊντανός επηρεάζει τις πανάδες ή τις κηλίδες προσώπου;

khlides
Ο μαϊντανός είναι πλούσιος σε βιταμίνες και μπορείτε να τον βρείτε εύκολα στο παντοπωλείο της γειτονιάς σας, σε σουπερμάρκετ με βιολογικά προϊόντα ή στη λαϊκή αγορά. Εκτός από το ότι δρα ως πανίσχυρο ενισχυτικό του ανοσοποιητικού μας συστήματος, ο μαϊντανός μπορεί να μας προστατεύσει ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και ταυτόχρονα αποτελεί εξαιρετικό αντιοξειδωτικό.
Αν αυτά δεν φαίνονται αρκετά για να προσθέσετε το μαϊντανό στην καθημερινή σας περιποίηση, η υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης C στο μαϊντανό σημαίνει ότι αποτελεί ένα από τα πιο βασικά συστατικά κάθε μεγάλης αλυσίδας σπα και κλινικών. Βασίζονται σε αυτόν για τη θρέψη του δέρματος, τη μείωση των ουλών και την προώθηση της παραγωγής κολλαγόνου. Είναι ένα μικρό, θαυματουργό φυτό που δεν πρέπει να λείπει από την κουζίνα σας αλλά ούτε και από την τσάντα των καλλυντικών σας.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το μαϊντανό για να εξαλείψω τις κηλίδες;

maska prosopou
Παρακάτω θα βρείτε μερικές προτάσεις για το πώς να χρησιμοποιήσετε το μαϊντανό, φρέσκο ή όχι, για να φτιάξετε το ιδανικό πρόσθετο για τη φροντίδα του δέρματός σας.
  1. Παίρνετε μέχρι και πέντε κλωναράκια μαϊντανό και τα λιώνετε για να φτιάξετε μια μάσκα προσώπου. Εφόσον φτιάξετε αυτή την απλή πάστα, την εφαρμόζετε απευθείας στο δέρμα σας, στις περιοχές που οι κηλίδες ή οι πανάδες είναι εμφανείς. Την αφήνετε να δράσει μέχρι και 10 λεπτά και ξεπλένετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό. Επαναλαμβάνετε κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε.
  2. Μια ελαφρώς πιο περίπλοκη διαδικασία για να χρησιμοποιήσετε το μαϊντανό περιλαμβάνει μερικά ακόμη συστατικά που διαθέτουν ισάξια οφέλη για το δέρμα σας καθώς το βοηθούν να εξαλείψει τις κηλίδες και το ενυδατώνει. Θα χρειαστείτε πέντε κλωναράκια μαϊντανό, πέντε σταγόνες χυμό λεμόνι, ελαιόλαδο και τρεις φέτες αγγούρι. Αναμειγνύετε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να αποκτήσουν μια απαλή υφή και να σχηματιστεί μια πάστα. Την εφαρμόζετε στο δέρμα σας με λίγο βαμβάκι ή ένα μαντηλάκι καθαρισμού, στα σημεία που επιθυμείτε. Την αφήνετε να δράσει για 10 λεπτά και ξεπλένετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό. Εφαρμόζετε το μείγμα βραδινές ώρες για μόνιμα αποτελέσματα.
Αν και μπορεί να φαίνεται ως επένδυση χρόνου, θα ανακαλύψετε ότι αυτή η απλή κίνηση, η προσθήκη του μαϊντανού στη ρουτίνα ομορφιάς σας, μπορεί να αποφέρει καταπληκτικά αποτελέσματα. Ο μαϊντανός είναι ένα από τα σπουδαιότερα εργαλεία της φύσης για την περιποίηση του δέρματός σας. Δοκιμάστε το και πείτε μας τα αποτελέσματα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα