Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΕΧΘΡΟΣ Ο ΗΛΙΟΣ, ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ


Πιάσαμε Ιούλιο. Ποιος το λέει αυτό; Δεν υπάρχει κανένας Ιούλιος μήνας. Δεν υπήρξε ποτέ. Αποδυτηριάκια διαβάζεις. Άνοιξη είναι ακόμα.
Τα έχουν διαλύσει όλα. Ακόμα και τις εποχές έχουν παραποιήσει. Μετά από τρείς εβδομάδες, και για να είμαι ακριβής, από τις 18 “Ιουλίου” θα ξεκινήσει το καλοκαίρι. Επειδή, δηλαδή, σας βάρεσε στο κεφάλι ο ήλιος μασήσατε ότι μπαίνετε στην καρδιά του καλοκαιριού.
Είσαστε πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου. Άσε το άλλο το φοβερό και τρομερό και ανεπανάληπτο στους αιώνες. Μιλάω γι' αυτή την πρωτοφανή πλύση εγκεφάλου να μην εκτίθεστε στον ήλιο, λέει. Φοβερά πράγματα. Πότε έχει ξαναγίνει αυτό;
Πού σας έχουν φθάσει! Να σας λένε οι αληταράδες οι επιστήμονες και από κοντά κάποιοι άσχετοι από τις τηλεοράσεις, όχι μονάχα γιατροί, “Μακρυά από τον ήλιο”. Από τον ήλιο, ρε; Αύριο, δηλαδή, θα σας πούνε Μην πίνετε νερό. Μη σας πλησιάζει ο αέρας.
Κίνδυνος ο ήλιος, όχι η πόρνη η σελήνη. Κανένα πρόβλημα αν ρεμβάζετε χαλαρά κάτω από το χαδιάρικο φεγγάρι. Μην σας πετύχει ο ήλιος, θα πάθετε εγκαύματα, θα σας βρει καρκίνος του δέρματος. Να, τα καπέλα, οι αντηλιακές αλοιφές.
Κι όμως έχουν δίκιο οι επιστήμονες και τα παπαγαλάκια τους από τα κανάλια. Ποιός φταίει που έγινε κίνδυνος-θάνατος ο φυσικός θεός κι όχι η επαφή με τους κατασκευασμένους θεούς; Η ζωή όπως την έχει μοντάρει η επιστήμη.
Για ρίξε μια ματιά στο αττικό ημερολόγιο, να δεις σε ποια εποχή βρίσκεσαι.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα