Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΓΙΑΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ "ΥΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ"




ΓΙΑΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ "ΥΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ"

Πως τον βλέπετε τον Χριστό; είναι ο Υιός του Ανθρώπου!

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; ότι ο Θεός δεν ενσαρκώνεται ο ίδιος, αλλά ο Λόγος του που είναι ο Υιός, δηλαδή η ένωση τους αφού είναι αδιαίρετοι, γεννά την Ζωή από την ίδια δική τους ουσία το άπλετο Φως.

Ο δικός μας κόσμος όμως δεν είναι άπλετο φως, αλλά ένα μίγμα από τον Άγιο Λόγο του Φωτός, και το Πυρ και Πνεύμα του σκότους.
Η δε ένωση τους επέφερε ένα Πνεύμα διττό από Πυρ (ενέργεια) διπολικό.

Αυτή την φύση την δημιούργησε ο δεύτερος Νους δημιουργός ομοούσιος στον Νου με τον Λόγο, από πυρ και πνεύμα, αφού την περιέκλεισε με τον Αιθέρα (Λόγο) σε επτά κύκλους, από τα πιο κατωφερή βαριά σκοτεινά στοιχεία ως τα πιο ελαφρά.

Με την κίνηση που έδωσε στους κύκλους οι οποίοι περιλείονται από τον Λόγο μαζί με τις πύλες τους, δημιουργήθηκαν επτά κόσμοι, όπου η πιο βαριά ενέργεια η ύλη κατακάθησε στον δικό μας κόσμο.

Αυτή η ύλη δεν ενώθηκε με τον Λόγο, γι'αυτό παραμένει σκοτεινή, και υπάρχει ο θάνατος σε όλα τα σώματα από ύλη.

Τα έμβια υλικά σώματα παίρνουν ζωή από από την εικόνα της ζωής τις ψυχές.

Οι ψυχές δίνουν ζωή στα άψυχα σώματα, και την λογική το διττό πνεύμα της φύσης.

Ο δεύτερος Νους δημιουργός επιβάλλει την Αρμονία σε ολόκληρη την φύση με τον Αιθέρα που πληρεί τα πάντα.

Και ο δεύτερος Νους δημιουργός δημιούργησε όλα τα έμβια όντα σε αυτή την διττή φύση που δεν φέρουν πάνω τους τον Λόγο.

Και ο Πατέρας όλων ο Θεός που είναι Ζωή και Φως περιχαρής καθώς ήταν γέννησε τον Άνθρωπο όμοιο με τον εαυτό του!!!!!!

Και ο Άνθρωπος αφού έζησε και κατανόησε τα Φωτεινά Πεδία από άπλετο Φως μπήκε και αυτός όπως ο Πατέρας του που είναι Ζωή και Φως στην σφαίρα της δημιουργίας...έγινε και ο Άνθρωπος δημιουργός σαν τον Πατέρα του.

Και τότε ο Άνθρωπος θέλησε να μπει στην δημιουργία του αδερφού του του δεύτερου Νου δημιουργού, ώστε αφού ζήσει και κατανοήσει την διττή φύση να μπει στην σφαίρα της δημιουργίας και να ανακαινίσει το σκοτάδι του διττού αυτού κόσμου από πυρ και πνεύμα.

Ο Άνθρωπος από Φως έγινε Νους, και από Ζωή έγινε ψυχές.

Οι Ανθρώπινες ψυχές περιφέρονται στο σύμπαν ελεύθερες και ανηπερέαστες από τον διττό κόσμο, είναι αέναες και αεικίνητες, στον πυρήνα τους έχουν την ίδια ουσία με τον Άνθρωπο Φως και Ζωή που έγινε Νους μέσα στην θνητή δημιουργία και έξω από τους κύκλους.

Μέσα στους κύκλους ο άνθρωπος Νους ζει διασπασμένος όταν ενσαρκώνεται την σάρκα, διότι έρχεται ΤΟ ΔΙΤΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ -ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ-ΛΟΓΙΚΗ και γίνεται ο άνθρωπος ψυχή ο θνητός άνθρωπος της Γης που ξέρουμε.

Ο Χριστός λοιπόν είναι η κεντρική ακτίνα φωτός είναι ο Υιός του Ανθρώπου θεού που βρίσκεται έξω από τους κύκλους.
Γι'αυτό και ο Χριστός ονομάζεται Υιός του Ανθρώπου.

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

2 σχόλια:

  1. «Ακόμα και αν ένας αφελής Έλληνας πιστεύει πως ένας θεός κατοικεί μέσα σε ένα άγαλμα, περισσότερο ανόητος είναι ένας χριστιανός που πιστεύει πως ο Θεός μπήκε μέσα σε μια γυναίκα την Μαρία, έγινε έμβρυο και τυλίχθηκε μετά στις φασκιές» (Αυγουστίνος Επιστολή 102)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καθένας μπορεί να "δίνει" την δική του ερμηνεία στα γεγονότα ανάλογα με τις γνώσεις, με τις εμπειρίες, με την φαντασία κ.α., όπως στη προκειμένη περίπτωση, αλλά έτσι θα γνωρίσουμε την αλήθεια και θα μάθουμε ποιός ήταν ο Ιησούς Χριστός ;

    Έτσι θα γνωρίσουμε την αλήθεια, περιορίζοντας την με κανόνες ή με οτιδήποτε άλλο, όπως το ότι ο παντοδύναμος Θεός δεν μπορεί να γίνει άνθρωπος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα