Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Άσαντ: o Eρντογάν παίζει το τελευταίο του χαρτί στο Χαλέπι.Χρησιμοποιεί το πραξικόπημα για να…

…εφαρμόσει το πρόγραμμα των Αδερφών Μουσουλμάνων

assad_11
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της Κούβας “Prensa Latina”, ο πρόεδρος Bachar al-Assad ανέφερε ότι τρομοκράτες από πάνω από 100 εθνικότητες συμμετέχουν στην επίθεση κατά της Συρίας με την οικονομική υποστήριξη της Σ Αραβίας, Qatar και την λογισμική υποστήριξη της Tουρκίας και υπό την αποδοχή και την εποπτεία δυτικών χωρών όπως ΗΠΑ,Γαλλίας,Βρετανίας και λοιπών σύμμαχων.
Διαβεβαίωσε ότι ο στρατός πραγματοποίηασσε πρόοδο σε διάφορες περιοχές μετά την απόφαση της Ρωσίας να επέμβει και να υποστηρίξει στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.
Ο πρόεδρος al-Assad έκανε ειδική μνεία στην πρόοδο του στρατού στο Χαλέπι και στα προάστιά του για να περικυκλώσει τους τρομοκράτες. Στο Χαλέπι οι τούρκοι και οι σύμμαχοί τους όπως η Σ Αραβία και το Κατάρ έχασαν την πλειοψηφία των φύλλων τους στα πεδία των μαχών στη Συρία και τώρα το τλευταίο χαρτί τους κυρίως για τον Ερντογάν είναι το Χαλέπι.
Άσαντ: o Eρντογάν παίζει το τελευταίο του χαρτί στο Χαλέπι.Χρησιμοποιεί το πραξικόπημα για να εφαρμόσει το πρόγραμμα των Αδερφών Μουσουλμάνων - Εικόνα1
Να γιατί αυτός εργάστηκε σκληρά με τους σαουδάραβες να στείλουν όσο το δυνατόν πιο πολλούς τρομοκράτες κατ΄εκτίμηση πάνω από 5000 στο Χαλέπι μέσω των τουρκικών συνόρων τους τελευταίους 2 μήνες για νά ανακτήσουν την πόλη του Χαλεπίου αλλά αυτό το σχέδιο δεν δούλεψε.
“Η προτεραιότητα για το στρατό είναι η μάχη κατά Daech, αλ Nosra, Ahrar al-Cham jaish al Islam, που συνδέονται άμεσα με την Al-Qaïda μέσω της ιδεολογίας”,είπε.
Ανέφερε ότι οι απεσταλμένοι του ΟΗΕ όπως ο Mistura και προηγουμένως οι Kofi Annan και al-Ibrahimi, είναι διαμεσολαβητές όχι αυτόνομοι και τόνισε ότι ο ΟΗΕ δεν έχει ρόλο στη συριακή διαμάχη.
“Οι ρώσοι δουλεύουν με σοβαρότητα και αφοσίωση για να νικήσουν τους τρομοκράτες ενώ οι αμερικανοί αποπειρώνται να χρησιμοποιήσουν τους τρομοκράτες κι όχι να τους νικήσουν ”, τόνισε ο πρόεδρος al-Assad.
Αφού αναφέρθηκε διεξοδοδικά στις μαζικές δεκάδες χιλιάδες διώξεις που ακολούθησαν στο εσωτερικό της Τουρκίας μετά το αποτυχήμένο πραξικόπημα δικαστικών,εκαπιδευτικών κλπ ο πρόεδρος Άσαντ κατέληξε ότι ο Ερντογάν χρησιμοποίησε το πραξικόπημα για να εφαρμόσει το πρόγραμμα των Αδερφών Μουσουλμάνων  » την δική του εξτρεμιστική ατζέντα  σε ημερήσια διατάξη αυτή των Αδερφών Μουσουλμάνων και η οποία είναι επικίνδυνη τόσο για την ίδια την Τουρκία όσο και για τις γειτονικές χώρες συμπεριλαμβανομένης της Συρίας. « sana
13754457_1002539959861492_6201045879863790577_n
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα